|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:32 am
mi serce jeszcze bije... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:37 am
Julka
oooo zapomnialam kogos dobic? kurcze... I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:52 am
Justinka Julka
oooo zapomnialam kogos dobic? kurcze... I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry
bede sie bronic !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:09 am
Julka Owiec Nie było nie niespodzianki. Profesor nie uznaje dnia kobiet, ale to dobrze, bo tez nie przepadam za tym świętem, podobnie jak za urodzinami, imieninami, dniem dzadka, babci, cioci, wujka, dziecka czy kogo tam jeszcze. xp lubie czerwony. mrgreen
swieto jak swieto mrgreen
licza sie prezenty i zyczenia rofl
zawsze powinny być prezenty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:22 am
Owiec zawsze powinny być prezenty mrgreen
aye ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:25 am
Julka Lethiel EvilYuki w schronisku nie bylo malych kotkow... zadko sa, dlatego ja bralam 1,5 letnia koteczke smile byla najukochanszym i najwdzieczniejszym kotkiem swiata smile
nie lubie kotow...
z psami za to uwielbiam sie czochrac heart
ktos tu ma chyba u mnie minusa ;>
@Yuki a jakie podejscie do kotow ma twoja psina ? moze powinnas pogadac z ludzmi ze schroniska ze masz doroslego psa i potrzebujesz kota ktory dobrze sie z nim dogada, powinni wiedziec mniejwiecej jak ich zwierzaki reaguja smile szczegolnie ze w tych schroniskach co bylam koty sa w prawdzie w odzielnym miejscu trzymane ale "wybieg" jest tak zrobiony ze maja stycznosc z psami chocby przez ogrodzenie z siatki wiec mozna cos tam zaobserwowac :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:32 am
Lethiel Julka
nie lubie kotow...
z psami za to uwielbiam sie czochrac heart
ktos tu ma chyba u mnie minusa ;>
nie no kot mi nie przeszkadza, ale wole psy, sa bardziej przyjacielskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 12:31 pm
Justinka I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry plz, tylko nie pisz nic o pełzaniu... specyficznie mi się kojarzy rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 12:32 pm
Czarna Lisiczka Justinka I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry plz, tylko nie pisz nic o pełzaniu... specyficznie mi się kojarzy rolleyes
podziel sie swymi przeżyciami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 1:13 pm
Justinka Julka
oooo zapomnialam kogos dobic? kurcze... I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry Słabo się starasz "Bejbe"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 1:15 pm
Julka Czarna Lisiczka Justinka I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry plz, tylko nie pisz nic o pełzaniu... specyficznie mi się kojarzy rolleyes
"Podpełza jak robal" ... co chcesz wiedzieć dokładnie ... ]:->
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 1:20 pm
Lethiel @Yuki a jakie podejscie do kotow ma twoja psina ? moze powinnas pogadac z ludzmi ze schroniska ze masz doroslego psa i potrzebujesz kota ktory dobrze sie z nim dogada, powinni wiedziec mniejwiecej jak ich zwierzaki reaguja smile szczegolnie ze w tych schroniskach co bylam koty sa w prawdzie w odzielnym miejscu trzymane ale "wybieg" jest tak zrobiony ze maja stycznosc z psami chocby przez ogrodzenie z siatki wiec mozna cos tam zaobserwowac :3 moj kot ma pozytywne podejscie do wszystkiego ,na czele z kielbasa podwawelska. ... poza tym chce taka mala, puchata kuleczke a nie byka, ktory niewiadomo czy sie do nas przyzwyczai crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 1:36 pm
BeeWolf Julka Czarna Lisiczka Justinka I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry plz, tylko nie pisz nic o pełzaniu... specyficznie mi się kojarzy rolleyes
tylko nie to mrgreen
od razu slimaczek mi sie skojarzyl redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 2:07 pm
Julka BeeWolf Julka Czarna Lisiczka Justinka I znowu moj plan podbicia swiata spelz na niczym cry plz, tylko nie pisz nic o pełzaniu... specyficznie mi się kojarzy rolleyes
tylko nie to mrgreen
od razu slimaczek mi sie skojarzyl redface
Nie pytam co się stało ze spodniami Ozzego ... Heloł Rin jak się podoba nowy avek mój ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|