|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 4:45 am
EvilYuki masz ladne zdjecia na naszej klasie mrgreen i zawsze myslalam, ze studiujesz psychologie na UW :< Nie, nie studiuje na UW, nie dałabym rady dwóch kierunków dziennie. Zaocznie i dziennie ledwo wyrabiam z dwoma. . 3nodding A Oliwka słodka jest, mam pierdolca na punkcie tego dzieciaka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 5:14 am
corka mojej kolezanki tez nosi to imie >w< ale Oliwia jest juz spora panna, w przeciwienstwie do tej Twojej whee
dostalas jakies dzieciatko na przechowanie, to kolezanki czy krewnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 5:33 am
EvilYuki corka mojej kolezanki tez nosi to imie >w< ale Oliwia jest juz spora panna, w przeciwienstwie do tej Twojej whee dostalas jakies dzieciatko na przechowanie, to kolezanki czy krewnego? To moja chrześnica. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 5:40 am
Owiec EvilYuki corka mojej kolezanki tez nosi to imie >w< ale Oliwia jest juz spora panna, w przeciwienstwie do tej Twojej whee dostalas jakies dzieciatko na przechowanie, to kolezanki czy krewnego? To moja chrześnica. 3nodding uroca jest >w< sama chcialabym juz dziecko, ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 5:46 am
EvilYuki Owiec EvilYuki corka mojej kolezanki tez nosi to imie >w< ale Oliwia jest juz spora panna, w przeciwienstwie do tej Twojej whee dostalas jakies dzieciatko na przechowanie, to kolezanki czy krewnego? To moja chrześnica. 3nodding uroca jest >w< sama chcialabym juz dziecko, ech... ja tez whee tylko mam problem z doborem ojca twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 6:05 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki corka mojej kolezanki tez nosi to imie >w< ale Oliwia jest juz spora panna, w przeciwienstwie do tej Twojej whee dostalas jakies dzieciatko na przechowanie, to kolezanki czy krewnego? To moja chrześnica. 3nodding uroca jest >w< sama chcialabym juz dziecko, ech... ja tez whee tylko mam problem z doborem ojca twisted jestes troche starsza, niedlugo robisz licencjat, wiem imho mozesz sobie pozwolic na bobo, ja tymczasem golodupiec, jeszcze dwudziestki nie skonczylam, bida z nedza razz z ojcem? najlepiej miec dziecko w zwlasnym mezem/partnerem, tak sadze ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:15 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki corka mojej kolezanki tez nosi to imie >w< ale Oliwia jest juz spora panna, w przeciwienstwie do tej Twojej whee dostalas jakies dzieciatko na przechowanie, to kolezanki czy krewnego? To moja chrześnica. 3nodding uroca jest >w< sama chcialabym juz dziecko, ech... ja tez whee tylko mam problem z doborem ojca twisted jestes troche starsza, niedlugo robisz licencjat, wiem imho mozesz sobie pozwolic na bobo, ja tymczasem golodupiec, jeszcze dwudziestki nie skonczylam, bida z nedza razz z ojcem? najlepiej miec dziecko w zwlasnym mezem/partnerem, tak sadze ;P Czuje się wyzwoloną kobietą, nie potrzeba mi męża by mieć dziecko. whee No niby robie ten licencjat, ale już mi się myśl roi by na AWF startować na fizjoterapie lub rehabilitacje zdrowotną, no a potem jakiegoś doktorata by się przydało zmajstrować. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:33 am
Owiec Czuje się wyzwoloną kobietą, nie potrzeba mi męża by mieć dziecko. whee No niby robie ten licencjat, ale już mi się myśl roi by na AWF startować na fizjoterapie lub rehabilitacje zdrowotną, no a potem jakiegoś doktorata by się przydało zmajstrować. 3nodding na ten przyklad, ta moja kolezanka... urodzila w wieku 14 lat, teraz ma 20, dziecko chodzi do szkoly, a ona moze sobie studiowac... ;P to zbyt hardkorowy przyklad, ale czemu najpierw musi byc edukacj,a potem macierzynstwo? moze byc odwrotnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 3:04 pm
EvilYuki Owiec Czuje się wyzwoloną kobietą, nie potrzeba mi męża by mieć dziecko. whee No niby robie ten licencjat, ale już mi się myśl roi by na AWF startować na fizjoterapie lub rehabilitacje zdrowotną, no a potem jakiegoś doktorata by się przydało zmajstrować. 3nodding na ten przyklad, ta moja kolezanka... urodzila w wieku 14 lat, teraz ma 20, dziecko chodzi do szkoly, a ona moze sobie studiowac... ;P to zbyt hardkorowy przyklad, ale czemu najpierw musi byc edukacj,a potem macierzynstwo? moze byc odwrotnie smile No fakt, ale ja bym wolala zeby mi sie rodzice do dzieciaka nie wpierdalali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 3:39 pm
Oi Dana Dana Czas sie wyniesc na inne forum. Tu nie ma o czym juz rozmawiac. Chyba, ze o plynach do kapieli i balsamach. Jak ktos jest chetny to zapraszam wink O KURWATo musimy ustanowić gildyjne święto rofl >polewa< Normalnie nie wierze cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 2:41 am
Baliaur Oi Dana Dana Czas sie wyniesc na inne forum. Tu nie ma o czym juz rozmawiac. Chyba, ze o plynach do kapieli i balsamach. Jak ktos jest chetny to zapraszam wink O KURWATo musimy ustanowić gildyjne święto rofl >polewa< Normalnie nie wierze cool Niech Twa radość nie będzie przedwczesna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 5:42 am
Czarna Lisiczka Baliaur Oi Dana Dana Czas sie wyniesc na inne forum. Tu nie ma o czym juz rozmawiac. Chyba, ze o plynach do kapieli i balsamach. Jak ktos jest chetny to zapraszam wink O KURWATo musimy ustanowić gildyjne święto rofl >polewa< Normalnie nie wierze cool Niech Twa radość nie będzie przedwczesna... Albowiem pomarańczowe widmo zagłady wróci gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 6:13 am
Baliaur Czarna Lisiczka Baliaur Oi Dana Dana Czas sie wyniesc na inne forum. Tu nie ma o czym juz rozmawiac. Chyba, ze o plynach do kapieli i balsamach. Jak ktos jest chetny to zapraszam wink O KURWATo musimy ustanowić gildyjne święto rofl >polewa< Normalnie nie wierze cool Niech Twa radość nie będzie przedwczesna... Albowiem pomarańczowe widmo zagłady wróci gonk ona nie istnieje.. wyobraz siobie ze jej nie ma a zniknie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|