Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29169 29170 29171 29172 29173 29174 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:46 am

Terrorystka Frania
bo pojechałam po babcie do Warszawy i w sumie zabawiłam w stolicy z jakieś 2 godziny. mraaaaa! cudownie oświetlone miasto, pałac Kultury i ten taki Most, nie pamietam jak on się nazywał. Kurde. zazdroszcze fotografom amtorem warszawiackim. mają zajebiste poletko warsztatowe!

Oj Kukus, dałabym, dała znać, ale sam rozumiesz : )

a ta wasza ulica krakowska - ciągnie sie i ciągnie i ciąąąągnie XD

ech! : ) Jak babcie będzie wracać do też ja odwioze : D NIE MA CO!!! miejmy nadzieję, ze nie bedzie mgły.
Świętokrzyski w Centrum, a na wschód od centrum Siekierkowski, inne sa marnie oświetlone.

trzymam za słowo.
byle byśmy się nie spotkali na moim gruncie zawodowym.
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:48 am

Oi Dana Dana
Co fajnego jest w molochach? Gdanska noca ma w sobie urok. Kamieniczki oswietlone swiatlem nocnych kawiarenek i pubow, a do tego muzyka ulicznych grajkow. To jest cos...
nocnego miasta życia nie jest każdemu dane zasmakować.

Kukus

Kukus

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:51 am

opcy
a mi sie najbardzije podoba Praga... tego klimatu nie ma zadne europejskie miasto... (przynajmniej z tych ktore mialem okazje ogladac)

witu..

Rynna namaluj mi cos... cool 4laugh heart
chyba Praha, Bucku, bo warszawska praga zaiste ma swój klimat, siekiery się na nim wiesza taki jest gęsty, a na każde niemal wezwanie jeździmy w kevlarze i w towarzystwie radiowozu.
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:53 am

Terrorystka Frania
Kukus
Terrorystka Frania
*pada na ziemie z usmiech od ucha do ucha*
mmmm
byłam w nocy w wawie...

jest fenomenalna w nocy...

szkoda, ze była mgła, brzydkie, niewyraźne zdjecia powychdoziły..

ale i tak było superrrr...

ja chce jeszcze raz heart
no i nie dałaś znać? choć w sumie się cieszę, że w nocy cię nie widziałem, bo miałbym ku temu tylko jedną metodę, służbową, ale widzę, że cała wróciłaś do siebie. (w nocy miałem 3 reanimacje)

bo pojechałam po babcie do Warszawy i w sumie zabawiłam w stolicy z jakieś 2 godziny. mraaaaa! cudownie oświetlone miasto, pałac Kultury i ten taki Most, nie pamietam jak on się nazywał. Kurde. zazdroszcze fotografom amtorem warszawiackim. mają zajebiste poletko warsztatowe!

Oj Kukus, dałabym, dała znać, ale sam rozumiesz : )

a ta wasza ulica krakowska - ciągnie sie i ciągnie i ciąąąągnie XD

ech! : ) Jak babcie będzie wracać do też ja odwioze : D NIE MA CO!!! miejmy nadzieję, ze nie bedzie mgły.

Mimo ze mieszkam tu juz 21 lat i tak Warszawa noca za kazdym razem zapiera mi dech w piersiach smile szczegolnie jak przejezdzam przez most heart

witam biggrin

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kukus

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:56 am

ja swoją drogą kocham swoje miasto, może dlatego, że poznaję jego zakątki o jakich nikt nie wie poza naszym środowiskiem, może dlatego, że patrzę na nie zza szyby z wielkim "R" pędząc po jego ulicach, może dlatego, że poznaję na co dzień wielu tubylców/tambylców/gdziekolwiekbylców. nie umiałbym mieszkać i pracować gdziekolwiek indziej.
mimo, że uwielbiam klimat Kazimierza Dolnego, architekturę Wrocławia, zabawę w klubach na rynku w Krakowie, a nawet najbrzydsze miasto Polski, Łódź, właśnie za jej industrialny klimat.
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 9:58 am

bądź pozdrowiona, Joanno.

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:04 am

badz pozdrowiony, Piotrze
*przytuuul*

Kazdy na swoj sposob kocha rodzinne miasto/wies i trudno sie temu uczuciu sprzeciwiac :3
I ja tez nie moge sobie wyobrazic siebie gdziekolwiek indziej.. Kocham Warszawe tak serio serio calym sercem i nic na to nie poradze. nie twierdze ze jest miastem idealnym dla kazdego, ale moge z pewnoscia powiedziec ze jest miastem idealnym dla mnie wink

a co do innych panstw to.. przylapuje sie czesto ze tesknie za Dublinem redface wybralabym sie tam.. nie na dlugo rzecz jasna, ale chociaz tak na tydzien biggrin
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:13 am

# Red hot chili peppers - Otherside [4:16]

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kukus

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:17 am

Lethiel
Kazdy na swoj sposob kocha rodzinne miasto/wies i trudno sie temu uczuciu sprzeciwiac :3
I ja tez nie moge sobie wyobrazic siebie gdziekolwiek indziej.. Kocham Warszawe tak serio serio calym sercem i nic na to nie poradze. nie twierdze ze jest miastem idealnym dla kazdego, ale moge z pewnoscia powiedziec ze jest miastem idealnym dla mnie wink
na pewno tępe picze o małomiasteczkowej mentalności szybko tu przepadają.
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:18 am

Lethiel
badz pozdrowiony, Piotrze
*przytuuul*
User Image
Oddaj się w naszą opiekę, Córko,
a na pewno zabalujesz w opór i życie Twe na lepsze się zmieni,
wszelkie odejdą troski i obawy.
Wyznaj jedynie najprawdziwszą wiary tajemnicę,
wiary w melanż, i zbawienne działanie psychodeli,
wiary w przyjaciół i radość młodzieńczej witalności,
wiary w miłość, wolność, cielesne piękna obcowanie.

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:28 am

eek
rofl rofl rofl

wyznaje te dwie ostatnie wiary mrgreen
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:30 am

Lethiel
eek
rofl rofl rofl

to jedna wiara
Kukusizm Sinoistyczny

Kukus

Baliaur

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:36 am

ninja
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:37 am

Kukus
Lethiel
eek
rofl rofl rofl

to jedna wiara
Kukusizm Sinoistyczny

widze mrgreen mialam na mysli dwa ostatnie akapity zaczynajace sie od wiary.. czyt. "wiary" w liczbie mnogiej xD

hm hm.. brzmi ciekawie ;>

hej bezoka Bali >.>

Lethiel

Tipsy Lunatic

Baliaur

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:47 am

Lethiel
Kukus
Lethiel
eek
rofl rofl rofl

to jedna wiara
Kukusizm Sinoistyczny

widze mrgreen mialam na mysli dwa ostatnie akapity zaczynajace sie od wiary.. czyt. "wiary" w liczbie mnogiej xD

hm hm.. brzmi ciekawie ;>

hej bezoka Bali >.>
>mrug mrug<
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29169 29170 29171 29172 29173 29174 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games