|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:36 am
Kagenoyami Omega Sun Cirilla witaj Omega-san! dzięki za rade... ^^ nie ma sprawy wink witajcie smile Witam Slonce... Jak tam jesienny nastroj? Czyzby szarobury, zasypany spadajacym z drzew zlotem utkanych przemyslen? Wszędzie jest tak ciemno, buro i smutno, ale jakoś udaje mi się na razie nie zatracić optymizmu. Napisałam nawet pare tekstów z przeznaczeniem na Twoją stronkę, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam z wysłania, bo jakoś za dużo w nich mnie i przez to wyszły chyba za bardzo osobiste sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:36 am
Cirilla Kagenoyami masz moze pomysł jaka to mogłaby byc spódniczka? Spodniczka uszyta z swiezogarbowanej niemowlecej skory udekorowana zakrzepnieta krwia.. ale watpie, zebys mogla cos takiego znalezc w tym serwisie.. :/ ciekawy masz dzisiaj nastrój moze tak byłoby lepiej?  Moge wtrącić? Moim zdaniem jest już prawie dobrze ale powinna być w jaśniejszym odcieniu tego koloru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:37 am
Muezzin Cirilla Kagenoyami masz moze pomysł jaka to mogłaby byc spódniczka? Spodniczka uszyta z swiezogarbowanej niemowlecej skory udekorowana zakrzepnieta krwia.. ale watpie, zebys mogla cos takiego znalezc w tym serwisie.. :/ ciekawy masz dzisiaj nastrój moze tak byłoby lepiej?  Moge wtrącić? Moim zdaniem jest już prawie dobrze ale powinna być w jaśniejszym odcieniu tego koloru. Wedlug mnie fiolet cholernie gryzie sie tu z niebieskim Omega Sun Napisałam nawet pare tekstów z przeznaczeniem na Twoją stronkę, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam z wysłania, bo jakoś za dużo w nich mnie i przez to wyszły chyba za bardzo osobiste No, wybor oczywiscie jest tylko twoj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:39 am
Kagenoyami Cirilla ciekawy masz dzisiaj nastrój Wykresl ten termin okreslajacy tak krotki odcinek czasu i przestrzeni.. a właśnie Kage !!!! Pamiętasz o [madog-u] ? a i popieram ten fiolet. rękawiczki powinny zostać jako podkreślenie puete kąpozycji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:40 am
ok ok juz se na dzisiaj daruje ^^... *pada wycienczona na fotelik i przysypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:40 am
Cirilla Omega Sun Cirilla witaj Omega-san! dzięki za rade... ^^ nie ma sprawy wink witajcie smile masz moze pomysł jaka to mogłaby byc spódniczka?   i zamień fioletowe ocieplacze na błękitne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:41 am
Cirilla ok ok juz se na dzisiaj daruje ^^... *pada wycienczona na fotelik i przysypia* Prawda? Jakie to dopasowywanie kilkuset pixelkow do siebie jest cholernie meczace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:42 am
Omega Sun Cirilla Omega Sun Cirilla witaj Omega-san! dzięki za rade... ^^ nie ma sprawy wink witajcie smile masz moze pomysł jaka to mogłaby byc spódniczka?   i zamień fioletowe ocieplacze na błękitne dzięki Omega....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pomocy pudelko mi sie niechce otwozyc!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! szalu dostane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozwoliliśmy sobgie z [madogiem] na małe podrasowanie twojej stronki (no wiesz HTML PHP i te sprawy) w next tygodniu będzie gotowa w pełni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:43 am
Muezzin Pozwoliliśmy sobgie z [madogiem] na małe podrasowanie twojej stronki (no wiesz HTML PHP i te sprawy) w next tygodniu będzie gotowa w pełni. Bardzo sie ciesze. Czekam na projekt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:44 am
nox123 pomocy pudelko mi sie niechce otwozyc!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! szalu dostane tak się czasem robi. Musisz popróbować pare razy to się w końcu otworzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:44 am
Kagenoyami Cirilla ok ok juz se na dzisiaj daruje ^^... *pada wycienczona na fotelik i przysypia* Prawda? Jakie to dopasowywanie kilkuset pixelkow do siebie jest cholernie meczace... wiesz co? nie lubei sarkazmu, na pewno nie przez to jestem wycienczona. Nie spałam cała noc, mam znowu gorączke wiec prosze ebz ironi. Ja nie lubie sie kłócic... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:45 am
Kagenoyami Muezzin Pozwoliliśmy sobgie z [madogiem] na małe podrasowanie twojej stronki (no wiesz HTML PHP i te sprawy) w next tygodniu będzie gotowa w pełni. Bardzo sie ciesze. Czekam na projekt. mam nadzieje że Ci się spodoba stare Całe palce sobie na niej pogryzłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|