|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 4:17 am
Mareku88 = Miło było rano (7- cool odsłonić zasłony i przywitać słońce ^^ niczym Maćko z Bogdańca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 4:19 am
Rycerz Bolko z Sierocińca... stare
Przybądź na Grunwald twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 1:58 am
*głaszcze jednego, drugiego, trzeciego itd.*
królicza mama mrgreen
d^.^b Nickelback & Santana - "In to the Night"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 2:53 am
komu sie jeszcze do szkoly isc nie chcialo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 5:57 am
Owiec komu sie jeszcze do szkoly isc nie chcialo? np mi. tylko ze poszlam i teraz.. jest mi baardzo baaardzo przymulascie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:13 am
Ja dopiero co wstałem stressed ktoś chętny, żeby mi zrobić śniadanie? blaugh Kurcze, a miałem dzisiaj iść do parku, murek, muzyki posłuchać i przemyśleć sprawy... stare
Strasznie tu cicho było ostatniej nocy... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:28 am
dopiero ? to co ty robiles wczoraj w nocy >> xD
tja a ja mialam porobic szkice na rysunek ale zapomnialam ze skonczyly mi sie kartki ^^' i tak jestem zbyt leniwa zeby sie przejsc do papierniczego ktory jest 10min na piechote ode mnie zeby kupic je po zawyzonej cenie
ktorego parku ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:35 am
Szczęśliwicki, mieszkam obok, a TY? Jaki masz park obok Siebie? twisted Ej, zróbcie mi śniadnie domokun W nocy siedziałem tutaj i rozmawiałem ze znajomą z Białegostoku na gg smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:47 am
Mareku88 Ej, zróbcie mi śniadnie domokun Sam se zrób... Co my kucharki jesteśmy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:55 am
najblizej to chyba mam do Skaryszewskiego (ok 15-20min autobusem), ale po drodze mam jeszcze kochany park przy pętli tramwajowej na Gocławku gdzie chodziłam jak bylam malutka smile
ja w nocy kebabowalam, tym razem w nowym miejscu- na Jana Pawła xD mroczne, ale jak na razie nic mi nie jest xD mrgreen
teraz to juz chyba obiad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:56 am
Biedronka Mareku88 Ej, zróbcie mi śniadnie domokun Sam se zrób... Co my kucharki jesteśmy? xd ja tez chce amciu... *tuuul i robi wielkie oczy* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 7:13 am
Lethiel Owiec komu sie jeszcze do szkoly isc nie chcialo? np mi. tylko ze poszlam i teraz.. jest mi baardzo baaardzo przymulascie xD ja nie poszłam, siedze na dupie i sie ucze, zaraz jeszcze sniadanko sobie zmajstruje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 7:28 am
Lethiel najblizej to chyba mam do Skaryszewskiego (ok 15-20min autobusem), ale po drodze mam jeszcze kochany park przy pętli tramwajowej na Gocławku gdzie chodziłam jak bylam malutka smile
hejjj... no to masz tramwaj do mnie ( 9 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 8:18 am
Lethiel Biedronka Mareku88 Ej, zróbcie mi śniadnie domokun Sam se zrób... Co my kucharki jesteśmy? xd ja tez chce amciu... *tuuul i robi wielkie oczy* xD Nie mam mowy, samoobsługa jest! *idzie zrobić sobie jedzenie* *siada w kąciku i je nie dzieląc się z nikim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|