|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:15 am
Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne hejo *maha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:15 am
dest Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne takie juz jest to zycie ^^ zauwarzyłem... i niestety masz racje -_- a wczoraj tak miło było..eh.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:16 am
Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne cześć ja cie widzę po pierwsze po drugie nie mówi się pszyszłem a po trzecie co to za morda jak wchodze na głuwna strona ta morda jest obok mojej postaci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Wrau stressed *Rzuca się na niego* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *Łapie zębami za pelerynę*Wrau!!! moja pelerynka sad *Puszcza peleryne i wraca na kanapę* Mykam, papatki!!! Papa Sei. Papa Sayokun.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne hejo *maha łapką* troche spuźnione reakcje..ale ważne że sa ^^ Czeee *przytula* no... nie będz taka smutna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:18 am
E.Z. Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne cześć ja cie widzę po pierwsze po drugie nie mówi się pszyszłem a po trzecie co to za morda jak wchodze na głuwna strona ta morda jest obok mojej postaci! masz eventa... zjedź na sam dooł strony i tam masz taki link malusieńkimi literkami... wciśnij go i dostaniesz hajs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus dest Kukus dest Kukus dest Pisarz wired_Yuki hejo *machałapką * czy to twoje zbereżne pisemko?? hejka--e zberezne? no jasne- wszystko co zberezne jest moje biggrin ale sobie ciucha strzeliles xp ile kosztowal :>? cześć gamoniu... kołuj na wieczór picie... bo jak nie to POLSKI PREZENT a lokal jakis mamy ? a to już twoja w tym głowa by bylo wszystko załatwione ja mam katarek razz kaszelek ale napic sie moge razz ale to by trzeba bylo z koniem albo z przemem gadac to gadaj moze i by sie znalazlo cos ale nie dlugo tak do 12 max
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne hejo *maha łapką* troche spuźnione reakcje..ale ważne że sa ^^ Czeee *przytula* no... nie będz taka smutna ^^ takie jest moje zycie , płne soputku *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:19 am
Kukus E.Z. Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne cześć ja cie widzę po pierwsze po drugie nie mówi się pszyszłem a po trzecie co to za morda jak wchodze na głuwna strona ta morda jest obok mojej postaci! masz eventa... zjedź na sam dooł strony i tam masz taki link malusieńkimi literkami... wciśnij go i dostaniesz hajs ok thx wery
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest moze i by sie znalazlo cos ale nie dlugo tak do 12 max 12 osoob... przecież ty nawet nie masz tylu znajomych blaugh damy radę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak Labudziak Witam wszytkich.. witam kotki! i panów (-_-) no i oczywiście nikt nie zauwarzył, że przyszłem... crying czemu to jest takie.okrutne hejo *maha łapką* troche spuźnione reakcje..ale ważne że sa ^^ Czeee *przytula* no... nie będz taka smutna ^^ takie jest moje zycie , płne soputku *przytula* no już.. pociesz sie *pociesza klepiąc po główce* bo smutku przychodzi śmiech (czy jakoś tak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:20 am
Katka1989 crying crying crying crying crying crying crying crying crying czego płacze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:21 am
Kukus dest moze i by sie znalazlo cos ale nie dlugo tak do 12 max 12 osoob... przecież ty nawet nie masz tylu znajomych blaugh damy radę do 12 godz smile osob 4 chyba ze jakas fajna panna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|