|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 4:54 am
Baliaur Lethiel nie jestem pewna czy ona wyewoluje do pelnej formy mialam tak z tym glupim dmuchawcem, ewoluowal sobie pomalu a na koniec mial juz tylko ostatnia forme, bez tych poprzednich :/
witam tak pozatym >.> Powinien mieć wszystkie, tamto info było z ostatniego annoucmenta, wiec. Dziwnie jest z tymi rozwijającymi się itemkami. A co sadzicie o multipants? biggrin moj dmuchawiec ma juz tylko opcje z tym oblesnym opaslym rozlazlym czyms :/
a nie.. moment O_o teraz uroslo z tego cos z wodoglowiem ;( ale ciagle ma tylko jedna opcje .. nie ufam tym evolwingom
multipants ? hm.. calkiem smieszne, kupilam kilka zeby sprzedac jak zniknie z shopow, ale jakos chyba nie beda mi pasowac do niczego, co innego ze tobie do tego avka pasuja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 4:57 am
Lethiel nie jestem pewna czy ona wyewoluje do pelnej formy mialam tak z tym glupim dmuchawcem, ewoluowal sobie pomalu a na koniec mial juz tylko ostatnia forme, bez tych poprzednich :/
witam tak pozatym >.> Chodzi ci o DandiiDooDad Spore? On jeszcze nie skończył ewolucji. Co do tego czy niższe generacje skończą rosnąć: miałam parę niższych wersji i skończyły ewolucję i są zupełnie takie same jak 1st gen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:03 am
Biedronka Lethiel nie jestem pewna czy ona wyewoluje do pelnej formy mialam tak z tym glupim dmuchawcem, ewoluowal sobie pomalu a na koniec mial juz tylko ostatnia forme, bez tych poprzednich :/
witam tak pozatym >.> Chodzi ci o DandiiDooDad Spore? On jeszcze nie skończył ewolucji. Co do tego czy niższe generacje skończą rosnąć: miałam parę niższych wersji i skończyły ewolucję i są zupełnie takie same jak 1st gen mhm.. no coz.. tak czy inaczej jest jaks taki dziwny.. dostalam go z omg boxa i zapomnialam sprzedac ^^'
to troche glupie ze kupujesz itema w stadium jakie Ci sie podoba, a potem on ci ewoluuje w cos dziwnego i musisz czekac pare miesiecy zeby osiagnal pelna forme i wrocily poprzednie stadia :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:07 am
Lethiel mhm.. no coz.. tak czy inaczej jest jaks taki dziwny.. dostalam go z omg boxa i zapomnialam sprzedac ^^'
to troche glupie ze kupujesz itema w stadium jakie Ci sie podoba, a potem on ci ewoluuje w cos dziwnego i musisz czekac pare miesiecy zeby osiagnal pelna forme i wrocily poprzednie stadia :/ Ale na tym polega idea evolving items. Ja się będę misiała męczyć z dwoma najbliższymi stadiami Bianki i nie nazekam. Moim zdaniem Dandii jest słodziutki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:13 am
Biedronka Lethiel mhm.. no coz.. tak czy inaczej jest jaks taki dziwny.. dostalam go z omg boxa i zapomnialam sprzedac ^^'
to troche glupie ze kupujesz itema w stadium jakie Ci sie podoba, a potem on ci ewoluuje w cos dziwnego i musisz czekac pare miesiecy zeby osiagnal pelna forme i wrocily poprzednie stadia :/ Ale na tym polega idea evolving items. Ja się będę misiała męczyć z dwoma najbliższymi stadiami Bianki i nie nazekam. Moim zdaniem Dandii jest słodziutki ta wersja z puszkiem na glowie jest ok, ta teraz z wodoblowiem tez nie jest zla, przypomina male dziecko smile ale ta poprzednia z wielkim wstretnym glutem.. brrrrr no ale.. to kwestia gustu wink
#Robbie Williams - [Supreme Angels And Millionaire] - Back For Good [3:48]
kolorowanie kredkami jest zabojcze, juz prawie zapomnialam jak sie to robi, reka mi odpada razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:13 am
Lethiel moj dmuchawiec ma juz tylko opcje z tym oblesnym opaslym rozlazlym czyms :/
a nie.. moment O_o teraz uroslo z tego cos z wodoglowiem ;( ale ciagle ma tylko jedna opcje .. nie ufam tym evolwingom
multipants ? hm.. calkiem smieszne, kupilam kilka zeby sprzedac jak zniknie z shopow, ale jakos chyba nie beda mi pasowac do niczego, co innego ze tobie do tego avka pasuja wink Bo ja go robiłam pod multipants xD Dandii jest wporzo, Leth cierpliwości, ja chyba musze poczekac aż alruna rose stanieje, bo chcce tego nietoperka pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:18 am
Baliaur Lethiel moj dmuchawiec ma juz tylko opcje z tym oblesnym opaslym rozlazlym czyms :/
multipants ? hm.. calkiem smieszne, kupilam kilka zeby sprzedac jak zniknie z shopow, ale jakos chyba nie beda mi pasowac do niczego, co innego ze tobie do tego avka pasuja wink Bo ja go robiłam pod multipants xD Dandii jest wporzo, Leth cierpliwości, ja chyba musze poczekac aż alruna rose stanieje, bo chcce tego nietoperka pirate ta roza jest rzeczywiscie ladna smile tyle teraz itemow jest ktore chcialabym sobie kupic.. eh ah ;>
a co do cierpliwosci.. to chyba musze powrocic do tkactwa, dobrze na nia wplywa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:18 am
No to masz szczęście, bo alruna powoli, ale tanieje. Ludziom się nietoperz nie podobał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:24 am
Biedronka No to masz szczęście, bo alruna powoli, ale tanieje. Ludziom się nietoperz nie podobał... Mi się właśnie bardzo spodobał, jeszcze z moja wampirzą skórą 4laugh Mhrok mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:28 am
Baliaur Biedronka No to masz szczęście, bo alruna powoli, ale tanieje. Ludziom się nietoperz nie podobał... Mi się właśnie bardzo spodobał, jeszcze z moja wampirzą skórą 4laugh Mhrok mrgreen Zhlooo i ciasteczka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:29 am
Mnie osobiści też się podoba, choć raczej wolę Little Black Bat. Ten z Alruny jest taki jakiś... spasiony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:32 am
kurna.... nie wiem czemu ale nie moge sie zaladowac do zadnego serwera w wedkowaniu... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:35 am
Adai boy kurna.... nie wiem czemu ale nie moge sie zaladowac do zadnego serwera w wedkowaniu... domokun Czasami już tak jest... Wyczyścić cache a jak to nie pomoże to trzeba czekać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:37 am
Spasiony ale dosc slodki wink
Adai hm... mi tez nie wchodzi dalej, sprobuj z innej przegladarki a jak nie zadziala to pewnie cos poprawiaja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:41 am
Biedronka Mnie osobiści też się podoba, choć raczej wolę Little Black Bat. Ten z Alruny jest taki jakiś... spasiony? Dlatego jest taki fajny :]
- czego temu avkowi brakuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|