|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 1:08 pm
Kukus Aidanna a grr... taki sam kolor wlosow jak moj wink urocze zdjecia smile nie całkiem, jej jest trochę mniej wypłowiały i sprany od twojego. ale prawdą jest, że producenci farb jeszcze nie stworzyli przyzwoicie wyglądającej rudości. moj ni jest wyplowialy >.> Dwa dni przed wyjazem do warszawy farbowalam 3:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 6:06 pm
Aidanna Kukus Aidanna a grr... taki sam kolor wlosow jak moj wink urocze zdjecia smile nie całkiem, jej jest trochę mniej wypłowiały i sprany od twojego. ale prawdą jest, że producenci farb jeszcze nie stworzyli przyzwoicie wyglądającej rudości. moj ni jest wyplowialy >.> Dwa dni przed wyjazem do warszawy farbowalam 3: czyli jest zwyczajnie tandetna farba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 6:54 am
Kukus Aidanna Kukus Aidanna a grr... taki sam kolor wlosow jak moj wink urocze zdjecia smile nie całkiem, jej jest trochę mniej wypłowiały i sprany od twojego. ale prawdą jest, że producenci farb jeszcze nie stworzyli przyzwoicie wyglądającej rudości. moj ni jest wyplowialy >.> Dwa dni przed wyjazem do warszawy farbowalam 3: czyli jest zwyczajnie tandetna farba xp garnier whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 3:44 pm
Aidanna Kukus Aidanna Kukus Aidanna a grr... taki sam kolor wlosow jak moj wink urocze zdjecia smile nie całkiem, jej jest trochę mniej wypłowiały i sprany od twojego. ale prawdą jest, że producenci farb jeszcze nie stworzyli przyzwoicie wyglądającej rudości. moj ni jest wyplowialy >.> Dwa dni przed wyjazem do warszawy farbowalam 3: czyli jest zwyczajnie tandetna farba xp garnier whee to widocznie wybralas jakis wyplowialy rudy ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 6:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:26 am
Dariia http://img207.imageshack.us/img207/8386/dsc07455co5.jpg żelek 4laugh heart fajna mordka, tylko nie zauwazylem żelka ;] ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:20 am
Lavagetas_heqetai Dariia http://img207.imageshack.us/img207/8386/dsc07455co5.jpg żelek 4laugh heart fajna mordka, tylko nie zauwazylem żelka ;] ;D nie patrz się nieletniej w dekolt, Pisak. Powstrzymaj się jeszcze te dwa-trzy lata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:48 am
Lavagetas_heqetai Dariia http://img207.imageshack.us/img207/8386/dsc07455co5.jpg żelek 4laugh heart fajna mordka, tylko nie zauwazylem żelka ;] ;D to czerwone w lapie ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 4:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:49 am
Też używam bryzy. Jak masz łupież to polecam Selsun Blue, Head & shoulders jedyne co dobrze robi to czyści kibelek i umywalkę... podobnie jak proszek dosia rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:09 am
degenerat Też używam bryzy. Jak masz łupież to polecam Selsun Blue, Head & shoulders jedyne co dobrze robi to czyści kibelek i umywalkę... podobnie jak proszek dosia rolleyes nie, nie mam lupiezu. uzywam head & shoulders bo po nim mam ladne wlosy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:34 am
Dariia degenerat Też używam bryzy. Jak masz łupież to polecam Selsun Blue, Head & shoulders jedyne co dobrze robi to czyści kibelek i umywalkę... podobnie jak proszek dosia rolleyes nie, nie mam lupiezu. uzywam head & shoulders bo po nim mam ladne wlosy biggrin To czemu Ci się rozdwajają końcówki? whee Widzisz gdybyś używała Selsun Blue to by Ci się nie rozdwajały .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:11 pm
degenerat Dariia degenerat Też używam bryzy. Jak masz łupież to polecam Selsun Blue, Head & shoulders jedyne co dobrze robi to czyści kibelek i umywalkę... podobnie jak proszek dosia rolleyes nie, nie mam lupiezu. uzywam head & shoulders bo po nim mam ladne wlosy biggrin To czemu Ci się rozdwajają końcówki? whee Widzisz gdybyś używała Selsun Blue to by Ci się nie rozdwajały . od prostowania sie niszcza smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:14 pm
a moze ta bryza do wlosow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:52 pm
opcy a moze ta bryza do wlosow? a nie, bo ta bryza jest do zębów mrgreen Daryjko, Twoje zdjęcie nadaje się na stronę http://www.fotkapeel.blogspot.com , tam wstawiają różne takei "ahtystyczne" foty z bryzą czy kibelem w tle, znajdowane na serwisie fotka.pl razz no, to koniec offtopa bo bede ucinala nozki i rączki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|