Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29231 29232 29233 29234 29235 29236 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:03 am

Dariia
ja tam bym chciala moj pokoj na ciemy fiolet ale do salonu to nie pasuje. ja proponuje brzoskwinke, albo miodzik.
Fioletowe ściany, a co chciałabyś mieć dom pogrzebowy? dramallama
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:04 am

Oi Dana Dana
Lethiel
Oi Dana Dana
Lethiel
Baliaur
Yea wieczorkiem jade do kina na sweeney todda 4laugh heart

juz z miesiac nie bylam w kinie >>' moze tez sie przeleze zobaczyc czy cos ciekawego bedzie smile

a co to za film ??

Miuzikal z Deppem niewierna! scream

bardziej mnie ciekawi ze to Burtona
ja ide na to w sobote. Ale z tego co mi siostra mowila to fajne. Tanczacy Depp, Snape z harrego o.@ dzicz
Depp ma fajną dupe cool heart

Baliaur

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:05 am

Baliaur
Dariia
ja tam bym chciala moj pokoj na ciemy fiolet ale do salonu to nie pasuje. ja proponuje brzoskwinke, albo miodzik.
niech sobie na blekitny lepiej pomaluje
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:07 am

Baliaur
a kiedy nie mial burning_eyes

Danuszka

Newbie Lover

Baliaur

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:08 am

Oi Dana Dana
Baliaur
Dariia
Tez kiedys chcialam miec blekiotny pokoj, nawet taki mam, to byl poroniony pomysl sweatdrop
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:09 am

Baliaur
Oi Dana Dana
Baliaur
Dariia
Tez kiedys chcialam miec blekiotny pokoj, nawet taki mam, to byl poroniony pomysl sweatdrop
kolor schizofrenikow xp

Danuszka

Newbie Lover

Baliaur

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:13 am

Oi Dana Dana
Baliaur
Dunno, pewno w sumie już tam zmarchy ma, moze i dupa fajna , ale juz ciut stara.
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:16 am

jak juz mowilam w czesniej.. w moim znajdziecie prawdopodobnie kazdy kolor xD

ale przez to dobrze sie tu czuje, jest w nim mnostwo drobiazgow, bo ja kocham zbierac pamiatki w stylu patyczek od koktailu z urodzin albo bilety, kawalki roznych przedmiotow, rysunki i rozne rzeczy z dziecinstwa ktore od czasu do czasu znajduje na strychu albo pochowane w najczarniejszycgh miejscach xD
ale dzieki temu gdzie nie spojze natychmiast mi sie prtzypominaja mile chwile albo ludzie biggrin

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:18 am

Baliaur
Oi Dana Dana
Baliaur
Dunno, pewno w sumie już tam zmarchy ma, moze i dupa fajna , ale juz ciut stara.

stary ale dalej wyglada niezle mrgreen
tak jak Bruce Willis on ma to cos w oczach co powala eek heart
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:19 am

Lethiel

ale przez to dobrze sie tu czuje, jest w nim mnostwo drobiazgow, bo ja kocham zbierac pamiatki w stylu patyczek od koktailu z urodzin albo bilety, kawalki roznych przedmiotow, ryzonki i rozne rzeczy z dziecinstwa ktore od czasu do czasu znajduje na strychu albo pochowane w najczarniejszycgh miejscach xD
ale dzieki temu gdzie nie spojze natychmiast mi sie prtzypominaja mile chwile albo ludzie biggrin
a t oco znajduje sie pod lozkiem o czym ci przypomina mrgreen heart

Ryuukei oshii
Crew

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:20 am

Ryuukei oshii
Lethiel

ale przez to dobrze sie tu czuje, jest w nim mnostwo drobiazgow, bo ja kocham zbierac pamiatki w stylu patyczek od koktailu z urodzin albo bilety, kawalki roznych przedmiotow, ryzonki i rozne rzeczy z dziecinstwa ktore od czasu do czasu znajduje na strychu albo pochowane w najczarniejszycgh miejscach xD

tam juz od jakis 2 miesiecy nie ma nic ;]
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:22 am

Lethiel

ale przez to dobrze sie tu czuje, jest w nim mnostwo drobiazgow, bo ja kocham zbierac pamiatki w stylu patyczek od koktailu z urodzin albo bilety, kawalki roznych przedmiotow, rysunki i rozne rzeczy z dziecinstwa ktore od czasu do czasu znajduje na strychu albo pochowane w najczarniejszycgh miejscach xD
ja juz nie mam gdzie upychac wszystkich drobiazgow. Za kazdym razem jak robie generalne porzadki to zal mi wyrzucac je i leza tak... i leza... i beda lezec x3

Danuszka

Newbie Lover

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:24 am

Oi Dana Dana
Lethiel

ja juz nie mam gdzie upychac wszystkich drobiazgow. Za kazdym razem jak robie generalne porzadki to zal mi wyrzucac je i leza tak... i leza... i beda lezec x3

porzadki rofl
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:27 am

Ryuukei oshii
Lethiel

:*

Baliaur

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 6:33 am

Baliaur
:*
czesc sopelek :*

jak chcecie moge wam opowiedziecj ka sie konczy sweeney rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29231 29232 29233 29234 29235 29236 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games