|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 4:14 am
sztem is fölösleges az ilyeneken fenn akadni ha f2f csinálná azt mondom persze fennakad az ember de így neten látatlanul tök nem éri meg.... a reporthoz meg sztem annyi h nem kell szólni annak akit reportol az ember. szval béke van whee 3nodding razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 7:24 am
napsugar bibortetu Medvelaszlo napsugar szerintem nyugodjatok meg mindketten... nem szabad ennyire elborulni confused nem azt mondom engem nem piszkál fel az ilyen kijelentés, de mindig is voltak és lesznek is ilyen emberek akik beszólogatnak.... türelem gyerekek.... szeretet és béééke 4laugh Ez igaz. Mondjuk én szó nélkül fel jelentem az illetőket akik így neki álnak velem szórakozni. Meg nem értem mi a bajuk velünk....kissebség vagyunk hozzájuk képest (mint nálunk) vagy mi? neutral Az volt a célja, hogy bántson vele. Kétlem, hogy komolyan gondolta. Sokan nem kultiválják az idegen nyelvet. Amcsik különösen, ha külföldön nyaralnak, akkor is elvárják, hogy angolul beszéljenek velük. Kevés értelmesebbje azért veszi az erőt és megtanul direkt pár kifejezést, hogy kedveskedjen az ottaniaknak. Bejelentéssel való fenyegetés olyan, mint az atombomba hidegháború idején. sweatdrop Engem is volt, hogy le Q-ztak már, de a képbe röhögtem. (Azért volt, mert egy vagyont érő gyűjthetőt nem akartam fele áron eladni. xp ) Szóval szeretet és béke~ olyan nekem is előfordult már jópárszor h nekiálltak kuncsorogni hogy adjam el olcsóbban vagy adjam oda neki mert nagyon szeretné aztán meg mikor közöltem hogy bocsi nem jött az osztás... pont két napja estem át egy ugyan ilyen eseten... de az ilyeneket mindig elengedem a fülem mellett, ha mindig fenn akadnék azon hogy leosztanak szerintem rég idegbeteg lennék xd Én az ilyen leveleket simán törlöm, tele lenne már a postám ha nem törölném őket, bezzeg olyan levelet nem kapok amiben ADNAK! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 7:34 am
Elleine Én az ilyen leveleket simán törlöm, tele lenne már a postám ha nem törölném őket, bezzeg olyan levelet nem kapok amiben ADNAK! biggrin arra befizetnék énis xd amúgy nemrég írtam vkinek market ajánlatra h nem tudná-e olcsóbban adni vagy elrakni nekem és tök normálisan megbeszéltük a dolgot.... nem értem h mások mér hülye p****znak le miután mondom h bocsi de nekem kell a pénz.... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 9:13 am
Nemtom mi a téma, de egyetértek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 4:03 am
Hello Emberek!
Az a helyzet, hogy mostanában nem sokat gaiazom, és szeretném oda adni a goldomat valakinek. Szóval, légyszi szóljatok, hogyha valakinek szüksége van rá, mert akkor szívesen ráruházom.
Ha nem jelentkezik senki kb. 1-2 héten belül akkor oda adom csak úgy egy kiszemelt áldozatnak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 6:19 am
Azért nem örökre mész el, ugye?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 1:28 pm
Boli-chan Hello Emberek! Az a helyzet, hogy mostanában nem sokat gaiazom, és szeretném oda adni a goldomat valakinek. Szóval, légyszi szóljatok, hogyha valakinek szüksége van rá, mert akkor szívesen ráruházom. Ha nem jelentkezik senki kb. 1-2 héten belül akkor oda adom csak úgy egy kiszemelt áldozatnak xd Ne menj el!!! Maradj velünk!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 9:25 pm
Igen.....Macinak igaza van...ne menj el 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 2:38 am
Már szinte mindenemet eladtam, szóval, hogy visszatérek-e? Nem hiszem. Egy kicsit meguntam a gaia-t. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 8:27 am
A játékokat meg lehet unni...de szerintem a társaság pótolhatatlan 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 8:53 am
stranger12 A játékokat meg lehet unni...de szerintem a társaság pótolhatatlan 3nodding 3nodding de én nem tartalak vissza... te döntésed.... de azért sajnálom sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 9:34 am
napsugar stranger12 A játékokat meg lehet unni...de szerintem a társaság pótolhatatlan 3nodding 3nodding de én nem tartalak vissza... te döntésed.... de azért sajnálom sad Nyááááááá Ne már!!!!!! Ezt így alig hiszem el!!! Megunni? Mint játékot lehet...én is unom a 21-ezést de néha jólesik. De ez a táraság tényleg pótolhatatlan!!! Nekem ráadásul amióta itt vagyok mér fontos is.... De NApsinak is igaza van ez a te döntésed. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 10:29 am
Medvelaszlo napsugar stranger12 A játékokat meg lehet unni...de szerintem a társaság pótolhatatlan 3nodding 3nodding de én nem tartalak vissza... te döntésed.... de azért sajnálom sad Nyááááááá Ne már!!!!!! Ezt így alig hiszem el!!! Megunni? Mint játékot lehet...én is unom a 21-ezést de néha jólesik. De ez a táraság tényleg pótolhatatlan!!! Nekem ráadásul amióta itt vagyok mér fontos is.... De NApsinak is igaza van ez a te döntésed. emo Ha így érzed jónak, nem tartalak vissza. Tedd, amit a szíved diktál. *megöleli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 25, 2009 9:49 am
Bár alig ismerlek, egyetértek a többiekkel... redface Lehet hogy nem túl érdekes, de az én filóm az, hogy szünelteltetek, és 1 idő után visszanézek, szóval remélem visszanézel valamikor... ^^ *ölel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|