|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 9:55 am
b.a.rr.a.c.u.d.a oooh weee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 10:33 am
Marcinka  no właśnie? Hmm... bardzo dobre pytanie biggrin Dlaczego no?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 11:35 am
prytu prytu...
*zerk i znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 11:38 am
bo tylko język posiada kubki smakowe?
jak bardzo chcecie to po prostu ugryźcie sie w język wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 12:09 pm
Julka bo tylko język posiada kubki smakowe?
jak bardzo chcecie to po prostu ugryźcie sie w język wink za rozpoznawanie znakomitej większości smaków odpowiada węch. twoja teoria upadła jak dziwka na pościel w obskurnym motelu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 3:39 pm
Kukus Julka bo tylko język posiada kubki smakowe?
jak bardzo chcecie to po prostu ugryźcie sie w język wink za rozpoznawanie znakomitej większości smaków odpowiada węch. twoja teoria upadła jak dziwka na pościel w obskurnym motelu.
ale oddychając nie poczujesz smaku języka... a węch jest tylko dodatkowym zmysłem umożliwiającym rozróżnianie i czucie smaków
*pada na pościel wraz ze swoja teoria*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 3:28 am
Julka Kukus za rozpoznawanie znakomitej większości smaków odpowiada węch. twoja teoria upadła jak dziwka na pościel w obskurnym motelu.
ale oddychając nie poczujesz smaku języka... a węch jest tylko dodatkowym zmysłem umożliwiającym rozróżnianie i czucie smaków
*pada na pościel wraz ze swoja teoria* niedokładnie, bo całując kogoś czujemy smak jego języka, co pozwala założyć, że nie tyle nie czujemy smaku własnego języka co nasz mózg go ignoruje 'uznając' że nie wnosi on istotnej informacji. Przecież jak rano się budzisz to czujesz, że Twój oddech jest nieświeży, ale w ciągu dnia nie jesteś świadoma woni swego oddechu z reguły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 4:30 am
Kukus Julka Kukus za rozpoznawanie znakomitej większości smaków odpowiada węch. twoja teoria upadła jak dziwka na pościel w obskurnym motelu.
*pada na pościel wraz ze swoja teoria* niedokładnie, bo całując kogoś czujemy smak jego języka, co pozwala założyć, że nie tyle nie czujemy smaku własnego języka co nasz mózg go ignoruje 'uznając' że nie wnosi on istotnej informacji. Przecież jak rano się budzisz to czujesz, że Twój oddech jest nieświeży, ale w ciągu dnia nie jesteś świadoma woni swego oddechu z reguły. Nie pierdol, sprobuj sobie zawinąć język i się po nim polizać, głupio brzmi ale prawdziwe, poczujesz smak. Koniec z teoriami z dypy wysranymi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 4:32 am
BeeWolf Nie pierdol, sprobuj sobie zawinąć język i się po nim polizać, głupio brzmi ale prawdziwnie, poczujesz smak. Koniec z teoriami z dypy wysranymi. a czym mam srać, kurwa? przetokę mam sobie zrobić? czy, kurwa, wyłonić anusa i srać do worka stomijnego? może tobie wykroję dziurzywo, akurat mam dziś dyżur, zapraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:10 am
Kukus BeeWolf Nie pierdol, sprobuj sobie zawinąć język i się po nim polizać, głupio brzmi ale prawdziwnie, poczujesz smak. Koniec z teoriami z dypy wysranymi. a czym mam srać, kurwa? przetokę mam sobie zrobić? czy, kurwa, wyłonić anusa i srać do worka stomijnego? może tobie wykroję dziurzywo, akurat mam dziś dyżur, zapraszam. Nie, dziekuje, niepoczęstuje się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:42 am
Co tam u was łochy? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 10:37 am
Kukus niedokładnie, bo całując kogoś czujemy smak jego języka, co pozwala założyć, że nie tyle nie czujemy smaku własnego języka co nasz mózg go ignoruje 'uznając' że nie wnosi on istotnej informacji. Przecież jak rano się budzisz to czujesz, że Twój oddech jest nieświeży, ale w ciągu dnia nie jesteś świadoma woni swego oddechu z reguły.
hmmm w sumie masz racje, nasz organizm przyzwyczaja sie do niektórych rzeczy jak np. używanie regularnie zapachowych kosmetyków, z czasem już nie czujemy ich zapachu a osoba która spotykamy może je czuć dość wyraźnie, ale myślę ze tez jakoś podświadomir musi nam sie ten zapach podobać... bo jak człowiek śmierdzi [nawet od urodzenia...] to sie czujemy śmierdzący...
ale sie temat znalazł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|