|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 7:21 am
Rin_Youkai, powodzenia smile Jakie bydło? Że niby ja? rolleyes Dzisiaj są Stodonalia ^^ Stadion Syrenki o 18 Wstęp od 18 lat Zagra - Żywiołak (bio metal - połączenie folkloru słowiańskiego i metalu - my best ^^), Lady punk - treba tłumaczyć? wink i liquido (cooo? eek ) i coś-tam jeszcze scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 9:04 am
Mareku88 A ja dzisiaj szalałem po mieście smile Medykalia, pretekst, mcdonald, cafefajka ^^ blaugh Dwie doby bez snu i zero zmęczenia gonk tez bylam na medykaliach. zaliczylysmy z kolezanka az trzy podrywy, w tym goscia w damskiej kurtce ;D pijani ludzie sa smieszni wink SnL ładnie zagrał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 11:46 am
Mareku88 Rin_Youkai, powodzenia smile Starczy samo Rin XD Dzięki wink Jukisiu: co sie tak do nas pupa odwróciłaś , co >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 12:54 pm
Rin_Youkai Mareku88 Rin_Youkai, powodzenia smile Starczy samo Rin XD Dzięki wink Jukisiu: co sie tak do nas pupa odwróciłaś , co > bo sie caluje z moim gaszkiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 12:56 pm
hej dawno mnie tu nie było działo sie coś ciekawego ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 1:45 pm
cicha hej dawno mnie tu nie było działo sie coś ciekawego ? razz Ostatnio zadnych gwaltow, klotni ani molestowan nie zaobserwowalem : X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:09 pm
A na Stodonaliach było boooooooosko ^^ Żywiołak był mega, był świetny i zagrali to co właśnie chciałem twisted Padało, błoto a i tak się dało świetnie bawić.... Na Lady pank wszystko zeszło z tonu a Liquid to już było... No, poszliśmy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:53 pm
Mareku88 A na Stodonaliach było boooooooosko ^^ Żywiołak był mega, był świetny i zagrali to co właśnie chciałem twisted Padało, błoto a i tak się dało świetnie bawić.... Na Lady pank wszystko zeszło z tonu a Liquid to już było... No, poszliśmy wink dwa lata temu na juwenaliach, na SnL padalo. bylo bosko, bloto, woda, dobra muzyka... ech, stare dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:59 pm
SnL? Szto to? Czyżby Strachy na lachy? Nie przepadam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:22 am
Mareku88 SnL? Szto to? Czyżby Strachy na lachy? Nie przepadam wink Ja tam lubie ten zespol, jezeli to ten xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 3:12 am
A pfe, a pfe... Ja za nimi nie przepadam rak samo jak za pidżamą... Na pidżamie byłem rok temu na Juwe... Na koncercie mi się spodobało, ale jak przesłuchałem kilka płyt to stwierdziłem, że to jednak nie dla mnie... Żywiołak był boooosssskkiiiii i zagrali dla mnie i Bartusia polkę pierdolkę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 4:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 4:18 am
tez bylismy na Stodonaliach mrgreen na poczatku gral taki smutny niekochany zespol to poszlismy mu popstrykac zdjecia EOSem zeby poczuli sie kochani xD i nawet udawalismy fanow co ich bardzo ucieszylo smile potem gral jakis kompletny szit O_o... potem wydzierala sie pani > domyslam sie ze to zywiolak wink nie zle ale siedzielismy sobie w namiotach piwnych bo lało razz potem lady punk i taniec w deszczu :> i liquid ktorego nie kojazylam wcale dopuki nie zagrali narkotic eek heart a potem to juz dziki szal przy Tlove xD lubie go, bardzo sympatyczny facet ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 5:06 am
AAAAAA tam... Żywiołak wymiatał scream Reszta ssała wink Ja ich pioenki przy ognisku na mazurach śpiewam domokun "Z tamtej strony jeziooorrrrraaaa stoi lipka zielona..." mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|