|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 3:55 pm
1875. Robbie Williams - [Supreme Angels And Millionaire #06] Back For Good (Take That Cover) [3:48]
kocham gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 9:51 pm
Oi Dana Dana EvilYuki *plumka* sluchajcie... czy to normalne, jesli jutro mam poprawe kolosa i zamiast sie uczyc, siedze sobie przed komputerem? no poprawe wypadaloby sie nauczyc *przegania ja od komputera packa na muchy* dziekuje za przegonienie mnie, troszkę zajrzałam do zeszytów XD' odpierdziela mi po prostu, bo za dobrze pozaliczalam reszte przedmiotow (4- to ocena satysfakcjonująca mnie razz a nawet więcej! szczyt marzeń!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 2:48 am
ja dzisiaj tez poprawiam. Rosliny ozdobne. jutro fitosocjologie i angielski. a w piatek juz mam egzamin....psiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 3:05 am
EvilYuki Oi Dana Dana EvilYuki *plumka* sluchajcie... czy to normalne, jesli jutro mam poprawe kolosa i zamiast sie uczyc, siedze sobie przed komputerem? no poprawe wypadaloby sie nauczyc *przegania ja od komputera packa na muchy* dziekuje za przegonienie mnie, troszkę zajrzałam do zeszytów XD' odpierdziela mi po prostu, bo za dobrze pozaliczalam reszte przedmiotow (4- to ocena satysfakcjonująca mnie razz a nawet więcej! szczyt marzeń!) to sie ciesze, ze mi sie udalo ;3 Mam nadzieje, ze zaliczysz/zaliczylas poprawke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 7:19 am
Oi Dana Dana to sie ciesze, ze mi sie udalo ;3 Mam nadzieje, ze zaliczysz/zaliczylas poprawke a dupa razz z księdzem od logiki i pozostalymi siedmioma osobami widzimy sie po feriach XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 7:33 am
EvilYuki Oi Dana Dana to sie ciesze, ze mi sie udalo ;3 Mam nadzieje, ze zaliczysz/zaliczylas poprawke a dupa razz z księdzem od logiki i pozostalymi siedmioma osobami widzimy sie po feriach XD' pafnucze... bywa... Czy tylko u mnie pseudo przedwiosnie jest czy u was tez juz sa kwiatki na krzakach? o.O ''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 8:07 am
Kukus Julka *drzwi rozwalaja sie z hukiem*
o zesz Ty...
*wpada do gildii i sie rozglada*
Gdzie on jest, widzialam ze tu wbiegal *wyjmuje z czołowej kieszeni swych ogrodniczek wielki transparent* "POKAŻ CYCKI, DZIUNIA"
po 1. nie ciebie szukam, choć pokrewieństwo jest...
po 2. nie jestem DZIUNIA
po 3. ja cycek jeszcze nie mam [mam jędrne młode piersi]
po 4. pokazać to Ci mogę język na ulicy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 9:32 am
zeby miarki w domu nie miec... ile lyzek do zupy to bedzie 100g? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:33 am
EvilYuki Oi Dana Dana to sie ciesze, ze mi sie udalo ;3 Mam nadzieje, ze zaliczysz/zaliczylas poprawke a dupa razz z księdzem od logiki i pozostalymi siedmioma osobami widzimy sie po feriach XD' masz 8 poprawek ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:47 am
Oi Dana Dana zeby miarki w domu nie miec... ile lyzek do zupy to bedzie 100g? xp Zważ sobie w miarce mózg lapiej, co ty chcesz na tej łyżce ważyć ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 11:51 am
Julka Kukus *wyjmuje z czołowej kieszeni swych ogrodniczek wielki transparent* "POKAŻ CYCKI, DZIUNIA"
po 1. nie ciebie szukam, choć pokrewieństwo jest...
po 2. nie jestem DZIUNIA
po 3. ja cycek jeszcze nie mam [mam jędrne młode piersi]
po 4. pokazać to Ci mogę język na ulicy blaugh
cycki wolę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 11:52 am
BeeWolf EvilYuki Oi Dana Dana to sie ciesze, ze mi sie udalo ;3 Mam nadzieje, ze zaliczysz/zaliczylas poprawke a dupa razz z księdzem od logiki i pozostalymi siedmioma osobami widzimy sie po feriach XD' masz 8 poprawek ?! ksiądz doktor Roman T.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 11:53 am
BeeWolf Oi Dana Dana zeby miarki w domu nie miec... ile lyzek do zupy to bedzie 100g? xp Zważ sobie w miarce mózg lapiej, co ty chcesz na tej łyżce ważyć ? niech w dziobie zważy, plotki głoszą, że mieści jej się akurat 100g.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|