|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:39 pm
Rin_Youkai Taaaa XDD okupujemy gildie ;P Raiden: tutaj bym się już zastanowiła ;< I slusznie bo kotki sa urocze 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:39 pm
r4id3n  wowczas klasyfikuje sie na polce miedzy lizakami, rafaello i ptasim mleczkiem 4laugh catpuccino <333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:41 pm
Kiiiiiiiiiiiiiicie <3
* lize je po głowie >.>*
Aaaaa gonk Kolega się naćpał i wyznaje mi miłosc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:43 pm
Rin_Youkai Kiiiiiiiiiiiiiicie <3 * lize je po głowie >.>* Aaaaa gonk Kolega się naćpał i wyznaje mi miłosc gonk Spoko moj znajomy tez kiedys sie nacpal i wyznawal mi milosc xD to bylo troche hmm straszne xDDD - juz nigdy nie odwrocilem sie do niego tylem : X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:43 pm
Rin_Youkai Kiiiiiiiiiiiiiicie <3 * lize je po głowie >.>* Aaaaa gonk Kolega się naćpał i wyznaje mi miłosc gonk o. co zrobisz, jak wytrzeźwieje? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:48 pm
green-tigergirl Rin_Youkai Kiiiiiiiiiiiiiicie <3 * lize je po głowie >.>* Aaaaa gonk Kolega się naćpał i wyznaje mi miłosc gonk o. co zrobisz, jak wytrzeźwieje? biggrin Udam, ze tego nie było XDD Bo tak na co dzień to to jest straszny cham i się zbytnio nie lubimy... a teraz GENTELMAN z miłością kurwa się znalazł @___@ Raiden: Miałam coś podobnego XD teraz uważam z przytulaniem dziewczyn XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:51 pm
Rin_Youkai teraz uważam z przytulaniem dziewczyn XDDDDD noooo po ostatnim piciu musiałam nieźle przepraszać koleżankę z ławki, że się za bardzo kleiłam ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:52 pm
green-tigergirl Rin_Youkai teraz uważam z przytulaniem dziewczyn XDDDDD noooo po ostatnim piciu musiałam nieźle przepraszać koleżankę z ławki, że się za bardzo kleiłam ^^; Ja nie chce pamiętać tego co było ze mną XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:54 pm
Rin_Youkai green-tigergirl Rin_Youkai teraz uważam z przytulaniem dziewczyn XDDDDD noooo po ostatnim piciu musiałam nieźle przepraszać koleżankę z ławki, że się za bardzo kleiłam ^^; Ja nie chce pamiętać tego co było ze mną XDDDD ała XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:57 pm
Wiecie, dziewczyna z dziewczyna jak sie przytulaja to jest seksi, ale jak facet z facetem to cos nie teges : P bleh : X Z drugiej strony facet facetowi strzeli raz w morde i zalatwione, a kobiety to takie msciwe bestie : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 3:02 pm
r4id3n Wiecie, dziewczyna z dziewczyna jak sie przytulaja to jest seksi, ale jak facet z facetm to cos nie teges : P bleh : X Z drugiej strony facet facetowi strzeli raz w morde i zalatwione, a kobiety to takie msciwe bestie : P
Ja też wole od razu rozwiązywać sprawy XD Fakt, nie daję w mordę, ale powiem co i jak i sprawa skończona. Nie lubię się mścić ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 3:03 pm
Rin_Youkai r4id3n Wiecie, dziewczyna z dziewczyna jak sie przytulaja to jest seksi, ale jak facet z facetm to cos nie teges : P bleh : X Z drugiej strony facet facetowi strzeli raz w morde i zalatwione, a kobiety to takie msciwe bestie : P
Ja też wole od razu rozwiązywać sprawy XD Fakt, nie daję w mordę, ale powiem co i jak i sprawa skończona. Nie lubię się mścić ;/ też bym chciała powiedzieć, że nie lubię... ale to zależy od sytuacji XD a w mordę też potrafię dać, a co XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 3:08 pm
green-tigergirl Rin_Youkai r4id3n Wiecie, dziewczyna z dziewczyna jak sie przytulaja to jest seksi, ale jak facet z facetm to cos nie teges : P bleh : X Z drugiej strony facet facetowi strzeli raz w morde i zalatwione, a kobiety to takie msciwe bestie : P
Ja też wole od razu rozwiązywać sprawy XD Fakt, nie daję w mordę, ale powiem co i jak i sprawa skończona. Nie lubię się mścić ;/ też bym chciała powiedzieć, że nie lubię... ale to zależy od sytuacji XD a w mordę też potrafię dać, a co XDD A co se będziesz żałować ; D Ja kiedyś też potrafiłam dać XD Ale chłopak mnie przystopował XD Normalnie miałam z nim : jak zostać damą XDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|