|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 2:12 am
aha ! a ja zaliczenie z 3ds maxa, o O o ! razz
ninja tez chce cos napisac wielkimiczerwonymiliterami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 2:39 am
opcy Mareku88 Ja jestem... Jak rzekł Laskowik wink to akurat mowil Smoleń... sweatdrop Faktycznie... Laskowik mówił " nie ma, nie ma, nie ma, nie ma..." Mój błąd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 4:45 am
Mareku88 Pocztą? Czyste tchórzostwo... A spotkanie się przydało... Bo wyszło na to, że obojgu jest źle... I wróciła do mnie ^^ heart *Marek w skowronkach ^^* LOL
Nie tchórzostwo a zdrowy rozsądek. A z tym rozchodzeniem i schodzeniem się, to o kant dupy, bo prędzej czy później, to albo będziecie mieli siebie dość będąc razem, albo nastąpi dramatyczny koniec, po którym odetchniecie z ulgą.
U Was to pewnie nie było rozstanie tylko efekt niezrozumienia, czy tam nieporozumienia. Nie potrafiliście rozładować napięcia między Wami, które nagromadziło się z utajonych pretensji, to zaczęliście na niby palić za sobą mosty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 5:52 am
No i tu nie masz racji 3nodding Znam aż za dobrze takie przypadki, który przytoczyłaś... Tu jest coś innego... Nie wiem jak z Nią ale z mojej strony to jest 100% czysta miłość... Mogłaby napluć mi w twarz a ja dalej bym Ją kochał... Dzisiaj o 18 się z Nią spotykam i dzisiaj od rana siedzę jak na szpilkach... Dodatkowo udziela mi się ADHD rofl Więc, czas na rower! scream Ciau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 9:52 am
Mareku88 No i tu nie masz racji 3nodding Znam aż za dobrze takie przypadki, który przytoczyłaś... Tu jest coś innego... Nie wiem jak z Nią ale z mojej strony to jest 100% czysta miłość... Mogłaby napluć mi w twarz a ja dalej bym Ją kochał... Dzisiaj o 18 się z Nią spotykam i dzisiaj od rana siedzę jak na szpilkach... Dodatkowo udziela mi się ADHD rofl Więc, czas na rower! scream Ciau ale wiesz. w ten sposob uczysz ja tego, ze moze Cie nie szanowac... jesli wrociliscie do siebie, no to zycie wszystkiego najlepszego, moze wiecej sie nie rozstaniecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 2:58 pm
EvilYuki ale wiesz. w ten sposob uczysz ja tego, ze moze Cie nie szanowac... jesli wrociliscie do siebie, no to zycie wszystkiego najlepszego, moze wiecej sie nie rozstaniecie. Wiem o tym aż za dobrze... Ale, poprostu inaczej nie potrafię cry Jestem jaki jestem i nie potrafię zgrywać twardziela scream I dziękuję za życzenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 3:19 pm
Byla 18 i ?: P Jak sie potoczylo ?:g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 7:18 pm
r4id3n Byla 18 i ?: P Jak sie potoczylo ?:g Spacerek i wizyta u jej koleżanki co nogę sobie złamała na Boysach xD Powrót metrem o 23, odprowadzenie pod blok I powrót do domu... A później spacer z koleżanką po nocy... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 11:09 pm
Mareku88 r4id3n Byla 18 i ?: P Jak sie potoczylo ?:g Spacerek i wizyta u jej koleżanki co nogę sobie złamała na Boysach xD Powrót metrem o 23, odprowadzenie pod blok I powrót do domu... A później spacer z koleżanką po nocy... rolleyes ... z tym to trzeba uważać... XD wiesz, bandziory chodzą i w ogóle mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 1:57 am
Mareku88 r4id3n Byla 18 i ?: P Jak sie potoczylo ?:g Spacerek i wizyta u jej koleżanki co nogę sobie złamała na Boysach xD Powrót metrem o 23, odprowadzenie pod blok I powrót do domu... A później spacer z koleżanką po nocy... rolleyes Ee no to git, ze sie udal wypad ; ] No to pewnie kolejne spotkanie w ciagu paru dni ?: PLethiel aha ! a ja zaliczenie z 3ds maxa, o O o ! razz
ninja tez chce cos napisac wielkimiczerwonymiliterami ninja Udalo sie ?: D mnie tez niedlugo czeka ... o zgroza ... projekt koncowy jeszcze nieruszony xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 2:52 am
Mareku88 EvilYuki ale wiesz. w ten sposob uczysz ja tego, ze moze Cie nie szanowac... jesli wrociliscie do siebie, no to zycie wszystkiego najlepszego, moze wiecej sie nie rozstaniecie. Wiem o tym aż za dobrze... Ale, poprostu inaczej nie potrafię cry Jestem jaki jestem i nie potrafię zgrywać twardziela scream I dziękuję za życzenia wink
Aaaa taaaam, ni sluchaj ich, masz racje, sluchaj serca poki wierzysz w milosc ^^
a jak przestaniesz... obys nie przestal smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 2:53 am
opcy Oi Dana Dana Jestem rozpieszczana. Dostalam gitare, komplet 60 kredek i jeszcze zawiaza mnie do gdanska samochodem xd i? ohoho.. kiedy to ostatnio mialem okazej uzyc "wielkichczerwonychliter" cool
o kurcze Opcus doprowadziles mnie do smiechu zakonczony bólem brzucha i brakiem sil xD
HA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 2:58 am
r4id3n Udalo sie ?: D mnie tez niedlugo czeka ... o zgroza ... projekt koncowy jeszcze nieruszony xD wlasnie wrocilam niezadowolona, mamy przyniesc w przyszlym tygodniu bo ja i wiekszasc innych osob zrobilismy w 9 a na szkolnych kompach jest tylko 7 :/ ale ma facet przypelznac z laptopem albo skombinowac cos
hm..hm... moze da sie zapisac do nizszej wersji.. *kombinuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 3:00 am
Julka Mareku88 EvilYuki ale wiesz. w ten sposob uczysz ja tego, ze moze Cie nie szanowac... jesli wrociliscie do siebie, no to zycie wszystkiego najlepszego, moze wiecej sie nie rozstaniecie. Wiem o tym aż za dobrze... Ale, poprostu inaczej nie potrafię cry Jestem jaki jestem i nie potrafię zgrywać twardziela scream I dziękuję za życzenia wink
Aaaa taaaam, ni sluchaj ich, masz racje, sluchaj serca poki wierzysz w milosc ^^
a jak przestaniesz... obys nie przestal smile
racja ! milosc najwieksza moca mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |