|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 9:13 am
Marcinka nie ma wielkanocnego eventu? ...no właśnie?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 11:02 am
zuzika Marcinka nie ma wielkanocnego eventu? ...no właśnie?XD mozesz sobie za rial golda kupic szajo szajs ;]
hm... moze bedzie pozniej ? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 11:37 am
Lethiel zuzika Marcinka nie ma wielkanocnego eventu? ...no właśnie?XD mozesz sobie za rial golda kupic szajo szajs ;]
hm... moze bedzie pozniej ? >.> ...pffff...rial golda to oni w życiu ode mnie nie dostaną XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 2:53 pm
zuzika Lethiel zuzika Marcinka nie ma wielkanocnego eventu? ...no właśnie?XD mozesz sobie za rial golda kupic szajo szajs ;]
hm... moze bedzie pozniej ? >.> ...pffff...rial golda to oni w życiu ode mnie nie dostaną XD Też tak kiedyś myślałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 3:17 pm
Lethiel zuzika Marcinka nie ma wielkanocnego eventu? ...no właśnie?XD mozesz sobie za rial golda kupic szajo szajs ;]
hm... moze bedzie pozniej ? >.> co za chamstwo T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 4:57 pm
wlasnie skonczylam robic 3 ciasta biggrin heart sliczne sliii kocham je ozdabiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 5:10 pm
hm... moze bedzie pozniej ? >.> Szczerze mówiąc bardziej podoba mi się opcja wstawiania przez adminów na jakiś czas sezonowych itemków do cash shopa niż gdyby trzeba się było za nimi uganiać w jakimś dziwnym evencie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 5:17 pm
Omega Sun Lethiel zuzika Marcinka nie ma wielkanocnego eventu? ...no właśnie?XD mozesz sobie za rial golda kupic szajo szajs ;]
hm... moze bedzie pozniej ? >.> Szczerze mówiąc bardziej podoba mi się opcja wstawiania przez adminów na jakiś czas sezonowych itemków do cash shopa niż gdyby trzeba się było za nimi uganiać w jakimś dziwnym evencie smile ale.. event to tradycja, tak bez eventu to jakos siakos dziwnie...
a mojego rial golda w zyciu na oczy nie zobacza :[ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 5:42 pm
Lethiel ale.. event to tradycja, tak bez eventu to jakos siakos dziwnie...
a mojego rial golda w zyciu na oczy nie zobacza :[ xD Może u nich event będzie jakoś później. A co do itemków, to ja je kupowałam w markecie za goldy a nie za prawdziwą kasę. Byłoby mi jej szkoda dla pixelków tak szczerze mówiąc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 12:05 am
Omega Sun Lethiel ale.. event to tradycja, tak bez eventu to jakos siakos dziwnie...
a mojego rial golda w zyciu na oczy nie zobacza :[ xD Może u nich event będzie jakoś później. A co do itemków, to ja je kupowałam w markecie za goldy a nie za prawdziwą kasę. Byłoby mi jej szkoda dla pixelków tak szczerze mówiąc smile mi sie ich cena nie podoba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 2:06 am
ja kupilam sobie za rial golda na razie jednego collectibla - i wolalabym, aby byl on ostatni. szkoda kasy, serio.
kto chce arta? tak za darmo, chce pocwiczyc i zalozyc znowu artshop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 2:30 am
EvilYuki ja kupilam sobie za rial golda na razie jednego collectibla - i wolalabym, aby byl on ostatni. szkoda kasy, serio. kto chce arta? tak za darmo, chce pocwiczyc i zalozyc znowu artshop wink Narysuj mi słonia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 2:41 am
EvilYuki ja kupilam sobie za rial golda na razie jednego collectibla - i wolalabym, aby byl on ostatni. szkoda kasy, serio. kto chce arta? tak za darmo, chce pocwiczyc i zalozyc znowu artshop wink ja ja mnie wybierz *podskakuje* wink
ej jakis metalowy skikacz chce mi wysadzic inventory :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 4:04 am
Lethiel EvilYuki ja kupilam sobie za rial golda na razie jednego collectibla - i wolalabym, aby byl on ostatni. szkoda kasy, serio. kto chce arta? tak za darmo, chce pocwiczyc i zalozyc znowu artshop wink ja ja mnie wybierz *podskakuje* wink
ej jakis metalowy skikacz chce mi wysadzic inventory :/ jebnijże go! *siada do rysowania Lethi i siebie na jednym arcie mrgreen dwie ponentne blondyny!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|