Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29373 29374 29375 29376 29377 29378 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 8:50 am

duszno ninja
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 10:28 am

No to już pewne, że od września będę już mieszkać w Krakowie.
Kurcze... Jakoś się tego boję. Duża zmiana emo

Danuszka

Newbie Lover

Baliaur

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 11:26 pm

Dariia
r4id3n
O geez, ale zgon : X ... nie ma to jak wrocic z Woodstocku w nocy i rano isc do pracy uh : C
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
na woodstoku bylo dobrze.
haszkomory w namiocie, i fruwanie na rekach tlumow ;d
Taaa, banda kinder metali, skinow, zlodzieje, zgony wszedzie.
Nou! talk2hand
PostPosted: Wed Aug 06, 2008 2:15 pm

ninja

Ryuukei oshii
Crew

Shirofukurou

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 8:38 am

Ryuukei oshii
ninja

łozaP ? bardzo produktywnie spędzamy z BeeCzką wakacje: gramy na komputerach i chodzimy do kina... niech nas perun czaśnie rofl
PostPosted: Thu Aug 07, 2008 11:33 am

Chciałabym poejchać na Woodstock, ale rodzice mnie nie puszczają... A do Baliaur: Nie możesz tak pochopnie oceniać... Mam tam wielu znajomych i żadnen kinder metalem raczej nie jest. Pozatym to zależy kto jak patrzy. Dla mnie wszędzie jest fajnie-byleby tylko muzyka była. Nawet na naszych (mieszkam na wsi..) koncertach disco-super popy- stachurskie i inne takie można tańczyć POGO XD

LunaBloo

2,750 Points
  • Signature Look 250
  • Window Shopper 100
  • Person of Interest 200

opcy

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 1:21 pm

od kindermetali (cokolwiek by to znaczylo) gorsi sa trumetale... i tak w ogole metale...
PostPosted: Thu Aug 07, 2008 10:19 pm

opcy
od kindermetali (cokolwiek by to znaczylo) gorsi sa trumetale... i tak w ogole metale...
rofl

Łosz! Łopcy z ananasem na głowie ! whee * kombinuje jakby się dobrać do jego ananasa * mrgreen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Shirofukurou

PostPosted: Fri Aug 08, 2008 6:20 am

Rin_Youkai
opcy
rofl

Łosz! Łopcy z ananasem na głowie ! whee * kombinuje jakby się dobrać do jego ananasa * mrgreen

*drapie się po karku* ach! że do TEGO ananasa! ohohohohohoh! 4laugh
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 7:08 am

Czarna Lisiczka
Rin_Youkai
opcy
rofl

*drapie się po karku* ach! że do TEGO ananasa! ohohohohohoh! 4laugh
Opcy ma tylko 1 ananasa >.> Nic mi o jakims 2 nie wiadomo mrgreen w ogóle to mogą być 2 ?! eek

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

r4id3n

PostPosted: Fri Aug 08, 2008 8:38 am

Arissaa
Chciałabym poejchać na Woodstock, ale rodzice mnie nie puszczają... A do Baliaur: Nie możesz tak pochopnie oceniać... Mam tam wielu znajomych i żadnen kinder metalem raczej nie jest. Pozatym to zależy kto jak patrzy. Dla mnie wszędzie jest fajnie-byleby tylko muzyka była. Nawet na naszych (mieszkam na wsi..) koncertach disco-super popy- stachurskie i inne takie można tańczyć POGO XD

No to zaluj, ze nie mozesz :X Oczywiscie wypad ze znajomymi to 90% sukcesu ... chociaz nie jest problemem znalezc ludzi ze swojego miasta i mozna do nich rowniez dolaczyc : p ja juz nie moge sie doczekac kolejnego Woodstocku bo bylo super

Quote:

Taaa, banda kinder metali, skinow, zlodzieje, zgony wszedzie.
Nou! talk2hand

A co w tym zlego? Jedziesz dla nich czy dla siebie? Zlodzieje to fakt ... sporo przypadkow sie zdarzylo, jezeli jednak jest sie w grupie to marne szanse, ze ktos obrobi namiot ... zreszta to Polska, wiec wszedzie kradna ... taka polaka natura : / Jezeli chodzi natomiast o warunki panujace na woodstocku to polowa z tego co mowia to brednie. Jest to masowa impreza, na ktorej jest kilkanascie tysiecy ludzi, wiec trudno mowic o super warunkach, ale dostep do wody byl, toalety tez, a i piwo w bardzo przystepnej cenie : x Oczywiscie incedenty sie zdarzaja, ale bardzo sporadycznie. Nawet matki z dziecmi przychodzily popatrzec i chwile sie pobawic. Jedynym problemem byla odlegosc namiotu od samochodu, bo jedynie do czwartku wpuszczali na tereny przy scenie, a pozniej trzeba bylo stawac na parkingach - pare km z buta : x

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
| W | o | o | d | s | t | o | c | k |
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 12:31 pm

Dobrze powiedziane. A w następnym roku napewno ich ubłagam mrgreen

LunaBloo

2,750 Points
  • Signature Look 250
  • Window Shopper 100
  • Person of Interest 200

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sat Aug 09, 2008 1:47 pm

wróciłem. rofl

pamięta mnie ktoś?
PostPosted: Sat Aug 09, 2008 2:05 pm

Wietrze
wróciłem. rofl

pamięta mnie ktoś?
pytanie retoryczne?

Ryuukei oshii
Crew

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sat Aug 09, 2008 2:19 pm

czyli mam rozumieć że tak?;O

aż tak się wryłem w pamięć?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29373 29374 29375 29376 29377 29378 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games