|
|
|
|
Posted: Sun Oct 04, 2009 10:53 am
Mi kezd unalmassá válni? Nem egészen veszem az adást sweatdrop A videó LOL! biggrin Xan a kimonószerű cuccok KÍNAIAK: Am az ujjatlan hosszú ruha és az a vállas ruharész kombója arra a Street Fighteres lánynak a stílusára emlékeztet smile Ja meg még + a bao cucc és tada ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 04, 2009 1:09 pm
Obilia Mi kezd unalmassá válni? Nem egészen veszem az adást sweatdrop A videó LOL! biggrin Xan a kimonószerű cuccok KÍNAIAK: Am az ujjatlan hosszú ruha és az a vállas ruharész kombója arra a Street Fighteres lánynak a stílusára emlékeztet smile Ja meg még + a bao cucc és tada ^^ Nézd meg az én írásomat és az előtti írást mikor van írták meg és megfogad tudni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 11:32 am
nah és mivel én mondtam okosat máris megállt az általános nevű forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 12:26 pm
Nemis xD Szimplán csak nem merünk vitatkozni veled xD (csak vicceltem, nyugi^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 08, 2009 2:11 am
Hát ez van, nem lehet mindig örök forgalom, pláne ha nincs miről épp beszélni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 7:18 am
Akkor beszéljünk a medve kedvenc alkoholáról a ginről
Egyébként lehet benevezni a gaia párbajra aki akar twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 10:12 am
Hát én nem sokat tudok róla beszélni... xD Amúgy meg most legalább 1-2 hétig nem megyek, mert bebaxtak a pszihiátriára depresszióval... X'D úgyhogy sztem a hétvégén cuccolni fogok, szóval nemigen leszek... Ha viszont lesz ott net, akkor jövök amikor tudok^^ Sayounara~ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 8:36 am
ANNYIRA azért csak nem lesz vészes... xD legalábbis remélem... meg azt is hogy valaki bejön meglátogatni crying Bár ugyse fog senki bejönni szal... IJB vazze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 10:20 am
Ójjaj... azért kitartást, és ne hagyd hogy a kezelés letaglózzon... *ölel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 11:23 am
Jójó, bár sztem holnap még leszek egy kicsit de azért mindenképpen igyekszem, és hétvégén igyekszem hazajönni cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 1:14 pm
nézz mindent pozitívan és tuti hazaengednek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 1:24 pm
Oksa beszéljük a kedvenc italomról. A gin semleges gabonaszesz, amit borókabogyóval és sok más fűszerrel ízesítenek. Fajtái közül a koktélokhoz szinte kizárólag a London Dry Gint (röviden London Gint) használják, amely kevésbé aromás és abszolút édesítetlen. Fűszeresebb típusa a Plymouth Gin (Plym), míg semleges ízű, de édesített változata az Old Tom Gin. Az angol gineknél fűszeresebb a holland, amit Genever (Jenever, esetleg Schiedam) néven ismernek, s gyakran cseréppalackban árusítanak. Sokszor emlegetett fogalom még a Sloe Gin, de ez valójában gin alapú kökénylikőrt jelöl. Dirty Gin meg nem teljesen tiszta szesz, némi gabonát bennehagynak így sajátos ízt kölcsönöz neki(mellesleg ez a kedvencem is)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 2:28 pm
wow......nem is tudtam hogy ennyi féle gin létezik eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 2:39 pm
stranger12 wow......nem is tudtam hogy ennyi féle gin létezik eek Ennél több is van de ezek az alapok amik nagyon finomak!!! 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|