|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 1:54 pm
Rin_Youkai Spójrz na mnie...? Czy ja mogę czerpać przyjemność z sadyzmu? kurcze nawet focha udawac nie mozna grrr :u Mmm spojrzalem i stwierdzam, ze jestes bardzo lagodna - niczym mis przytulanka =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:02 pm
r4id3n Rin_Youkai Spójrz na mnie...? Czy ja mogę czerpać przyjemność z sadyzmu? kurcze nawet focha udawac nie mozna grrr :u Mmm spojrzalem i stwierdzam, ze jestes bardzo lagodna - niczym mis przytulanka =]własnie.. ^_^ i do tego też Bóg mnie stworzył mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:06 pm
Dziewczyna - przytulanka mmm 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:14 pm
r4id3n Dziewczyna - przytulanka mmm 4laugh blaugh * chowa siekiery* yeaaa : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:25 pm
Rin_Youkai r4id3n Dziewczyna - przytulanka mmm 4laugh blaugh * chowa siekiery* yeaaa : D Przypomniala mi siez filmu Billy Madison - gdzie glowny bohater zadzownil do kolego z liceum i go przeprosil za znecanie sie nad nim w szkole, a ten - nie ma sprawy, wszystko ok ... i wykreslil go z listy osob do zabicia : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:27 pm
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Dziewczyna - przytulanka mmm 4laugh blaugh * chowa siekiery* yeaaa : D Przypomniala mi siez filmu Billy Madison - gdzie glowny bohater zadzownil do kolego z liceum i go przeprosil za znecanie sie nad nim w szkole, a ten - nie ma sprawy, wszystko ok ... i wykreslil go z listy osob do zabicia : DKhy khy... *odkaszluje* zupełnie nie wiem czemu Ci to przyszło do głowyXD ^__^ *tyka go przyjacielsko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:43 pm
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n Dziewczyna - przytulanka mmm 4laugh blaugh * chowa siekiery* yeaaa : D Przypomniala mi siez filmu Billy Madison - gdzie glowny bohater zadzownil do kolego z liceum i go przeprosil za znecanie sie nad nim w szkole, a ten - nie ma sprawy, wszystko ok ... i wykreslil go z listy osob do zabicia : DKhy khy... *odkaszluje* zupełnie nie wiem czemu Ci to przyszło do głowyXD ^__^ *tyka go przyjacielsko* A czasami mam takie skojarzenia lata z radiem ;] *odtyka ją rownie przyjacielsko* Ponizej moja artystyczna dusza =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:45 pm
r4id3n A czasami mam takie skojarzenia lata z radiem ;] *odtyka ją rownie przyjacielsko* Ponizej moja artystyczna dusza =D o_o liczyłam raczej na cos sexownego co zachęci mnie do szybkiego numerka XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:51 pm
Rin_Youkai o_o liczyłam raczej na cos sexownego co zachęci mnie do szybkiego numerka XDDD Mmmm haha moze moze xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 2:53 pm
r4id3n Rin_Youkai o_o liczyłam raczej na cos sexownego co zachęci mnie do szybkiego numerka XDDD Mmmm haha moze moze xDDkombinuj ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 3:18 pm
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai o_o liczyłam raczej na cos sexownego co zachęci mnie do szybkiego numerka XDDD Mmmm haha moze moze xDDkombinuj ;> Ohoho przebilem sie przez archiwa i dotarlem do zdjec, ktore nigdy nie powinny ujrzec swiatla dziennego xD hoh zadziwiaja mnie niektore xD ... i czemu facet ma sie znowu starac : P ... niech kobieta da cos od siebie =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 3:26 pm
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai o_o liczyłam raczej na cos sexownego co zachęci mnie do szybkiego numerka XDDD Mmmm haha moze moze xDDkombinuj ;> Ohoho przebilem sie przez archiwa i dotarlem do zdjec, ktore nigdy nie powinny ujrzec swiatla dziennego xD hoh zadziwiaja mnie niektore xD ... i czemu facet ma sie znowu starac : P ... niech kobieta da cos od siebie =]Czy są też tam jakieś moje? ; DDD Jak to czemu?! Co to za pytanie retoryczne... To Ty chcesz mnie przelecieć, nie ja ciebie o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 3:35 pm
Rin_Youkai Czy są też tam jakieś moje? ; DDD Jak to czemu?! Co to za pytanie retoryczne... To Ty chcesz mnie przelecieć, nie ja ciebie o_O Moglbym zadac pytanie - a kogo tam nie : D moze na jakims sie zalapalas ; ) i dlaczego wychodzisz z zalozenia, ze chce mmm?: p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 3:39 pm
r4id3n Rin_Youkai Czy są też tam jakieś moje? ; DDD Jak to czemu?! Co to za pytanie retoryczne... To Ty chcesz mnie przelecieć, nie ja ciebie o_O Moglbym zadac pytanie - a kogo tam nie : D moze na jakims sie zalapalas ; ) i dlaczego wychodzisz z zalozenia, ze chce mmm?: p
Bo odpisałeś "może" jestem optymistką i zawsze przechylam to na dobrą stronę mrgreen " co prowadzi to ten showman co zawsze wyjdzie na początku i walnie żart Mój tata mówił, że jak on opowie żart, to tata już nie ogląda tego programu " XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|