|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 3:07 pm
Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 3:12 pm
BeeWolf Julka
tylko nie to mrgreen
od razu slimaczek mi sie skojarzyl redface
Nie pytam co się stało ze spodniami Ozzego ... Heloł Rin jak się podoba nowy avek mój ?!
ale jego spodnie zyja...
a co niby mialo sie z nimi stac eek
co do avka... hot&sexy like always blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 3:29 pm
Julka BeeWolf jak się podoba nowy avek mój ?!
hot&sexy like always blaugh
a ja chciałam być mroczna domokun ................ i znowu mi nie wyszło xd
żart żart cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 4:41 pm
niach niach niach. juz niedlugo matura.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:18 pm
BeeWolf Nie pytam co się stało ze spodniami Ozzego ... Heloł Rin jak się podoba nowy avek mój ?! Jeśli to do mnie te pytanie było, to odpowiem, ze bardzo podoba mi sie kolor włosów wink wyglądasz teraz jak przystojna męźcizna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:54 pm
to teraz będziemy wklejać zdjęcia avków do galerii rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:58 pm
Czarna Lisiczka to teraz będziemy wklejać zdjęcia avków do galerii rofl tylko one zasluguja na uwage *popija herbatke patrzac na morze* ach te hot spoty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 12:31 am
Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 12:54 am
Czarna Lisiczka a ja chciałam być mroczna domokun ................ i znowu mi nie wyszło xd
żart żart cool
to ze nie wygladasz mroczno...
...nie oznacza ze Twa dusza nie skrywa ciemnosci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 12:55 am
EvilYuki Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa.
Warszawa - Stargard Szczecinski mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 12:58 am
EvilYuki Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa. proponuje na to oddzielny topic założyć... edit: czas zapracowac na chleb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 1:13 am
Ozzwald EvilYuki Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa. proponuje na to oddzielny topic założyć... edit: czas zapracowac na chleb przynajmniej cos robie, a nie siedze na dupsku i zeruje na rodzicielach 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 2:18 am
Oi Dana Dana Ozzwald EvilYuki Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa. proponuje na to oddzielny topic założyć... edit: czas zapracowac na chleb przynajmniej cos robie, a nie siedze na dupsku i zeruje na rodzicielach 4laugh chyba cię rodzice nie kochają
a przy okazji -> Koszalin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 2:34 am
Oi Dana Dana Ozzwald EvilYuki Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa. proponuje na to oddzielny topic założyć... edit: czas zapracowac na chleb przynajmniej cos robie, a nie siedze na dupsku i zeruje na rodzicielach 4laugh eeee, blad, poprawna odpowiedz robie cos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 3:40 am
Ozzwald Oi Dana Dana Ozzwald EvilYuki Oi Dana Dana Dum du rumdum dum. Jutro do hurtowni... Dumdurumdum du... zalatwiac towar dramallama A potem podpisac umowe z informatykiem pod sprawnym okiem ludzi z inkubatora xp kogo nie interesuje jej firma, wpisywac miasta! Warszawa. proponuje na to oddzielny topic założyć... edit: czas zapracowac na chleb przynajmniej cos robie, a nie siedze na dupsku i zeruje na rodzicielach 4laugh eeee, blad, poprawna odpowiedz robie cos mrgreen Jesteś w błędzie, ona wie lepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|