|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 10:50 am
ja mrgreen ale ide, robie sobie maraton chirurgów *w*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 11:23 am
BeeWolf Julka ale on już ma o kim marzyc stare BeeWolf nie ozzy ci pokaże ale nie ja, nie, nie, nie, i znowu to samo....
on tez nie musi... sweatdrop
aha wooohooo tak mi sie Wawa z wami spodobała ze wpadam jeszcze na tydzień...
a kto wie może dłużej rofl
szykujcie imprezkę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:59 pm
Rzeczy z listow moge podsumowac tak: pokemony vs sailor moon gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:04 pm
Oi Dana Dana Rzeczy z listow moge podsumowac tak: pokemony vs sailor moon gonk Sa tragiczne jednym krotkim zdaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:06 pm
Justinka Oi Dana Dana Rzeczy z listow moge podsumowac tak: pokemony vs sailor moon gonk Sa tragiczne jednym krotkim zdaniem Dobrze, ze nie kupilam, bo bym zalowala 3nodding A jutro na tennisa trzeba rano wstac. Uch ech... A potem na skalke... uch ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:08 pm
Oi Dana Dana Justinka Oi Dana Dana Rzeczy z listow moge podsumowac tak: pokemony vs sailor moon gonk Sa tragiczne jednym krotkim zdaniem Dobrze, ze nie kupilam, bo bym zalowala 3nodding A jutro na tennisa trzeba rano wstac. Uch ech... A potem na skalke... uch ech... No trzeba kiedys schudnac xp A ja jutro spie az mi sie odlezyny zrobia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:10 pm
Justinka Oi Dana Dana Justinka Oi Dana Dana Rzeczy z listow moge podsumowac tak: pokemony vs sailor moon gonk Sa tragiczne jednym krotkim zdaniem Dobrze, ze nie kupilam, bo bym zalowala 3nodding A jutro na tennisa trzeba rano wstac. Uch ech... A potem na skalke... uch ech... No trzeba kiedys schudnac xp A ja jutro spie az mi sie odlezyny zrobia ^^ Nie musze chudnac. I tak jestem na granicy niedowagi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:16 pm
Oi Dana Dana Justinka Oi Dana Dana Justinka Oi Dana Dana Rzeczy z listow moge podsumowac tak: pokemony vs sailor moon gonk Sa tragiczne jednym krotkim zdaniem Dobrze, ze nie kupilam, bo bym zalowala 3nodding A jutro na tennisa trzeba rano wstac. Uch ech... A potem na skalke... uch ech... No trzeba kiedys schudnac xp A ja jutro spie az mi sie odlezyny zrobia ^^ Nie musze chudnac. I tak jestem na granicy niedowagi xp Hehe a ja nie moge dobrnac do wagi, ktoa powinnam miec;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:19 pm
Justinka Hehe a ja nie moge dobrnac do wagi, ktoa powinnam miec;] A propo jedzenia. Jutro jeszcze paczki z budyniem dopasc ze znajoma musze :3 ło matko... To sie zle skonczy xd Ide spac. Branoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:09 pm
Jest tu kto? Czy tylko o ja siadam o 4 w nocy przed kompem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:04 am
Fafiq Jest tu kto? Czy tylko o ja siadam o 4 w nocy przed kompem razz ninja *poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:06 am
Rin_Youkai Fafiq Jest tu kto? Czy tylko o ja siadam o 4 w nocy przed kompem razz ninja *poke* haha! nareszcie ktoś sie pojawił. nie ma to jak 7h czekania na kogoś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:19 am
Fafiq Rin_Youkai Fafiq Jest tu kto? Czy tylko o ja siadam o 4 w nocy przed kompem razz ninja *poke* haha! nareszcie ktoś sie pojawił. nie ma to jak 7h czekania na kogoś biggrin na kobiety zawsze trzeba długo czekac XD ooo o_O * niucha go * a ty tu nowy chyba jestes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:22 am
Rin_Youkai Fafiq Rin_Youkai Fafiq Jest tu kto? Czy tylko o ja siadam o 4 w nocy przed kompem razz ninja *poke* haha! nareszcie ktoś sie pojawił. nie ma to jak 7h czekania na kogoś biggrin na kobiety zawsze trzeba długo czekac XD ooo o_O * niucha go * a ty tu nowy chyba jestes ninja nooo taaaaak kobiety biggrin znaczy nowy jak nowy. na Gaii się zrejestrowałem jakiś czas temu ale pewne problemu z TePSĄ spowodowały brak internetu an 3 miesiące i robie sobie powrót wszędzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|