|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:46 am
Terrorystka Frania bo pojechałam po babcie do Warszawy i w sumie zabawiłam w stolicy z jakieś 2 godziny. mraaaaa! cudownie oświetlone miasto, pałac Kultury i ten taki Most, nie pamietam jak on się nazywał. Kurde. zazdroszcze fotografom amtorem warszawiackim. mają zajebiste poletko warsztatowe!
Oj Kukus, dałabym, dała znać, ale sam rozumiesz : )
a ta wasza ulica krakowska - ciągnie sie i ciągnie i ciąąąągnie XD
ech! : ) Jak babcie będzie wracać do też ja odwioze : D NIE MA CO!!! miejmy nadzieję, ze nie bedzie mgły. Świętokrzyski w Centrum, a na wschód od centrum Siekierkowski, inne sa marnie oświetlone. trzymam za słowo. byle byśmy się nie spotkali na moim gruncie zawodowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:48 am
Oi Dana Dana Co fajnego jest w molochach? Gdanska noca ma w sobie urok. Kamieniczki oswietlone swiatlem nocnych kawiarenek i pubow, a do tego muzyka ulicznych grajkow. To jest cos... nocnego miasta życia nie jest każdemu dane zasmakować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:51 am
opcy a mi sie najbardzije podoba Praga... tego klimatu nie ma zadne europejskie miasto... (przynajmniej z tych ktore mialem okazje ogladac) witu.. Rynna namaluj mi cos... cool 4laugh heart chyba Praha, Bucku, bo warszawska praga zaiste ma swój klimat, siekiery się na nim wiesza taki jest gęsty, a na każde niemal wezwanie jeździmy w kevlarze i w towarzystwie radiowozu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:53 am
Terrorystka Frania Kukus Terrorystka Frania *pada na ziemie z usmiech od ucha do ucha* mmmm byłam w nocy w wawie...
jest fenomenalna w nocy...
szkoda, ze była mgła, brzydkie, niewyraźne zdjecia powychdoziły..
ale i tak było superrrr...
ja chce jeszcze raz heart no i nie dałaś znać? choć w sumie się cieszę, że w nocy cię nie widziałem, bo miałbym ku temu tylko jedną metodę, służbową, ale widzę, że cała wróciłaś do siebie. (w nocy miałem 3 reanimacje) bo pojechałam po babcie do Warszawy i w sumie zabawiłam w stolicy z jakieś 2 godziny. mraaaaa! cudownie oświetlone miasto, pałac Kultury i ten taki Most, nie pamietam jak on się nazywał. Kurde. zazdroszcze fotografom amtorem warszawiackim. mają zajebiste poletko warsztatowe!
Oj Kukus, dałabym, dała znać, ale sam rozumiesz : )
a ta wasza ulica krakowska - ciągnie sie i ciągnie i ciąąąągnie XD
ech! : ) Jak babcie będzie wracać do też ja odwioze : D NIE MA CO!!! miejmy nadzieję, ze nie bedzie mgły.Mimo ze mieszkam tu juz 21 lat i tak Warszawa noca za kazdym razem zapiera mi dech w piersiach smile szczegolnie jak przejezdzam przez most heart
witam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:56 am
ja swoją drogą kocham swoje miasto, może dlatego, że poznaję jego zakątki o jakich nikt nie wie poza naszym środowiskiem, może dlatego, że patrzę na nie zza szyby z wielkim "R" pędząc po jego ulicach, może dlatego, że poznaję na co dzień wielu tubylców/tambylców/gdziekolwiekbylców. nie umiałbym mieszkać i pracować gdziekolwiek indziej. mimo, że uwielbiam klimat Kazimierza Dolnego, architekturę Wrocławia, zabawę w klubach na rynku w Krakowie, a nawet najbrzydsze miasto Polski, Łódź, właśnie za jej industrialny klimat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:58 am
bądź pozdrowiona, Joanno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:04 am
badz pozdrowiony, Piotrze *przytuuul*
Kazdy na swoj sposob kocha rodzinne miasto/wies i trudno sie temu uczuciu sprzeciwiac :3 I ja tez nie moge sobie wyobrazic siebie gdziekolwiek indziej.. Kocham Warszawe tak serio serio calym sercem i nic na to nie poradze. nie twierdze ze jest miastem idealnym dla kazdego, ale moge z pewnoscia powiedziec ze jest miastem idealnym dla mnie wink
a co do innych panstw to.. przylapuje sie czesto ze tesknie za Dublinem redface wybralabym sie tam.. nie na dlugo rzecz jasna, ale chociaz tak na tydzien biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:13 am
# Red hot chili peppers - Otherside [4:16]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:17 am
Lethiel Kazdy na swoj sposob kocha rodzinne miasto/wies i trudno sie temu uczuciu sprzeciwiac :3 I ja tez nie moge sobie wyobrazic siebie gdziekolwiek indziej.. Kocham Warszawe tak serio serio calym sercem i nic na to nie poradze. nie twierdze ze jest miastem idealnym dla kazdego, ale moge z pewnoscia powiedziec ze jest miastem idealnym dla mnie wink na pewno tępe picze o małomiasteczkowej mentalności szybko tu przepadają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:18 am
Lethiel badz pozdrowiony, Piotrze *przytuuul* Oddaj się w naszą opiekę, Córko, a na pewno zabalujesz w opór i życie Twe na lepsze się zmieni, wszelkie odejdą troski i obawy. Wyznaj jedynie najprawdziwszą wiary tajemnicę, wiary w melanż, i zbawienne działanie psychodeli, wiary w przyjaciół i radość młodzieńczej witalności, wiary w miłość, wolność, cielesne piękna obcowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:28 am
eek rofl rofl rofl
wyznaje te dwie ostatnie wiary mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:30 am
Lethiel eek rofl rofl rofl
wyznaje te dwie ostatnie wiary mrgreen to jedna wiara Kukusizm Sinoistyczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:37 am
Kukus Lethiel eek rofl rofl rofl
wyznaje te dwie ostatnie wiary mrgreen to jedna wiara Kukusizm Sinoistyczny widze mrgreen mialam na mysli dwa ostatnie akapity zaczynajace sie od wiary.. czyt. "wiary" w liczbie mnogiej xD
hm hm.. brzmi ciekawie ;>
hej bezoka Bali >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:47 am
Lethiel Kukus Lethiel eek rofl rofl rofl
wyznaje te dwie ostatnie wiary mrgreen to jedna wiara Kukusizm Sinoistyczny widze mrgreen mialam na mysli dwa ostatnie akapity zaczynajace sie od wiary.. czyt. "wiary" w liczbie mnogiej xD
hm hm.. brzmi ciekawie ;>
hej bezoka Bali >.>
>mrug mrug<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|