|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 8:31 am
Anzelmo Aa... No dobra, to klep dalej. mrgreen ... I żeby nie było smutno - herbatki? Aaa, nie odmówię ^^ *Wyciąga swój ulubiony kubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 8:35 am
Karnaaa Aaa, nie odmówię ^^ *Wyciąga swój ulubiony kubek* o_o *patrzy na kubeczek z kurwikami w oczach* Łoo... Ładny kubeczek, nie ma to tamto *__* *wyciąga zza pazuchy termosik i nalewa do kubeczka Karny białej herbatki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 8:38 am
Anzelmo Karnaaa Aaa, nie odmówię ^^ *Wyciąga swój ulubiony kubek* o_o *patrzy na kubeczek z kurwikami w oczach* Łoo... Ładny kubeczek, nie ma to tamto *__* *wyciąga zza pazuchy termosik i nalewa do kubeczka Karny białej herbatki* *siorb* whee Nie ma jak ciepła herbatka, gdy na dworze pada śnieg ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 8:43 am
Karnaaa *siorb* whee Nie ma jak ciepła herbatka, gdy na dworze pada śnieg ^^ *Patrzy przez okienko* Śnieg? ... Prawdę mówiąc - nic nie widzę. (a raczej, ciemność widzę )
No cóż... *siorb!* No to może opowiesz teraz... Co tam w ogóle u Ciebie słychać? =O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 8:46 am
Anzelmo Karnaaa *siorb* whee Nie ma jak ciepła herbatka, gdy na dworze pada śnieg ^^ *Patrzy przez okienko* Śnieg? ... Prawdę mówiąc - nic nie widzę. (a raczej, ciemność widzę )
No cóż... *siorb!* No to może opowiesz teraz... Co tam w ogóle u Ciebie słychać? =O A w sumie, nic ciekawego. Matura w tym roku ^^' Pełno zajęć dodatkowych i taki rezultat, że nie mam na nic czasu. Przynajmniej teraz mogłam trochę się rozleniwić whee A co tam Ty w życiu porabiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:02 am
Karnaaa A w sumie, nic ciekawego. Matura w tym roku ^^' Pełno zajęć dodatkowych i taki rezultat, że nie mam na nic czasu. Przynajmniej teraz mogłam trochę się rozleniwić whee A co tam Ty w życiu porabiasz? Matura. *wznosi ręce wznak triumfu* Dzięki Bogu, że już mam to za sobą >xD ... Ale... *posmutniał* Marny jej wynik dalej pamiętam. >__>" Eh.
A co ja porabiam... Tarzam po Olsztynie, przy 'okazji' studiując Stosunki Międzynarodowe na UWM'ie... =_=" (a czemu taki kierunek, a nie inny? Bo tam, gdzie ja chciałem, to mnie nie chcieli xD ) No cóż... I także, podobnie jak Ty, przez dwa ostatnie tygodnie mogłem się rozleniwić niczym... Niczym... Kurna chata, nieważne. Przynajmniej w końcu sobie wypocząłem =D ...W każdym razie, już za jakieś 3.5 tygodnia czeka mnie sesja, więc roboty w najbliższym czasie będę miał co niemiara... xD *siorb!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:07 am
Anzelmo Karnaaa A w sumie, nic ciekawego. Matura w tym roku ^^' Pełno zajęć dodatkowych i taki rezultat, że nie mam na nic czasu. Przynajmniej teraz mogłam trochę się rozleniwić whee A co tam Ty w życiu porabiasz? Matura. *wznosi ręce wznak triumfu* Dzięki Bogu, że już mam to za sobą >xD ... Ale... *posmutniał* Marny jej wynik dalej pamiętam. >__>" Eh.
A co ja porabiam... Tarzam po Olsztynie, przy 'okazji' studiując Stosunki Międzynarodowe na UWM'ie... =_=" (a czemu taki kierunek, a nie inny? Bo tam, gdzie ja chciałem, to mnie nie chcieli xD ) No cóż... I także, podobnie jak Ty, przez dwa ostatnie tygodnie mogłem się rozleniwić niczym... Niczym... Kurna chata, nieważne. Przynajmniej w końcu sobie wypocząłem =D ...W każdym razie, już za jakieś 3.5 tygodnia czeka mnie sesja, więc roboty w najbliższym czasie będę miał co niemiara... xD *siorb!* Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:18 am
Karnaaa Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo... o.O to Ty ile odemnie jestes młodsza? omfg... nie mow ze piszesz w tym roku mature XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:21 am
Rin_Youkai Karnaaa Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo... o.O to Ty ile odemnie jestes młodsza? omfg... nie mow ze piszesz w tym roku mature XD Nooo... Piszę ^^' Wiesz, muszą być zachowane jakieś proporcje wiekowe, skoro jesteś moją matką whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:22 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo... o.O to Ty ile odemnie jestes młodsza? omfg... nie mow ze piszesz w tym roku mature XD Nooo... Piszę ^^' Wiesz, muszą być zachowane jakieś proporcje wiekowe, skoro jesteś moją matką whee A z czego piszesz...XD I na jakie studia idziesz? Jak to człowiek mało wie o swoim dziecku...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:26 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo... o.O to Ty ile odemnie jestes młodsza? omfg... nie mow ze piszesz w tym roku mature XD Nooo... Piszę ^^' Wiesz, muszą być zachowane jakieś proporcje wiekowe, skoro jesteś moją matką whee A z czego piszesz...XD I na jakie studia idziesz? Jak to człowiek mało wie o swoim dziecku...XD Polski, angielski, fizyka podstawa i jeszcze matma rozszerzenie. A kierunek to coś w stylu architektury klasycznej, o ile jeszcze nie zmienię zdania, co może się zdarzyć ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 10:24 am
Rin_Youkai Karnaaa Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo... o.O to Ty ile odemnie jestes młodsza? omfg... nie mow ze piszesz w tym roku mature XD xDDDDDDDDDDD Rin XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ahahahahaha xDDDDDDD
Matura hmm jak to daaawno bylo :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 11:24 am
r4id3n xDDDDDDDDDDD Rin XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ahahahahaha xDDDDDDD
Matura hmm jak to daaawno bylo :C Eee! Ty ! Co się ze mnie śmiejesz co! Faceci to idioci... * dokańcza kieliszek* nie wie który* bolsa *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 11:51 am
Rin_Youkai Eee! Ty ! Co się ze mnie śmiejesz co! Faceci to idioci... * dokańcza kieliszek* nie wie który* bolsa * Znowu pijesz scream Jaki Ty mi przykład dajesz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 12:02 pm
Karnaaa Nie bój, moje wyniki z próbnej mnie przeraziły, aczkolwiek jakoś się tym na dłuższą metę nie przejęłam. Zresztą i tak czuję się jak pół-student. Więcej czasu spędzam w akademiku niż w domu xD O! I jeszcze prawko robię whee Już w sumie egzamin powinnam mieć jakoś niedługo... Wiesz, ja nawet się nie przejąłem wynikami z głównej matury. Ale jakiś tam żal do siebie mam, że w ogóle nie przygotowywałem się do maturki >_> Cóż... *siorb!* ... A akademiki to 'zuo'. Tam dni wyglądają tak (licząc, żę kolejny dzień się zaczyna tuż po północy): impreza, 1-2 godzinki snu, leczenie kaca na uczelni bądź poza nią, impreza i... impreza. I jeszcze raz impreza. *siorb!* ... Może i trochę dobrze, że do akademika mnie nie przyjęli... xD ... A, i powodzenia z prawkiem. Jam był za leniwy, żeby chociaż na kurs pójść... xD Karnaaa Polski, angielski, fizyka podstawa i jeszcze matma rozszerzenie. A kierunek to coś w stylu architektury klasycznej, o ile jeszcze nie zmienię zdania, co może się zdarzyć ^^' Hmm... Fizyka - 'Zuo'. Matematyka - 'Zuo', ale w Twoim przypadku to 'zuo' konieczne... xD
Rinuś: Dzięki <3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|