|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 3:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:52 am
Dariia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb49b22f0ba61dad.html (pierwsza od lewej) nieogarnieta, spieczona, wzięta z zaskoczenia [chyba cos mowilam]. byle jakie ''zeby bylo''. wyglądasz najlepiej z nich 3 wink fajny ręczniczek/kocyk ( question )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:04 am
Marcinka Dariia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb49b22f0ba61dad.html (pierwsza od lewej) nieogarnieta, spieczona, wzięta z zaskoczenia [chyba cos mowilam]. byle jakie ''zeby bylo''. wyglądasz najlepiej z nich 3 wink fajny ręczniczek/kocyk ( question ) odnoszę wrażenie estetyczne, że nie jest wyczynem bycie od tych dwóch atrakcyjniejszym, jednakże uważam, że jak dorośnie to jeszcze szanse być całkiem przystępna organoleptycznie, ale to jeszcze potrwać może. pi.es. te dwie są pijane czy naćpane? bo do ich nieatrakcyjności dochodzi jeszcze fakt, iż wyglądają jakby nieźle przygrzały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:53 am
Kukus Marcinka Dariia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb49b22f0ba61dad.html (pierwsza od lewej) nieogarnieta, spieczona, wzięta z zaskoczenia [chyba cos mowilam]. byle jakie ''zeby bylo''. wyglądasz najlepiej z nich 3 wink fajny ręczniczek/kocyk ( question ) odnoszę wrażenie estetyczne, że nie jest wyczynem bycie od tych dwóch atrakcyjniejszym, jednakże uważam, że jak dorośnie to jeszcze szanse być całkiem przystępna organoleptycznie, ale to jeszcze potrwać może. pi.es. te dwie są pijane czy naćpane? bo do ich nieatrakcyjności dochodzi jeszcze fakt, iż wyglądają jakby nieźle przygrzały. wszystkie jestesmy po 'ciezkiej nocy' ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 6:50 am
Dariia a tu polowa mnie mrgreen http://img59.imageshack.us/img59/9165/poowiczniege9.jpg woooow ... eek jeśli twoja druga połowa jest tej samej urody co pierwsza ... to miała byś u mnie 20 z 10 pkt ... bo już pierwszą połową zdobywasz komplet 10 punktów rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 9:09 am
opcy oszkusza.. surprised mraffowato.. 3nodding obawiam się iż nie rozumiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 9:10 am
Marcinka opcy oszkusza.. surprised mraffowato.. 3nodding obawiam się iż nie rozumiem ninja znaczy ze sie bucowi podoba.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 1:13 pm
opcy znaczy ze sie bucowi podoba.. 3nodding no to pozytywnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 6:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 7:42 am
oj... Zmijuch... dziekowac... smile wiadomo... raz dupa zwsze dupa.. i to dupa znowu w stanie wolnymTy jak zawsze powalajaca.. 3nodding i widze ze jednak postanowilas zostac na stale gniewoszem plamistym.. mrgreen heart mozna poprosic jeszcze jedno ale innej perspektywy.. jakos inniej Ci sie wyglada.. te drugie.. esz.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 7:43 am
Kiedys trzeba bylo XD Dziekuje whee twoje tez niczego sobie, zwlaszcza ten kolor wlosow *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 9:08 am
a grr... taki sam kolor wlosow jak moj wink urocze zdjecia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 9:16 am
opcy oj... Zmijuch... dziekowac... smile wiadomo... raz dupa zwsze dupa.. i to dupa znowu w stanie wolnymTy jak zawsze powalajaca.. 3nodding i widze ze jednak postanowilas zostac na stale gniewoszem plamistym.. mrgreen heart mozna poprosic jeszcze jedno ale innej perspektywy.. jakos inniej Ci sie wyglada.. te drugie.. esz.. cool nawet cos tam słyszałam ,czy widziałam opis ,ze moja dupa znowu wolna ; D
gniewosz plamisty forever ; p
nii ma innych ,tzn mam jeszcze jedno ,ale perspektywa jeszcze lepsza ..
:>
starzeje sie juz no ; p ,wiecznie młoda i piękna nie bede ; D
//edit:
Aidanna: rudy rządzi ! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 3:24 am
Aidanna a grr... taki sam kolor wlosow jak moj wink urocze zdjecia smile nie całkiem, jej jest trochę mniej wypłowiały i sprany od twojego. ale prawdą jest, że producenci farb jeszcze nie stworzyli przyzwoicie wyglądającej rudości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|