|
|
|
|
Posted: Thu Jun 12, 2008 10:43 am
no, piwka w kieszeni, kasa na anstepne, moge isc do knajpy mecz ogladac, jaks ie nasi znowu kompromintuja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 12, 2008 6:16 pm
Jak to Radek określił: Polak potrafi..
remis w 93min... co za niesprawiedliwość
ja bym sie odwoływała od decyzji sędziego
a ponoć Anglicy nam kibicują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 1:45 am
Jebana lysa pala...cholerny aliant kuzwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 3:56 am
.... gardlo mnie boli stare ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 4:18 am
Lethiel .... gardlo mnie boli stare ....
*El Ruchaterro wkroczył wtem* a co w nim miałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 4:32 am
MarianKanapowiec Lethiel .... gardlo mnie boli stare ....
*El Ruchaterro wkroczył wtem* a co w nim miałaś? dosc potęzne krzyki, ktore sie z niego wydobyly po tym jak pan sedzia ktoregosiepowinnotorturowacrozgrzanympretemwodbyt podyktowal co podyktowal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 7:54 am
Lethiel dosc potęzne krzyki, ktore sie z niego wydobyly po tym jak pan sedzia ktoregosiepowinnotorturowacrozgrzanympretemwodbyt podyktowal co podyktowal... rozumiem przez to, iż jesteś nieco rozgorycznona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 7:57 am
MarianKanapowiec Lethiel dosc potęzne krzyki, ktore sie z niego wydobyly po tym jak pan sedzia ktoregosiepowinnotorturowacrozgrzanympretemwodbyt podyktowal co podyktowal... rozumiem przez to, iż jesteś nieco rozgorycznona sweatdrop nieco ? ehs.. ale twoj widok poprawia mi humor mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:08 am
Lethiel MarianKanapowiec Lethiel dosc potęzne krzyki, ktore sie z niego wydobyly po tym jak pan sedzia ktoregosiepowinnotorturowacrozgrzanympretemwodbyt podyktowal co podyktowal... rozumiem przez to, iż jesteś nieco rozgorycznona sweatdrop nieco ? ehs.. ale twoj widok poprawia mi humor mrgreen nie obawiaj się, Łamaga szybko znajdzie powód by mnie wyrzucić. Toć jestem tak negatywnie nastawiony do jej 12letniego elektoratu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:10 am
MarianKanapowiec Lethiel MarianKanapowiec Lethiel dosc potęzne krzyki, ktore sie z niego wydobyly po tym jak pan sedzia ktoregosiepowinnotorturowacrozgrzanympretemwodbyt podyktowal co podyktowal... rozumiem przez to, iż jesteś nieco rozgorycznona sweatdrop nieco ? ehs.. ale twoj widok poprawia mi humor mrgreen nie obawiaj się, Łamaga szybko znajdzie powód by mnie wyrzucić. Toć jestem tak negatywnie nastawiony do jej 12letniego elektoratu. nie uprzedzaj faktow ;> op opanuj sie czasem przed stwierdzaniem ostrych oczywistych faktow pisemnie tu i bedzie ok wink *czochra go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:23 am
Lethiel nie uprzedzaj faktow ;> op opanuj sie czasem przed stwierdzaniem ostrych oczywistych faktow pisemnie tu i bedzie ok wink *czochra go* dobrze wiesz, że u mnie marnie z hamowaniem jest. szczególnie jak się rozpędzę. *podlega czochraniu.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:25 am
MarianKanapowiec Lethiel nie uprzedzaj faktow ;> op opanuj sie czasem przed stwierdzaniem ostrych oczywistych faktow pisemnie tu i bedzie ok wink *czochra go* dobrze wiesz, że u mnie marnie z hamowaniem jest. szczególnie jak się rozpędzę. *podlega czochraniu.* wiem ;> jak chcesz bede Cie hamowac razz *drapie go za uchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:28 am
Lethiel MarianKanapowiec Lethiel nie uprzedzaj faktow ;> op opanuj sie czasem przed stwierdzaniem ostrych oczywistych faktow pisemnie tu i bedzie ok wink *czochra go* dobrze wiesz, że u mnie marnie z hamowaniem jest. szczególnie jak się rozpędzę. *podlega czochraniu.* wiem ;> jak chcesz bede Cie hamowac razz *drapie go za uchem*
ale że własną piersią? to ja bardzo chętnie 4laugh *macha nogą jak pies*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 9:17 am
Dzizas... 3 godziny stania w kolejce, zeby podpisac dokumenty do pracy. Powariowali domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 9:48 am
MarianKanapowiec Lethiel MarianKanapowiec Lethiel nie uprzedzaj faktow ;> op opanuj sie czasem przed stwierdzaniem ostrych oczywistych faktow pisemnie tu i bedzie ok wink *czochra go* dobrze wiesz, że u mnie marnie z hamowaniem jest. szczególnie jak się rozpędzę. *podlega czochraniu.* wiem ;> jak chcesz bede Cie hamowac razz *drapie go za uchem*
ale że własną piersią? to ja bardzo chętnie 4laugh *macha nogą jak pies* moze nawet dwoma jak bedziesz grzeczny rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|