|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 3:28 pm
Zazdroszczę, u mnie tak parno że aż żyły bolą crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 3:40 pm
Owiec Zazdroszczę, u mnie tak parno że aż żyły bolą crying Ciezko byloby mi sie przyzwyczaic do mieszkania z dala od morza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 3:45 pm
Oi Dana Dana Owiec Zazdroszczę, u mnie tak parno że aż żyły bolą crying Ciezko byloby mi sie przyzwyczaic do mieszkania z dala od morza. A ja bym nie mogła, wole góry. Nad morzem jest tylko woda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 2:53 am
woda, gory a ja i tak wole niziny mrgreen heart *pucia swoje miasto*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 3:00 am
Lethiel woda, gory a ja i tak wole niziny mrgreen heart *pucia swoje miasto* Eee tam… niziny to masz na co dzień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 3:01 am
Owiec Lethiel woda, gory a ja i tak wole niziny mrgreen heart *pucia swoje miasto* Eee tam… niziny to masz na co dzień. I kocham je nabardziej na swiecie smile
gory i morze ok - na odpoczynek, ale nie za dlugo bo szybko zaczynam tesknic, po za tym tam mnie zawsze glowa boli :/ jakies dziwne powietrze jest takie ostre xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 3:09 am
Lethiel Owiec Lethiel woda, gory a ja i tak wole niziny mrgreen heart *pucia swoje miasto* Eee tam… niziny to masz na co dzień. I kocham je nabardziej na swiecie smile
gory i morze ok - na odpoczynek, ale nie za dlugo bo szybko zaczynam tesknic, po za tym tam mnie zawsze glowa boli :/ jakies dziwne powietrze jest takie ostre xP Nie ma to jak spalinki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 3:38 am
Lethiel Owiec Lethiel woda, gory a ja i tak wole niziny mrgreen heart *pucia swoje miasto* Eee tam… niziny to masz na co dzień. I kocham je nabardziej na swiecie smile
gory i morze ok - na odpoczynek, ale nie za dlugo bo szybko zaczynam tesknic, po za tym tam mnie zawsze glowa boli :/ jakies dziwne powietrze jest takie ostre xP Roznica cisnienia byc moze. Chociaz kto tam wie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 3:38 am
Owiec Lethiel Owiec Lethiel woda, gory a ja i tak wole niziny mrgreen heart *pucia swoje miasto* Eee tam… niziny to masz na co dzień. I kocham je nabardziej na swiecie smile
gory i morze ok - na odpoczynek, ale nie za dlugo bo szybko zaczynam tesknic, po za tym tam mnie zawsze glowa boli :/ jakies dziwne powietrze jest takie ostre xP Nie ma to jak spalinki xd dokladnie mrgreen zawsze jak po wakacjach przejezdzamy przez centrum i stara prage otwieram w samochodzie okno szeroko i oddycham pelna piersia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 12:07 am
Delein the Wildest Julka Delein the Wildest Mam spuchnieta reke mrgreen a co z nią robiłaś >_> Uderzalam nia w twarda pilke do siatkowki. taaa >_>
już wiem czemu zaczęłam grac w koszykówkę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 12:09 am
Owiec u was tez tak panicznie ciepło? sweatdrop w słońcu tak...
w domu chlooodno i przyjemnie mrgreen
*podaje jej zimne piwko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |