|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 12:08 pm
Gagarin Rin - jestem niezwykle bardzo gustownie ubrany :] tak chodze na codzien po miescie i do pracy razz przynajmniej nie mam kartonu z bachorami :> =,= to są moi fani!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 1:45 pm
ninja hej wszystkim, którzy mnie pamiętają ^^ (tym, co nie pamiętają też wink )Oi Dana Dana Za dwa tygodnie przeprowadzka do krakowa. Roar... Mam nadzieje, ze jutro uda nam sie zalatwic dwupietrowe mieszkanie w centrum 3: A wtedy to w gory nawet codziennie bede mogla jezdzic xd czyżby studia w Kraku? ^^ a z tymi górami to bez przesady... wbrew pozorom daleko jest! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 2:14 pm
Katka1989 ninja hej wszystkim, którzy mnie pamiętają ^^ (tym, co nie pamiętają też wink )Oi Dana Dana Za dwa tygodnie przeprowadzka do krakowa. Roar... Mam nadzieje, ze jutro uda nam sie zalatwic dwupietrowe mieszkanie w centrum 3: A wtedy to w gory nawet codziennie bede mogla jezdzic xd czyżby studia w Kraku? ^^ a z tymi górami to bez przesady... wbrew pozorom daleko jest! xD poki co w zaku uczyc sie bede, a za rok bede na studia startowac smile Do slowacji jechalam poltorej godziny, wiec blisko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 2:29 pm
półtorej godziny? jakim cudem? z Kraka raczej szybciej niż w 2 się na Słowację nie dotrze... sweatdrop
A co chcesz zdawać na maturze? Żak ma dość dobre kursy, chodziłam tam ^^
edit: omg, dopiero teraz się zorientowałam z kim rozmawiam, po tym jak zerknęłam do galerii xD" to przez to, że wcześniej miałaś inny nick ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 10:07 am
Katka1989 półtorej godziny? jakim cudem? z Kraka raczej szybciej niż w 2 się na Słowację nie dotrze... sweatdrop A co chcesz zdawać na maturze? Żak ma dość dobre kursy, chodziłam tam ^^ edit: omg, dopiero teraz się zorientowałam z kim rozmawiam, po tym jak zerknęłam do galerii xD" to przez to, że wcześniej miałaś inny nick ^^ no shakowali mnie niestety :/ Na slowacje poltorej godziny z przystankiem dojechalismy razz Biologie i WoS bede poprawiac. Bo chamsko 3 punktow mi zabraklo zeby sie dostacw tym roku. A tak to sobie zrobio kurs biomasazysty smile Co tam u Ciebie tak poza tym? Dawno Cie tu nie widzialam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 1:36 pm
uu, takie coś jest najgorsze ^^" mojej siostrze jak startowała na studia to 2 lata pod rząd brakło 1 pkt, takie coś to dopiero masakra xP A ja się dostałam na socjologię na AGH ^^ Hm, tak mi przyszło do głowy, że skoro będziesz w Kraku to można kiedyś na piwo wyskoczyć 3nodding Może Rynn by z nami poszła, bo ona też w Krakowie studiuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 7:19 am
Katka1989 uu, takie coś jest najgorsze ^^" mojej siostrze jak startowała na studia to 2 lata pod rząd brakło 1 pkt, takie coś to dopiero masakra xP A ja się dostałam na socjologię na AGH ^^ Hm, tak mi przyszło do głowy, że skoro będziesz w Kraku to można kiedyś na piwo wyskoczyć 3nodding Może Rynn by z nami poszła, bo ona też w Krakowie studiuje ^^ gratuluje ^___^ I jasne. Czemu by nie x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 7:28 am
arigatou ^^ chciałam psychologię, ale nie wyszło xp ale nie rozpaczam, bo socjologia też nie jest zła wink
a z tym spotkaniem to się jeszcze zgadamy ^^
btw. coś tu cicho strasznie o.O nie to co kiedyś mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 10:55 am
*Stuku - puku* ktoś egzustuje? ja piernicze, półtorej roku bez logowania i moje konto jeszcze istnieje. Twórcy tego czegoś chyba se nie zaprzątają głów kontami, których aktywność dawno zanikła x]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 11:02 am
A co to jakiś nawał na powroty do gildi starych gildiowiczow ?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 11:25 am
Czyżby więcej sób wpadło z nudów na wspaniały pomysł spawdzenia, czy ich konta na gai jeszcze egzystują? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 6:41 am
Wygląda na to, że tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 4:26 am
Rin_Youkai A co to jakiś nawał na powroty do gildi starych gildiowiczow ?XD TAK! 4laugh Rinek, Rinek co tam u Ciebie? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 5:58 am
zuzika Rin_Youkai A co to jakiś nawał na powroty do gildi starych gildiowiczow ?XD TAK! 4laugh Rinek, Rinek co tam u Ciebie? ;D oOO mada faka x_X ZUZIKA! U mnie wszystko okej XD Po staremu ^^ a u ciebie? Ty juz do liceum idziesz czy jak x_X?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|