|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 5:56 am
argh.. perzespalam pol dnia D: !
*podaje Yuki chusteczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 6:37 am
To dobrze czy źle? Dziś jest otwieranie kopert!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 6:57 am
no tak lol koperty hehe, ciekawe co tym razem wyprodukowali
a stara = doświadczona, bieda = mniej niż ma Bill Gates, czyly OK ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 7:09 am
czesc biedronko wink
to moze byc ten kamienny pies.. a zabawne bo ostatnio wspominalismy sobie z Azem stare czasy gai i wyszlo na to ze ma w inv jeszcze dodatkowego kiki i tak sobie gadalismy ze bdyby tam byl ten kamienny psiak razem z nim, zamiast tego szajstwa to cena wzrosla by jeszcze bardziej wink
co innego ze mi sie ten pies nigdy nie podobal xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 9:49 am
*smarka głośno*
dziekuje za chusteczki XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 10:38 am
Lethiel czesc biedronko wink
to moze byc ten kamienny pies.. a zabawne bo ostatnio wspominalismy sobie z Azem stare czasy gai i wyszlo na to ze ma w inv jeszcze dodatkowego kiki i tak sobie gadalismy ze bdyby tam byl ten kamienny psiak razem z nim, zamiast tego szajstwa to cena wzrosla by jeszcze bardziej wink
co innego ze mi sie ten pies nigdy nie podobal xD Bo to będzie Rock Puppy... Zajawka wskazuje właśnie na niego, no i to jedyna z maskotek Gai, która jeszcze nie ma własnego przedmiotu. Nie, że mi się Rock Puppy podoba czy coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 12:40 pm
Ha! Zgadłam, zgadłam! Jest rock puppy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 12:52 pm
Możliwe, ale zgadłam że będzie biggrin Co miesiąc, przynajmniej mniej-więcej, udaje mi się zgadnąć co będzie w kopercie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 1:45 pm
fuj wstretny kamienny pies xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 1:52 pm
ale przypał z tą kwietniową kopertą na 2008... to się nazywa prawdziwa bieda... stare czy cena za to skoczy wyżej niż 20k?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 1:55 pm
Czarna Lisiczka ale przypał z tą kwietniową kopertą na 2008... to się nazywa prawdziwa bieda... stare czy cena za to skoczy wyżej niż 20k?! Kto to wie... Całkiem możliwe, że tak, bo ludziom Rock Hard się podoba... Ale na prawdę w tym miesiącu są kiepskie MC...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 2:10 pm
kamienny psiak zniknol z glownej strony gai z rok temu juz ^^'.. wiec tym nowszym rocznym i swiezszym juzerom moze sie niebardzo spodobac bo go nie skojaza, wiec nie wiem czy bedzie mial tu dobra przyszlosc >.> a to rokowe nie jest takie znowu zle, w porownaniu do tego co bylo w paru poprzednich kopertach sweatdrop wiec moze cena wzrosnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|