|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 11:17 am
Czarna Lisiczka Kyoko Suomi Owiec ja bym Rasmusa wyciela bo on skwierczy tez bym go wyciela.. No wiecie co... jeszcze by się obraził.takie zycie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 12:49 pm
ninja calkiem mily dzien dzis byl smile szkoda tylko ze nie tak cieplutko jak wczoraj
*rozglad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 4:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 8:07 pm
Lethiel ninja calkiem mily dzien dzis byl smile szkoda tylko ze nie tak cieplutko jak wczoraj
*rozglad*
A tam było na tyle ciepło, żeby się walnąć na trawkę w parku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 3:42 am
Ave ave! Pozdrowienia z dalekiego wschodu, gdzie noc polarna bedzie trwac do konca czerwca biggrin
Co tam u was, Paszczaki?
W ogole to bede na dniach miec swojego kompa i mam nadzieje, ze bede tu czesciej zagladac. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:34 am
Mareku88 Lethiel ninja calkiem mily dzien dzis byl smile szkoda tylko ze nie tak cieplutko jak wczoraj
*rozglad*
A tam było na tyle ciepło, żeby się walnąć na trawkę w parku ^^ i na tyle zeby pomykac w spodniczce bez rajstop mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:35 am
Delein the Wildest Ave ave! Pozdrowienia z dalekiego wschodu, gdzie noc polarna bedzie trwac do konca czerwca biggrin Co tam u was, Paszczaki? W ogole to bede na dniach miec swojego kompa i mam nadzieje, ze bede tu czesciej zagladac. :3 uuuuu... dobrze dobrze bo sie stesknilam ;> i troche dzikosci sie gildi przyda ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:45 am
Roar scream Uciekam do parku sobie poleniuchować na trawie z muzyką ^^ CIauuuuu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 9:55 am
Lethiel Delein the Wildest Ave ave! Pozdrowienia z dalekiego wschodu, gdzie noc polarna bedzie trwac do konca czerwca biggrin Co tam u was, Paszczaki? W ogole to bede na dniach miec swojego kompa i mam nadzieje, ze bede tu czesciej zagladac. :3 uuuuu... dobrze dobrze bo sie stesknilam ;> i troche dzikosci sie gildi przyda ;D ^^ *merda ogonem* Tyle tu mordek nowych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 1:12 pm
Uhhh * chodzi i się boi *
Jutro mam fizykę rozszerzona T^T boję się >< teraz jak patrzę po arkuszach to... jest fajnie jak widzę odpowiedz , gorzej jak sama muszę na nią wpaść...XDDD
Coś czuję, że będzie źle gonk gonk
Chociaż może sobie chemią i biolą poprawię humor... XDD
Tak, tak... wiem, że was wszystkich obchodzi moja matura... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 1:17 pm
Moja bilogia to mnie dobila dwa lata temu, ciekawe czy w tym roku bedzie jakas ludzka :] Trzymiem kciuki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 1:21 pm
Powodzenia biggrin Ja mam narazie ciszę przed burzą... ale już niedługo... rolleyes scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|