Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29155 29156 29157 29158 29159 29160 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed Jan 02, 2008 4:56 pm

Kukus
Lethiel
Kukus
*jak jebło to ich z kanapą pod ścianę zdmuchło*
fak, szczurohełm mi się zajął
*gasi gryzoniowe nakrycie zakoli i ponownie je umieszcza na miejscu*

O_O
*trzask bums trachs*
*wyglada zza resztek kanapy i oglada zgliszcza gildi*
upsi ?

*poke*
nic ci nie jest ? >.>
*patrzy na biednego wymietolonego szczurka*
*patrzy na swoje dzieło i zastanawia się co by było jakby jeszcze zjadł do kolacji te dwa chilli-dogi z kiszoną kapustą i prażoną cebulką*
tak myślę, że damy jakiemuś menelowi worki na śmieci, pędzel i kubełek akrylowej i do rana to ogarnie za flaszkę.
*maca się po szczurze*
będzie gicik

przez Ciebie jestem glodna D:

*szuka menela*
cip cip ? ninja
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 5:02 pm

Lethiel

*szuka menela*
cip cip ? ninja
nie jedz menela.
cholera wie czy go nie smażyli na zjełczałym oleju.

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed Jan 02, 2008 5:05 pm

Kukus
Lethiel

*szuka menela*
cip cip ? ninja
nie jedz menela.

to co mam jesc emo

*tuuuli mocno*
dobranoc ;3
*wspina sie na resztki kanapy i zwija w klebek*
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 5:31 pm

Lethiel
Kukus
Lethiel

*szuka menela*
cip cip ? ninja
nie jedz menela.

to co mam jesc emo

*tuuuli mocno*
dobranoc ;3
*wspina sie na resztki kanapy i zwija w klebek*
dobranoc
*wyciąga z plecaka worek na trupa, rozwija go sobie pod kanapą i gramoli się doń po czym zasuwa szczelnie*

Kukus

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 10:52 pm

Witam heart
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 4:07 am

Psiaaaaa...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 5:26 am

Czemu to tak zimno musi byc D: -9 plus wiatr od strony morza to nieciekawa sprawa domokun
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 5:34 am

a czemu niby?
przecież zima jest taka EMO talk2hand

Kukus

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 6:14 am

Kukus
a czemu niby?
wiem, ze to twoja ulubiona pora roku :3

Osobiscie wole pozna wiosne
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 6:52 am

Oi Dana Dana
Kukus
a czemu niby?
wiem, ze to twoja ulubiona pora roku :3

Osobiscie wole pozna wiosne
w dupie byłaś, gówno wiesz.
skoro tak twierdzisz.

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:33 am

Ha ! mrgreen heart
oplacalo sie polezc chora na zajecia
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 11:59 am

Lethiel
Ha ! mrgreen heart

err... o_o"
a czemuż to, Lejdi? =o

(a tak wogóle przy okazji - witam =^_^"= )

Anzelmo

Durem Borg

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 12:23 pm

Anzelmo
Lethiel
Ha ! mrgreen heart

err... o_o"
a czemuż to, Lejdi? =o

(a tak wogóle przy okazji - witam =^_^"= )

*tuuluu tuuul*
4laugh xD

no bo no bo no bo !
najpierw polazlam na photoshopa.. spozniona bo zaspalam, ale facetowi sie podobal moj projekt bardzo i dostalam 6 mwhahahah ! powiedzial "ooo.. wow fajne fajne" xD
potem wylazlam z photoshopa i potoczylam sie kaszlac na kanape a tak kolega podarowal mi "bogatego w witamine C" pomaranczowego czupaczupsa whee potem test na angielskim gdzie facet zaznaczyl mi ze bylam biedna i chora a mimo to przypelzlam i lagodniej oceni twisted na reklamie internetowej nastepny test D: ale opieprzylismy dziada bo sie spoznil wiec powiedzial ze bedzie latwe i sie zrobil taki malutki wiec poszlo jako tako xD a potem na rysunku zarobilam 5 biggrin wiec to byl dobry dzien i oplacalo sie nie zostawac w domu heart

a teraz udalo mi sie odnowic storyboard i wlasnie tworze pierwsza strone na zajecia z komixu wink
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 12:33 pm

Lethiel
*tuuluu tuuul*
4laugh xD

no bo no bo no bo !
najpierw polazlam na photoshopa.. spozniona bo zaspalam, ale facetowi sie podobal moj projekt bardzo i dostalam 6 mwhahahah ! powiedzial "ooo.. wow fajne fajne" xD
potem wylazlam z photoshopa i potoczylam sie kaszlac na kanape a tak kolega podarowal mi "bogatego w witamine C" pomaranczowego czupaczupsa whee potem test na angielskim gdzie facet zaznaczyl mi ze bylam biedna i chora a mimo to przypelzlam i lagodniej oceni twisted na reklamie internetowej nastepny test D: ale opieprzylismy dziada bo sie spoznil wiec powiedzial ze bedzie latwe i sie zrobil taki malutki wiec poszlo jako tako xD a potem na rysunku zarobilam 5 biggrin wiec to byl dobry dzien i oplacalo sie nie zostawac w domu heart

a teraz udalo mi sie odnowic storyboard i wlasnie tworze pierwsza strone na zajecia z komixu wink

hmm...
*siorbie powolutku herbatke*

err...
przypomnij mi, na jakich Ty studiach jesteś?
=^_^"=

a tak wogóle - gratulacje, lejdi... =^_^=
ale teraz marsz do łóżka i kurować się.
(bo skończysz jak ja kiedyś [czyt. najpierw tydzień zwykłego przeziębienia, a potem dwu-tygodniowy pobyt na wczasach w szpitalu... z zapaleniem płuc, of course. ] )
>xD
myhyhy...

no dobra, a o czym zrobiłaś ten projekt z photoshop'a, że tak się podobał wykładowcy? >_>

EDIT:
z/w

Anzelmo

Durem Borg

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 12:43 pm

Anzelmo
Lethiel
*tuuluu tuuul*
4laugh xD

no bo no bo no bo !
potem wylazlam z photoshopa i potoczylam sie kaszlac na kanape a tak kolega podarowal mi "bogatego w witamine C" pomaranczowego czupaczupsa whee potem test na angielskim gdzie facet zaznaczyl mi ze bylam biedna i chora a mimo to przypelzlam i lagodniej oceni twisted na reklamie internetowej nastepny test D: ale opieprzylismy dziada bo sie spoznil wiec powiedzial ze bedzie latwe i sie zrobil taki malutki wiec poszlo jako tako xD a potem na rysunku zarobilam 5 biggrin wiec to byl dobry dzien i oplacalo sie nie zostawac w domu heart a teraz udalo mi sie odnowic storyboard i wlasnie tworze pierwsza strone na zajecia z komixu wink

hmm...
*siorbie powolutku herbatke*

err...
przypomnij mi, na jakich Ty studiach jesteś?
=^_^"=

a tak wogóle - gratulacje, lejdi... =^_^=
ale teraz marsz do łóżka i kurować się.
(bo skończysz jak ja kiedyś [czyt. najpierw tydzień zwykłego przeziębienia, a potem dwu-tygodniowy pobyt na wczasach w szpitalu... z zapaleniem płuc, of course. ] )
>xD
myhyhy...

no dobra, a o czym zrobiłaś ten projekt z photoshop'a, że tak się podobał wykładowcy? >_>

grafika ;3 niebaudzo studyja bardziej policealna a szkoda bo ja chce jeeeszczeee a studyjow takich jak to nie ma ;( ( znaczy podobno jest jedna wyzsza o baardzo podobnym profilu ale u Niemcow :/ )

nie moge ! sesja zaraz D: a ja mam od cholery zaleglosci musze pracowac pracowac pracowac D: powinnam zrobic na jutro na dizajna 5 projektow nie mam zadnego hee heee xD
*tuuuli tuuuli*
to pewnie przez te twoje zle zle nocne spacery ! :[ co ja mowilam o spacerowaniu po ciemku zima ?! :[

to byl akurat projekt okladki ksiazki smile ( "Bastion" Kinga ;P ) przedtem robilam plakat filmowy, zostal mi nieszczesny duzy pixelart, layout dla strony i toolbar dla Visty.. i juz dzis sie szykuje wiekszy projekt zaliczeniowy wiec to wszystko musze na przyszly czwartek D:

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29155 29156 29157 29158 29159 29160 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games