|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 2:50 pm
wilkus Ridsu wilkus Juz jestem... Dzieki za komplement, Ridsu... Ojej... stare a pron cie bardzo misiaczkt trabka jest do bulu szczery xp taaaa... alez idiota... co tym razem wymyslil? ja mu mowie czy on mie lubi a on mi na to troche coz ze szczerosc xp szczegulnie biorac pod uwage dzien wczorejszy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 3:27 pm
Ridsu wilkus Ridsu wilkus Juz jestem... Dzieki za komplement, Ridsu... Ojej... stare a pron cie bardzo misiaczkt trabka jest do bulu szczery xp taaaa... alez idiota... co tym razem wymyslil? ja mu mowie czy on mie lubi a on mi na to troche coz ze szczerosc xp szczegulnie biorac pod uwage dzien wczorejszy xp jestem malo inteligetna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 3:33 pm
ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 3:35 pm
wilkus ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare a ja mam wodoglowie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 3:37 pm
Baliaur wilkus ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare a ja mam wodoglowie rofl a ja jestem cudowna i znam haslo do logowania sie wilkusa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 3:42 pm
Ridsu Baliaur wilkus ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare a ja mam wodoglowie rofl a ja jestem cudowna i znam haslo do logowania sie wilkusa rofl a ja tez mam krzywe zeby rofl jeszcze normalnie wygladam jak jakas potworna maszkara cool i jakos z tym zyje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 3:44 pm
Baliaur Ridsu Baliaur wilkus ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare a ja mam wodoglowie rofl a ja jestem cudowna i znam haslo do logowania sie wilkusa rofl a ja tez mam krzywe zeby rofl jeszcze normalnie wygladam jak jakas potworna maszkara cool i jakos z tym zyje xd ale nie wilkus jest ladna tylko jaja se z niej robie ty tiz pewno ladna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 4:58 am
Ridsu Baliaur Ridsu Baliaur wilkus ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare a ja mam wodoglowie rofl a ja jestem cudowna i znam haslo do logowania sie wilkusa rofl a ja tez mam krzywe zeby rofl jeszcze normalnie wygladam jak jakas potworna maszkara cool i jakos z tym zyje xd ale nie wilkus jest ladna tylko jaja se z niej robie ty tiz pewno ladna ni ma takiego numeru......... oo patrz.. krowa leci cool //Fju:I Am Kloot - [Gods and Monsters #03] Over My Shoulder [2:57] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 5:54 am
Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu Baliaur wilkus ridsu jest najmadrzejsza najpiekniejsza i najwspanialsza stare a ja mam wodoglowie rofl a ja jestem cudowna i znam haslo do logowania sie wilkusa rofl a ja tez mam krzywe zeby rofl jeszcze normalnie wygladam jak jakas potworna maszkara cool i jakos z tym zyje xd ale nie wilkus jest ladna tylko jaja se z niej robie ty tiz pewno ladna ni ma takiego numeru......... oo patrz.. krowa leci cool //Fju:I Am Kloot - [Gods and Monsters #03] Over My Shoulder [2:57] heart nie wyglupiaj sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 5:58 am
Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ...
O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 6:10 am
Lord Winston Fitzpatrick III podrozowal po oceanie, statek zatonal, a on wyladowal na bezludnej wyspie. Po piecdziesieciu latach -sensacja, lord zostal odnaleziony, przez statek handlowy, ktory przypadkiem przeplywal obok. Natychmiast wiec na tej wyspie zjawili się reporterzy i jeden z tych dziennikarzy prosi, by lord oprowadzil go po wyspie. Zaczyna rozmawiac z lordem: - Przez 50 lat, lordzie na tej wyspie, kompletnie sam!? Jak to jest mozliwe!? Jak lord dawal sobie rade? - Ja to wszystko panu pokaze.. Wchodza na polane, na ktorej stoja trzy szalasy. Dziennikarz ze zdziwieniem: - Lordzie, mowil pan, że przez 50 lat byl zupelnie sam, a tu widze trzy szalasy?! - Ja ci to wszystko chlopcze wytlumacze - mowi lord - ten pierwszy szalas to jest dom, gdzie mieszkalem.. - No, a ten drugi szalas? - Ten drugi szalas, to jest klub, do ktorego uczeszczalem.. - A ten trzeci szalas? - Ten trzeci szalas, to klub, w ktorym moja noga nigdy wiecej nie powstanie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 6:45 am
BeeWolf Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ... O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes ha! ha! ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:36 am
Ozzwald BeeWolf Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ... O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes ha! ha! ha! to fantastycznie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:29 am
wilkus Ozzwald BeeWolf Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ... O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes ha! ha! ha! to fantastycznie twisted wspaniale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:33 am
Ridsu wilkus Ozzwald BeeWolf Tu wasza ExceLENcYjA...... zarzadzam świeto narodowe ... a dokładnie Tydzień chumoru ANglaCkiego ... O krolowa wyglada dziś bardzo dobrze Lordzie, Nie to tylko wieszak, rolleyes ha! ha! ha! to fantastycznie twisted wspaniale zajebiscie masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|