|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 5:23 am
przyznaje, ze brzmial calkiem milo ^^, ale nie wsluchiwalam sie bardzo w tekst bo zajadlam sie popcornem mrgreen a to wymaga wielkiej koncentraji xD
wogole wielkie szczescie ze udalo nam sie tam wybrac biggrin bo musze miec foty gotowe do oddania na jutro a dopiero do nich usiadlam.. czyli kosztem wczoraj, dzis caly dzien i noc robota ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 1:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 1:49 pm
opcy surprised " /> ŁOLA BOGA surprised *leci kupić sobie własnego Opcego* <33
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 1:53 pm
Rin_Youkai ŁOLA BOGA surprised *leci kupić sobie własnego Opcego* <33 przybajmniej nie sprzeda mnie za bezcen... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 1:54 pm
Rin_Youkai opcy surprised " /> ŁOLA BOGA surprised *leci kupić sobie własnego Opcego* <33 ŁoŁ! a nie dorzucają Freddiego Kruegera? O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:02 pm
tak PeeSem to gorąco polecam film "Horton Hears a Who" (koniecznie z oryginalnym dubbingiem! mwahahahahaha!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:12 pm
szkoda ze z kasia nie ma tapet crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:15 pm
opcy surprised o: ! Ciekawe czy ma wygodna glowe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:19 pm
Czarna Lisiczka
tak PeeSem to gorąco polecam film "Horton Hears a Who" (koniecznie z oryginalnym dubbingiem! mwahahahahaha!) ja teeeeż chceeeeee! <3 mrgreen heart mrgreen
a, że za niedługo mam urodziny więc wiecie co robić ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:20 pm
Rin_Youkai opcy surprised " /> ŁOLA BOGA surprised *leci kupić sobie własnego Opcego* <33 *mizia ja za uszkiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:20 pm
Lethiel opcy surprised o: ! Ciekawe czy ma wygodna glowe ninja hmmm... trzeba to sprawdzić ninja carrefoura mam blisko domu, wiec jakby co moge sie wybrać na ekspedycje i to zbadać ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:24 pm
Lethiel Rin_Youkai opcy surprised " /> ŁOLA BOGA surprised *leci kupić sobie własnego Opcego* <33 *mizia ja za uszkiem* mrgreen uhia uhia uhia xD * chichocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:25 pm
Owiec szkoda ze z kasia nie ma tapet crying niech tylko wprowadzą na rynek zeszyty, notesy, kubki, teczuszki, papeterię i inne akcesoria z tą postacią to w moim portfelu zacznie się pustynna burza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:35 pm
Terrorystka Frania Lethiel opcy surprised o: ! Ciekawe czy ma wygodna glowe ninja hmmm... trzeba to sprawdzić ninja carrefoura mam blisko domu, wiec jakby co moge sie wybrać na ekspedycje i to zbadać ninja tak ! bedziesz tajnym wyslannikiem ! ninja tylko pamietaj zeby troche sie pomoscic zanim usiadziesz zeby miec pewnosc co do wytrzymalosci glowy danego Opcego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|