|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 9:25 am
ok jak narazie to najlepszy sylwester byl ^^ teraz musze tylko odsypiac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 9:52 am
Wietrze ok jak narazie to najlepszy sylwester byl ^^ teraz musze tylko odsypiac.... się znaczy, że tym razem cię gdzieś zaproszono?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:29 am
uch, a moj sylwester byl taki sobie, bywaly lepsze, no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:40 am
Kukus Lethiel *przeciera oczka piastkami* dzien zniknol >.<
czemu ominely Cie te wszystkie imprezy ? xD z drugiej strony wyglądało to jak pierdolona wojna podjazdowa. *tuuul*
a moj okazalo sie ze byc .. calkiem przyjemny ;> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:44 am
tylko teraz czuje sie.. dziwnie *pelz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:53 am
Lethiel tylko teraz czuje sie.. dziwnie *pelz* 1. coś słodkiego 2. jakiś cytrus 3. wapno musujące 4. pomidorek lub inne źródło potasu powinno pomóc, kolejność dowolna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 11:01 am
Kukus Lethiel tylko teraz czuje sie.. dziwnie *pelz* 1. coś słodkiego 2. jakiś cytrus 3. wapno musujące 4. pomidorek lub inne źródło potasu powinno pomóc, kolejność dowolna ale ja nie mam kaca xD poprostu wszystko mnie boli .. no i przeziebienie na dokladke robi swoje i mam wielkiego siniaka na udzie >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 11:16 am
Lethiel Kukus Lethiel tylko teraz czuje sie.. dziwnie *pelz* 1. coś słodkiego 2. jakiś cytrus 3. wapno musujące 4. pomidorek lub inne źródło potasu powinno pomóc, kolejność dowolna ale ja nie mam kaca xD poprostu wszystko mnie boli .. no i przeziebienie na dokladke robi swoje i mam wielkiego siniaka na udzie >.> no to widzę, że się sylwester nieco wymknął spod kontroli i poszło w hard core. a przynajmniej się zabezpieczyłaś, znasz jego imię lub przynajmniej wiesz czyj to był znajomy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 11:58 am
Kukus Lethiel Kukus Lethiel tylko teraz czuje sie.. dziwnie *pelz* 1. coś słodkiego 2. jakiś cytrus 3. wapno musujące 4. pomidorek lub inne źródło potasu powinno pomóc, kolejność dowolna ale ja nie mam kaca xD poprostu wszystko mnie boli .. no i przeziebienie na dokladke robi swoje i mam wielkiego siniaka na udzie >.> no to widzę, że się sylwester nieco wymknął spod kontroli i poszło w hard core. a przynajmniej się zabezpieczyłaś, znasz jego imię lub przynajmniej wiesz czyj to był znajomy. wiem ze byl moj.. wiem ze uciekal z lozka... wiem ze i tak nie darowalam mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 12:05 pm
Lethiel wiem ze byl moj.. wiem ze uciekal z lozka... wiem ze i tak nie darowalam mrgreen heart zapytam więc wprost. użyliście lateksu lub innej metody antykoncepcyjnej? czy liczycie na cud?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 12:07 pm
Kukus Lethiel wiem ze byl moj.. wiem ze uciekal z lozka... wiem ze i tak nie darowalam mrgreen heart zapytam więc wprost. użyliście lateksu lub innej metody antykoncepcyjnej? czy liczycie na cud? nie przejmuj sie Kukusiku bylismy bezpieczni lol *buzi go w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 12:22 pm
Lethiel Kukus Lethiel wiem ze byl moj.. wiem ze uciekal z lozka... wiem ze i tak nie darowalam mrgreen heart zapytam więc wprost. użyliście lateksu lub innej metody antykoncepcyjnej? czy liczycie na cud? nie przejmuj sie Kukusiku bylismy bezpieczni lol *buzi go w policzek*
cieszę się, bo dzieci robią potworne rzeczy z sutkami gdy zaczną ząbkować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 12:34 pm
Kukus Lethiel Kukus Lethiel wiem ze byl moj.. wiem ze uciekal z lozka... wiem ze i tak nie darowalam mrgreen heart zapytam więc wprost. użyliście lateksu lub innej metody antykoncepcyjnej? czy liczycie na cud? nie przejmuj sie Kukusiku bylismy bezpieczni lol *buzi go w policzek*
cieszę się, bo dzieci robią potworne rzeczy z sutkami gdy zaczną ząbkować. nie tylko dzieci emo
dobra ide zabijac ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 1:29 pm
WESOŁEGO NOWEGO ROKU!!! : )
OBY BYŁ LEPSZY NI ZESZŁy< ŻEBY KAŻDY Z NAS BYŁ ZDROWY I ŻYŁ W PRZEPYCHU SZCZĘSLIWOŚCI CO JEDNAK POZOSTAWIA SOBIE WIELE DO ŻYCZENIA : D
i mam nadzieje, że nowy rok będzie taki cudowny jak sam w niego wskok! : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 1:41 pm
grunt to być OFFowym za wszelką cenę, nawet jeśli ma to sprawić by nasze słowa stały się bełkotem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|