|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 6:41 am
Anzelmo *chowa się w szafie i posiorbuje cichutko herbatkę raz po raz* *szczyp* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 6:45 am
Ułłaaa... x_x Ktoś tu jeszcze jest w tej szafie? +_+ *macha rękami w celu znalezienia drugiej osoby w tej CIEMNOŚCI... o_o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 6:48 am
Anzelmo Ułłaaa... x_x Ktoś tu jeszcze jest w tej szafie? +_+ *macha rękami w celu znalezienia drugiej osoby w tej CIEMNOŚCI... o_o" redface uhh * klepie go po łapkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 6:58 am
Rin_Youkai redface uhh * klepie go po łapkach* Hę? *natrafia łapkami na coś miękkiego* =_o"" *otwiera szafę* Rinuś =D ... *wyskakuje z szafy i pada na glebę* WYBACZ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:05 am
Anzelmo Rin_Youkai redface uhh * klepie go po łapkach* Hę? *natrafia łapkami na coś miękkiego* =_o"" *otwiera szafę* Rinuś =D ... *wyskakuje z szafy i pada na glebę* WYBACZ gonk NIE WYBACZĘ! NIGDY! lol Chyba, ze też dasz mi dotknąć coś swojego miękkiego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:07 am
Rin_Youkai NIE WYBACZĘ! NIGDY! lol Chyba, ze też dasz mi dotknąć coś swojego miękkiego whee Hmm. *wyjmuje chmurkę zza pazuchy* Łokej, jest i moja 'miękka' rzecz. =o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:08 am
Anzelmo Rin_Youkai NIE WYBACZĘ! NIGDY! lol Chyba, ze też dasz mi dotknąć coś swojego miękkiego whee Hmm. *wyjmuje chmurkę zza pazuchy* Łokej, jest i moja 'miękka' rzecz. =o Nie wiedziałam, że niektórzy nazywają to "chmurką" redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:14 am
Rin_Youkai Nie wiedziałam, że niektórzy nazywają to "chmurką" redface To? Znaczy... Co? =o *SIORB! herbatkę* Przeca ja wyjąłem najnormalniejszą chmurkę =o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:16 am
>.> łolaboga co tu sie dzieje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:17 am
Anzelmo Rin_Youkai Nie wiedziałam, że niektórzy nazywają to "chmurką" redface To? Znaczy... Co? =o *SIORB! herbatkę* Przeca ja wyjąłem najnormalniejszą chmurkę =o eek no ja nie wiem czy taka zwykłą... zazwyczaj nie ma takich na niebie XDDD Lethi! * przytul * 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:19 am
Lethiel >.> łolaboga co tu sie dzieje ! O, Lejdi. Pokazuję dla Rinusia chmurkę, a ona jakoś dziwnie się zachowauje. =o Ciekawe czemu... =_o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:20 am
Rin_Youkai eek no ja nie wiem czy taka zwykłą... zazwyczaj nie ma takich na niebie XDDD *patrzy na chmurkę* ... Nie? =O *patrzy na niebo* Fakt, trochę mniejsza jest, ale chmurka to chmurka =D ... Nie? o_o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:21 am
Anzelmo Lethiel >.> łolaboga co tu sie dzieje ! O, Lejdi. Ino pokazuję dla Rinusia chmurkę, a ona jakoś dziwnie się zachowauje. =o Ciekawe czemu... =_o" i...i.... ino gonk
*wpada w ramiona Rinki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:23 am
Lethiel i...i.... ino gonk
*wpada w ramiona Rinki*
NIE! To tylko takie złudzenie optyczne =^_^""= Tam nie było żadnego '***' Dx *pada ponownie na glebę* WYBACZ Dx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 7:25 am
Lethiel Anzelmo Lethiel >.> łolaboga co tu sie dzieje ! O, Lejdi. Ino pokazuję dla Rinusia chmurkę, a ona jakoś dziwnie się zachowauje. =o Ciekawe czemu... =_o" i...i.... ino gonk
*wpada w ramiona Rinki*
Ino nie ma się czym martwić Lethi mrgreen rofl No już, już, będzie dobrze 3nodding Wszystko się jakoś ułoży XD * przytula mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|