|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 4:29 am
wilkus witajcie towarzysze... przybywam tu jako nowy rekrut... jestem tu z polecenia ridsu-najwspanialszej najkochanszej najpiekniejszej kolezanki na swiecie-wcale nie widac ze to ona napisala stare (ktora jest tu z polecenia Gen.Ozzwalda ) mrgreen -i to tez wcale nie napisala ona PS:to byl krotki list motywacyjny w wykonaniu moim-no nie calkiem stare i tym optymistycznym akcentem ridsu zrobila mi przypal na dziendobry xp korupcja sie szerzy kur...a mac. jako zwieszchnis sił zbrojnych rozkazuje sie rozebrac i pokazac cycki, A i witam rekryta twoj przydział to barak nr:1 szczoteczka do mycia sedesów i 3/4 co dwa dni . mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 4:36 am
BeeWolf_san wilkus witajcie towarzysze... przybywam tu jako nowy rekrut... jestem tu z polecenia ridsu-najwspanialszej najkochanszej najpiekniejszej kolezanki na swiecie-wcale nie widac ze to ona napisala stare (ktora jest tu z polecenia Gen.Ozzwalda ) mrgreen -i to tez wcale nie napisala ona PS:to byl krotki list motywacyjny w wykonaniu moim-no nie calkiem stare i tym optymistycznym akcentem ridsu zrobila mi przypal na dziendobry xp korupcja sie szerzy kur...a mac. jako zwieszchnis sił zbrojnych rozkazuje sie rozebrac i pokazac cycki, A i witam rekryta twoj przydział to barak nr:1 szczoteczka do mycia sedesów i 3/4 co dwa dni . mrgreen pomyslim.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 10:45 am
wilkus BeeWolf_san wilkus witajcie towarzysze... przybywam tu jako nowy rekrut... jestem tu z polecenia ridsu-najwspanialszej najkochanszej najpiekniejszej kolezanki na swiecie-wcale nie widac ze to ona napisala stare (ktora jest tu z polecenia Gen.Ozzwalda ) mrgreen -i to tez wcale nie napisala ona PS:to byl krotki list motywacyjny w wykonaniu moim-no nie calkiem stare i tym optymistycznym akcentem ridsu zrobila mi przypal na dziendobry xp korupcja sie szerzy kur...a mac. jako zwieszchnis sił zbrojnych rozkazuje sie rozebrac i pokazac cycki, A i witam rekryta twoj przydział to barak nr:1 szczoteczka do mycia sedesów i 3/4 co dwa dni . mrgreen trabka skasowal swoja postac moje 1000poszlo sie jebac crying pomyslim.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:00 am
Ridsu wilkus trabka skasowal swoja postac moje 1000poszlo sie jebac crying pomyslim.... stare wtf?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:19 am
Kiray Ridsu wilkus trabka skasowal swoja postac moje 1000poszlo sie jebac crying pomyslim.... stare wtf? oj to nie do ciebie to do kajki....tzn wilkusa pomylilo mi sie sorki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:34 am
Ridsu Kiray Ridsu wilkus trabka skasowal swoja postac moje 1000poszlo sie jebac crying pomyslim.... stare wtf? oj to nie do ciebie to do kajki....tzn wilkusa pomylilo mi sie sorki sweatdrop no nie wiem czy zwykle przepraszam wystarczy... takie przewinienie xd ps moglas pm wyslac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:52 am
Kiray Ridsu Kiray Ridsu wilkus trabka skasowal swoja postac moje 1000poszlo sie jebac crying pomyslim.... stare wtf? oj to nie do ciebie to do kajki....tzn wilkusa pomylilo mi sie sorki sweatdrop no nie wiem czy zwykle przepraszam wystarczy... takie przewinienie xd ps moglas pm wyslac xp tak jasne: pm- to jednostka miary podwielokrotna jednostka długości - metra w układzie SI. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 12:20 pm
Ridsu tak jasne: pm- to jednostka miary podwielokrotna jednostka długości - metra w układzie SI. mrgreen zacytuje rufusa "...to swietnie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:42 pm
Kiray Ridsu tak jasne: pm- to jednostka miary podwielokrotna jednostka długości - metra w układzie SI. mrgreen zacytuje rufusa "...to swietnie" tak jest towarzyszu generale melduje ze rozkaz dowiedzenia sie czym jest pm zostal wypelniony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:46 pm
wilkus BeeWolf_san wilkus witajcie towarzysze... przybywam tu jako nowy rekrut... jestem tu z polecenia ridsu-najwspanialszej najkochanszej najpiekniejszej kolezanki na swiecie-wcale nie widac ze to ona napisala stare (ktora jest tu z polecenia Gen.Ozzwalda ) mrgreen -i to tez wcale nie napisala ona PS:to byl krotki list motywacyjny w wykonaniu moim-no nie calkiem stare i tym optymistycznym akcentem ridsu zrobila mi przypal na dziendobry xp korupcja sie szerzy kur...a mac. jako zwieszchnis sił zbrojnych rozkazuje sie rozebrac i pokazac cycki, A i witam rekryta twoj przydział to barak nr:1 szczoteczka do mycia sedesów i 3/4 co dwa dni . mrgreen pomyslim.... stare masz krzywe zeby mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 2:34 pm
Juz jestem... Dzieki za komplement, Ridsu... Ojej... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 2:36 pm
wilkus Juz jestem... Dzieki za komplement, Ridsu... Ojej... stare a pron cie bardzo misiaczkt trabka jest do bulu szczery xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 2:46 pm
Ridsu wilkus Juz jestem... Dzieki za komplement, Ridsu... Ojej... stare a pron cie bardzo misiaczkt trabka jest do bulu szczery xp taaaa... alez idiota... co tym razem wymyslil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|