|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:38 am
wilkus Ridsu wilkus Ozzwald BeeWolf Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ... O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes ha! ha! ha! to fantastycznie twisted wspaniale zajebiscie masz tez sie ciesze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:42 am
kusza co wy odpierdzielacie?? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:42 am
Ridsu wilkus Ridsu wilkus Ozzwald BeeWolf Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ... O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes ha! ha! ha! to fantastycznie twisted wspaniale zajebiscie masz tez sie ciesze... odpierdol sie to ty masz krzywy przedzialek na glowie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:45 am
Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream melduje ze nic towarzyszu generale... probujemy zarobic kase obrzucajac sie blotem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:47 am
Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream a ja jej tylko pomagam"jeden za wszystkich wszyscy za jednego" PS: i coz to brak kasy robi z czlowieka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:50 am
Ridsu Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream melduje ze nic towarzyszu generale... probujemy zarobic kase obrzucajac sie blotem mrgreen chcecie zarobic...good ale nie w ten sposob...A ZWLASZCZA NIE TU scream ...pamietajcie ze Generalowie maja "losowego" przyjaciela domokun http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?page_mode=4&guild_id=1864dolaczcie do tej gildi tam mozecie pisac te wasze bzdury...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:55 am
Kiray Ridsu Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream melduje ze nic towarzyszu generale... probujemy zarobic kase obrzucajac sie blotem mrgreen chcecie zarobic...good ale nie w ten sposob...A ZWLASZCZA NIE TU scream ...pamietajcie ze Generalowie maja "losowego" przyjaciela domokun http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?page_mode=4&guild_id=1864dolaczcie do tej gildi tam mozecie pisac te wasze bzdury... tak jest towarzyszu generale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 11:00 am
Kiray Ridsu Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream melduje ze nic towarzyszu generale... probujemy zarobic kase obrzucajac sie blotem mrgreen chcecie zarobic...good ale nie w ten sposob...A ZWLASZCZA NIE TU scream ...pamietajcie ze Generalowie maja "losowego" przyjaciela domokun http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?page_mode=4&guild_id=1864dolaczcie do tej gildi tam mozecie pisac te wasze bzdury... tak jest towarzyszu generale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:49 am
eh jak zawsze nikogo nie ma stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:06 am
Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream wlasnie lkurwa jego mac w dupe jeza.....co wy tu odpierdalacie rekruci? pamietajcie kuna ze jestescie na probnym !!!!!! a w ogole to witam wszystkich! Bacznosc ! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:09 am
revcat Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream wlasnie lkurwa jego mac w dupe jeza.....co wy tu odpierdalacie rekruci? pamietajcie kuna ze jestescie na probnym !!!!!! a w ogole to witam wszystkich! Bacznosc ! pirate oho general zly*bacznosc i salutuje* melduje sie do sluzby rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:28 am
Twisted_Exile revcat Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream wlasnie lkurwa jego mac w dupe jeza.....co wy tu odpierdalacie rekruci? pamietajcie kuna ze jestescie na probnym !!!!!! a w ogole to witam wszystkich! Bacznosc ! pirate oho general zly*bacznosc i salutuje* melduje sie do sluzby rofl mrgreen twisted spocznijcie poruczniku ! prosze mi powiedziec dlaczego jako oficer nie robicie pozadku z rekrutami ? cos mi sie zdaje zescie zatesknili za poligonem hmm? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:30 am
revcat Twisted_Exile revcat Kiray kusza co wy odpierdzielacie?? scream wlasnie lkurwa jego mac w dupe jeza.....co wy tu odpierdalacie rekruci? pamietajcie kuna ze jestescie na probnym !!!!!! a w ogole to witam wszystkich! Bacznosc ! pirate oho general zly*bacznosc i salutuje* melduje sie do sluzby rofl mrgreen twisted spocznijcie poruczniku ! prosze mi powiedziec dlaczego jako oficer nie robicie pozadku z rekrutami ? cos mi sie zdaje zescie zatesknili za poligonem hmm? pirate dlatego iz mnie wiecej nie bylo niz bylo tutaj i nie bylam obecna przy tej "inteligentnej" rozmowie i dopiero dzis ja zauwazylam jak juz zostala zwrocona uwaga twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 2:09 am
oi! mrgreen kufa mi sie nic nie chce crying a za 2 h do miasta wiecznych wiatrow baka szkola scream
*w tle slychac Genesis - Genesis* nie ma to jak jechac z choraba do Wichertown rolleyes "images of sorrow... picture of delight........." doszlam dzis do madrego wniosku iz moglabym sie urodzic jakies 30 lat wczesniej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|