|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 8:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 10:28 am
No to już pewne, że od września będę już mieszkać w Krakowie. Kurcze... Jakoś się tego boję. Duża zmiana emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 11:26 pm
Dariia r4id3n O geez, ale zgon : X ... nie ma to jak wrocic z Woodstocku w nocy i rano isc do pracy uh : C

na woodstoku bylo dobrze. haszkomory w namiocie, i fruwanie na rekach tlumow ;d Taaa, banda kinder metali, skinow, zlodzieje, zgony wszedzie. Nou! talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 06, 2008 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 8:38 am
łozaP ? bardzo produktywnie spędzamy z BeeCzką wakacje: gramy na komputerach i chodzimy do kina... niech nas perun czaśnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 11:33 am
Chciałabym poejchać na Woodstock, ale rodzice mnie nie puszczają... A do Baliaur: Nie możesz tak pochopnie oceniać... Mam tam wielu znajomych i żadnen kinder metalem raczej nie jest. Pozatym to zależy kto jak patrzy. Dla mnie wszędzie jest fajnie-byleby tylko muzyka była. Nawet na naszych (mieszkam na wsi..) koncertach disco-super popy- stachurskie i inne takie można tańczyć POGO XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:21 pm
od kindermetali (cokolwiek by to znaczylo) gorsi sa trumetale... i tak w ogole metale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 10:19 pm
opcy od kindermetali (cokolwiek by to znaczylo) gorsi sa trumetale... i tak w ogole metale... rofl Łosz! Łopcy z ananasem na głowie ! whee * kombinuje jakby się dobrać do jego ananasa * mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 6:20 am
Rin_Youkai opcy od kindermetali (cokolwiek by to znaczylo) gorsi sa trumetale... i tak w ogole metale... rofl Łosz! Łopcy z ananasem na głowie ! whee * kombinuje jakby się dobrać do jego ananasa * mrgreen *drapie się po karku* ach! że do TEGO ananasa! ohohohohohoh! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 7:08 am
Czarna Lisiczka Rin_Youkai opcy od kindermetali (cokolwiek by to znaczylo) gorsi sa trumetale... i tak w ogole metale... rofl Łosz! Łopcy z ananasem na głowie ! whee * kombinuje jakby się dobrać do jego ananasa * mrgreen *drapie się po karku* ach! że do TEGO ananasa! ohohohohohoh! 4laugh Opcy ma tylko 1 ananasa >.> Nic mi o jakims 2 nie wiadomo mrgreen w ogóle to mogą być 2 ?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 8:38 am
Arissaa Chciałabym poejchać na Woodstock, ale rodzice mnie nie puszczają... A do Baliaur: Nie możesz tak pochopnie oceniać... Mam tam wielu znajomych i żadnen kinder metalem raczej nie jest. Pozatym to zależy kto jak patrzy. Dla mnie wszędzie jest fajnie-byleby tylko muzyka była. Nawet na naszych (mieszkam na wsi..) koncertach disco-super popy- stachurskie i inne takie można tańczyć POGO XD No to zaluj, ze nie mozesz :X Oczywiscie wypad ze znajomymi to 90% sukcesu ... chociaz nie jest problemem znalezc ludzi ze swojego miasta i mozna do nich rowniez dolaczyc : p ja juz nie moge sie doczekac kolejnego Woodstocku bo bylo super
Quote: Taaa, banda kinder metali, skinow, zlodzieje, zgony wszedzie. Nou! talk2hand A co w tym zlego? Jedziesz dla nich czy dla siebie? Zlodzieje to fakt ... sporo przypadkow sie zdarzylo, jezeli jednak jest sie w grupie to marne szanse, ze ktos obrobi namiot ... zreszta to Polska, wiec wszedzie kradna ... taka polaka natura : / Jezeli chodzi natomiast o warunki panujace na woodstocku to polowa z tego co mowia to brednie. Jest to masowa impreza, na ktorej jest kilkanascie tysiecy ludzi, wiec trudno mowic o super warunkach, ale dostep do wody byl, toalety tez, a i piwo w bardzo przystepnej cenie : x Oczywiscie incedenty sie zdarzaja, ale bardzo sporadycznie. Nawet matki z dziecmi przychodzily popatrzec i chwile sie pobawic. Jedynym problemem byla odlegosc namiotu od samochodu, bo jedynie do czwartku wpuszczali na tereny przy scenie, a pozniej trzeba bylo stawac na parkingach - pare km z buta : x
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ | W | o | o | d | s | t | o | c | k | +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:31 pm
Dobrze powiedziane. A w następnym roku napewno ich ubłagam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 1:47 pm
wróciłem. rofl
pamięta mnie ktoś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 2:05 pm
Wietrze wróciłem. rofl pamięta mnie ktoś? pytanie retoryczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|