|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:12 pm
r4id3n Rin_Youkai Prowadź KITTa to też będę Cię tak żałować mrgreen heart lol XDD No to chyba nie mam szans ta takie traktowanie xDNo coś Ty na japońskim " allegro" jest takich pełno do kupienia i nawet nie drogie XDDDDDDD Znowu mam faze na taniec brzucha... kuźwa powinnam sie w koncu zapisać na niego XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:19 pm
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai Prowadź KITTa to też będę Cię tak żałować mrgreen heart lol XDD No to chyba nie mam szans ta takie traktowanie xDNo coś Ty na japońskim " allegro" jest takich pełno do kupienia i nawet nie drogie XDDDDDDD Znowu mam faze na taniec brzucha... kuźwa powinnam sie w koncu zapisać na niego XDDD Hmm stac mnie jedynie na obrazek xD

A moze hula hop ?: D

Tak czy siak taniec brzucha jest bardzo sexi ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:24 pm
r4id3n Hmm stac mnie jedynie na obrazek xD

A moze hula hop ?: D

Tak czy siak taniec brzucha jest bardzo sexi ; D Moze być , jestem mało wymagająca XDDD mrgreen Też mam i sobie kręcę wink ale zajęcia by mi bardziej odpowiadały XD Musze ruszyć dupę i się zapisać ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:31 pm
Moje hula hop zostalo hmm w sumie nie wiew co sie z nim stalo o0, nie mam od czasu hmm no wlasnie ; U ciekawe ciekawe xD
A dupa to sie dopiero tam nauczy ruszac ; ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:32 pm
r4id3n Moje hula hop zostalo hmm w sumie nie wiew co sie z nim stalo o0, nie mam od czasu hmm no wlasnie ; U ciekawe ciekawe xD
A dupa to sie dopiero tam nauczysz ruszac ; ] coo? o_O * nie rozumie jego zdania * chyba "A dupa to sie dopiero tam NAUCZY ruszac ; ] " XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:37 pm
Rin_Youkai "A dupa to sie dopiero tam NAUCZY ruszac ; ] " XDD Literowka xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:04 pm
Ahahahahahaha XDDDDDDDDDDDDDDDDD o kurde co za psycho zrobil taki utwor xD 1:50 ta mina urzeka XD

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:17 pm
r4id3n Ahahahahahaha XDDDDDDDDDDDDDDDDD o kurde co za psycho zrobil taki utwor xD 1:50 ta mina urzeka XD [/img]
skad ja wiedzialam ze Ci sie spodoba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:25 pm
Julka r4id3n Ahahahahahaha XDDDDDDDDDDDDDDDDD o kurde co za psycho zrobil taki utwor xD 1:50 ta mina urzeka XD [/img]
skad ja wiedzialam ze Ci sie spodoba stare
: D sadze, ze to przeczucie ; p
a i gdzie te filmiki -_-"
ale sie wystroilas swiatecznie : ) fiu fiu =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:26 pm
ninja ninja ninja ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:43 pm
r4id3n ninja ninja ninja ninja ninja ninja
idz spac...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 4:45 pm
Julka r4id3n ninja ninja ninja ninja ninja ninja
idz spac...? Ninja dziala w nocy ... nie moge : P ... i czemu mnie wyganiasz? -_-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 5:01 pm
r4id3n Julka r4id3n ninja ninja ninja ninja ninja ninja
idz spac...? Ninja dziala w nocy ... nie moge : P ... i czemu mnie wyganiasz -_-" to moja ostatnia nieprzespana noc, dzis musze sie polozyc ok 23 zeby do pracy wstac =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 5:03 pm
Julka r4id3n Julka r4id3n ninja ninja ninja ninja ninja ninja
idz spac...? Ninja dziala w nocy ... nie moge : P ... i czemu mnie wyganiasz -_-" to moja ostatnia nieprzespana noc, dzis musze sie polozyc ok 23 zeby do pracy wstac =_=
No niestety godziny wczesne : x - cieszy mnie to ze pracuje teraz na pol etatu to moge sobie pospac : D ... ale coz po obronie pracy nowa robote trzeba szukac lub druga ... i nie bedzie juz tak milo niestety : x Da sie przywyknac ; ). Kolezanka chodzi na 6 do pracy to o 5 wstaje uh zgroza : X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|