|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:06 pm
hehe swoją drogą ciekawe czy moja fotka w galerii jeszcze żyje co z tego ze schudłem 27 kilo ;D (zdaniem niektórych wreszcie zaczynam wyglądać jakoś rozsądnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:06 pm
ja poprostu rozmyslam czy wkleic moje konto na nk czy moze filmik na youtube.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:07 pm
Nie zamilkli nie zamilkli zmyślają co napisać tudzież kombinują jak jutro dojechać na poranny wykład ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:07 pm
Telandrel hehe swoją drogą ciekawe czy moja fotka w galerii jeszcze żyje co z tego ze schudłem 27 kilo ;D (zdaniem niektórych wreszcie zaczynam wyglądać jakoś rozsądnie) gratuluje sukcesu ;P ja nie moge przytyc 5 kg a chcialbym ;P wklej zdjecie przed schudnieciem i po schudnieciu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:09 pm
Telandrel hehe swoją drogą ciekawe czy moja fotka w galerii jeszcze żyje co z tego ze schudłem 27 kilo ;D (zdaniem niektórych wreszcie zaczynam wyglądać jakoś rozsądnie) ... Kurwa mać czy to jakaś epidemia?! WSZYSCY DOOKOŁA MNIE CHUDNĄ... to takie deprymujące XDDDD Jedynie ja przytyłam... crying i wcale nie zamierzam się odchudzać == będę jedyną która nie schudnie,o! XD Poza tym lubię swój tłusty tyłek, o tak! XD Gosza: lepiej samo zdjęcie albo filmik, bo ja nk nie mam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:11 pm
Telandrel Nie zamilkli nie zamilkli zmyślają co napisać tudzież kombinują jak jutro dojechać na poranny wykład ;D Zawiozę Cię XD Dawaj foto ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:12 pm
Rin - ale jeszcze trzeba mieć z czego chudnąć - a powiedzmy sobie szczerze miałem - schudłem ale nadal mam nadwagę ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:13 pm
Obiecanki macanki a głupiemu radość ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:18 pm
Telandrel Rin - ale jeszcze trzeba mieć z czego chudnąć - a powiedzmy sobie szczerze miałem - schudłem ale nadal mam nadwagę ;D No to co ^_^ I tak pewnie jesteś przesympatyczny i słodki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:18 pm
* czeka na zdjęcia swoich potencjalnych ofiar*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:19 pm
Dzięki i ponoć bezczelny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:23 pm
Rin_Youkai * czeka na zdjęcia swoich potencjalnych ofiar* oj ;P po uwazaj bo z lowcy staniesz sie ofiara ;P ludzie po ogladaniu moich zdjec umieraja po 7 dniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:25 pm
GGoszaK Rin_Youkai * czeka na zdjęcia swoich potencjalnych ofiar* oj ;P po uwazaj bo z lowcy staniesz sie ofiara ;P ludzie po ogladaniu moich zdjec umieraja po 7 dniach Ja nigdy nie będę ofiarą cool znaczy PTFU PTFU PTFU * za siebie* nigdy nie mów nigdy.... tak więc Mam nadzieje, że się nią nie stanę ;D Telandrel: dalej masz same + XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 3:30 pm
fotka w galerii choć schudnięcia po niej nie widać nie mam nic pełno sylwetkowego pod ręką ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|