|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 2:01 am
r4id3n Rin moze to ten byl?: D
 Ale tamten wyglądał jak jakiś kombatant wojenny ;P Uhh.. zimno ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 2:44 am
Rin_Youkai r4id3n Rin moze to ten byl?: D
 Ale tamten wyglądał jak jakiś kombatant wojenny ;P Uhh.. zimno ;< Znaczy czegos nie mial ?: P
Jak zimno to sa domowe sprawdzone sposoby ogrzania sie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 5:09 am
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin moze to ten byl?: D
 Ale tamten wyglądał jak jakiś kombatant wojenny ;P Uhh.. zimno ;< Znaczy czegos nie mial ?: P
Jak zimno to sa domowe sprawdzone sposoby ogrzania sie xD Nie, po prostu jakieś takie sprawiał wrażenie ^^ Kołdra? XD Nie chce dorastać =,=' Kiedyś * 3 lata temu XD * jak pojawiłam się gdzieś swoim 750 to było WOO WOO, ale młoda i takim czymś jeździ ! a teraz co... ._. dobrze, że wyglądam na dużo młodszą... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:05 am
r4id3n Moze to i lepiej, ze nie widzialas xD ... i raczej haha no nie sadze, ze sie domyslasz co tam moze byc xD i cos tak czuje ze chyba dobrze ze nie jestem w stanie sie domyslic sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:06 am
boshshsh ale tu pusto... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:14 am
...
*a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam między ciszą a ciszą *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:27 am
Leylla ...
*a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam między ciszą a ciszą *
Sprawy się kołyszą ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:30 am
whee whee whee
jest jeszcze ktos zywy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:42 am
Leylla whee whee whee jest jeszcze ktos zywy 4laugh emmm.. ym... am...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:59 am
stressed sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 7:05 am
Leylla stressed sweatdrop stressed Taaaa biggrin No to sobie pogadałyśmy cool Dobra, a teraz serio: Co tam ^^ jak życie mija? o.O chyba jesteś rocznik 89 prawda? czy 90?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 7:26 am
Rin_Youkai Taaaa biggrin No to sobie pogadałyśmy cool Dobra, a teraz serio: Co tam ^^ jak życie mija? o.O chyba jesteś rocznik 89 prawda? czy 90? 90... matura w tym roku crying w pon probna pisze.... ale co tam bedzie jak ma byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 7:53 am
Leylla 90... matura w tym roku crying w pon probna pisze.... ale co tam bedzie jak ma byc... Jak ja się cieszę, że mam to za soba XD A na jakie studia się wybierasz? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 9:05 am
Czemu temat zawsze musi zejsc na szkole lub studia : x nie ma przyjemniejszych tematow na rozmowe?: x O nawet taka blachostka jak wakacje xD albo pogoda =p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 9:21 am
Rin_Youkai Jak ja się cieszę, że mam to za soba XD A na jakie studia się wybierasz? smile na architekture wnetrz heart mrgreen r4id3n Czemu temat zawsze musi zejsc na szkole lub studia : x nie ma przyjemniejszych tematow na rozmowe?: x O nawet taka blachostka jak wakacje xD albo pogoda =p pogoda jest straszna a wakacje daleko mrgreen ->nie ma to jak nadmiar optymizmu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|