|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 4:01 am
Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... a to czemu ? *Mówi ostrząc swój miecz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... pa ukochana * całuje na pożegmnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... a to czemu ? *Mówi ostrząc swój miecz* jakos tak, jestem zmęczona i niewyspana... głowa mnie boli, jak ochłone to wróce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 4:02 am
dest Kagenoyami ...i odezwaly sie w niej zwierzece instynkty. Po nakarmieniu mlodych, samica zatapia sie w wysokiej trawie, kolyszac z kocia gracja biodrami zbliza sie do ofiary... xd Mowil dla panstwa Kage, prosto z Animal Planet uwazaj bo ten gatunek jest bardzo pamietliwy i msciwy xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... szkoda wink papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... pa ukochana * całuje na pożegmnanie* Nie ma jak to nutka czułości *wzdycha - poczym dalej ostrzy swój miecz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... I pamietaj, uwazaj na Cienie... niby takie stworki poczete przez swiatlo.. odbicia przedmiotow, a potrafia poprzeszkadzac w zyciu... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 4:03 am
Sei chan dest Kagenoyami ...i odezwaly sie w niej zwierzece instynkty. Po nakarmieniu mlodych, samica zatapia sie w wysokiej trawie, kolyszac z kocia gracja biodrami zbliza sie do ofiary... xd Mowil dla panstwa Kage, prosto z Animal Planet uwazaj bo ten gatunek jest bardzo pamietliwy i msciwy xp stare i jeszcze wredny ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Muezzin Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... a to czemu ? *Mówi ostrząc swój miecz* jakos tak, jestem zmęczona i niewyspana... głowa mnie boli, jak ochłone to wróce... No mamy nadzieje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... pa ukochana * całuje na pożegmnanie* do zobaczenia słoneczko, jakby co to mój numer komórki masz w sygnaturce. Napsiz do mnie jakiegos sms-ka ok? ^^ *całuje takze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 4:04 am
Muezzin Cirilla Muezzin Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... a to czemu ? *Mówi ostrząc swój miecz* jakos tak, jestem zmęczona i niewyspana... głowa mnie boli, jak ochłone to wróce... No mamy nadzieje. nie tylko ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Cirilla witam wszystkich co przyszli ^^ ja juz bede szła... zaczynam sie robic nerwowa... I pamietaj, uwazaj na Cienie... niby takie stworki poczete przez swiatlo.. odbicia przedmiotow, a potrafia poprzeszkadzac w zyciu... wink No.. i to jeszcze jak.... pewnego razu moja kumpela pod wpływem @#$ uciekała przed swoim cieniem i prawie jej się udało biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|