Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29149 29150 29151 29152 29153 29154 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 3:55 am

Lethiel

no bo.. no bo.. juz jutro sylwester a ja jestem w oplakanym stanie.. nieprawda czuje sie lepiej ! oto jak sie czuje :[ ... no wiec czuje sie potwornie i nie wiem co bedzie jutro, ale zapowiada sie ogladanie fireworksow przez szybe emo

To musisz zastosowac terapie ekstremalna i przyspieszona:
sposob pierwszy:
-3 tabletki rutinoscorbinu + 2 tabletki vit C (wszystkie na raz) a pozniej saszetka fervexu. (tylko jak masz problem z nerkami, to nie stosuj tej metody) Kiedyś mnie tak leczył farmaceuta w Krakowie. Ta metoda działa na silne przeziębienie lepiej niż wszelkie gripexy i inne cuda.

Sposób drugi:
-pół kubka ciepłej wody i do tego pare łyżek (nie żałuj, tak porządnie trzeba nalać) Amolu. Trzeba to wypić, chociaż smakuje wstrętnie.

sposób trzeci (ekstremalny):
-należy zjeść główkę czosnku, no a potem jeść dużo jabłek, bo zabijają czosnkowy zapach. Tylko, nie ma gwarancji, że pozbędziesz się do jutra czosnkowego zapachu.
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:00 am

Omega Sun
Lethiel

no bo.. no bo.. juz jutro sylwester a ja jestem w oplakanym stanie.. nieprawda czuje sie lepiej ! oto jak sie czuje :[ ... no wiec czuje sie potwornie i nie wiem co bedzie jutro, ale zapowiada sie ogladanie fireworksow przez szybe emo

To musisz zastosowac terapie ekstremalna i przyspieszona:
sposob pierwszy:
-3 tabletki rutinoscorbinu + 2 tabletki vit C (wszystkie na raz) a pozniej saszetka fervexu. (tylko jak masz problem z nerkami, to nie stosuj tej metody) Kiedyś mnie tak leczył farmaceuta w Krakowie. Ta metoda działa na silne przeziębienie lepiej niż wszelkie gripexy i inne cuda.

Sposób drugi:
-pół kubka ciepłej wody i do tego pare łyżek (nie żałuj, tak porządnie trzeba nalać) Amolu. Trzeba to wypić, chociaż smakuje wstrętnie.

sposób trzeci (ekstremalny):
-należy zjeść główkę czosnku, no a potem jeść dużo jabłek, bo zabijają czosnkowy zapach. Tylko, nie ma gwarancji, że pozbędziesz się do jutra czosnkowego zapachu.

pierwsza metoda zastosowana zostala wczoraj.. tylko dodaj do tego 3 aspiryny razz
staralam sie nie pic duzo cholernych fervexo gripexo coldrexo bo moje nerki nie bardzo lubia.. + 5 zabkow czosnku smazonych na maselku na grzaneczkach z serem.. troche pomogo.. znaczy mam odetkany nos ale nic nie czuje i brak we mnie zycia

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:04 am

Lethiel

pierwsza metoda zastosowana zostala wczoraj.. tylko dodaj do tego 3 aspiryny razz
staralam sie nie pic duzo cholernych fervexo gripexo coldrexo bo moje nerki nie bardzo lubia.. + 5 zabkow czosnku smazonych na maselku na grzaneczkach z serem.. troche pomogo.. znaczy mam odetkany nos ale nic nie czuje i brak we mnie zycia

Nie martw się, wygrzejesz się w łóżeczku i jutro poczujesz się lepiej smile Ja też się przeziębiłam przedwczoraj (bo przemarzłam na długim spacerze), ale już mi przeszło. Zastosowałam metodę nr 2.
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:06 am

Omega Sun
Lethiel

Nie martw się, wygrzejesz się w łóżeczku i jutro poczujesz się lepiej smile Ja też się przeziębiłam przedwczoraj (bo przemarzłam na długim spacerze), ale już mi przeszło. Zastosowałam metodę nr 2.

ale co to amol ? czy to nie jest przypadkiem to ziolowe w szklanej strasznej buteleczce >.>

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:09 am

Lethiel

ale co to amol ? czy to nie jest przypadkiem to ziolowe w szklanej strasznej buteleczce >.>

Tak, to takie zioła na spirytusie. Służą głównie do inhalacji, ale jako iż nigdy nie czytam instrukcji po prostu kiedyś je wypiłam i odkryłam, że tak jest o wiele skuteczniej wink
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:17 am

Omega Sun
Lethiel

Tak, to takie zioła na spirytusie. Służą głównie do inhalacji, ale jako iż nigdy nie czytam instrukcji po prostu kiedyś je wypiłam i odkryłam, że tak jest o wiele skuteczniej wink

inhalacja !!!
*skok na nia i ucieka szukac olejku*

Lethiel

Tipsy Lunatic

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:18 am

Omega Sun
Lethiel

wypic amola?! toż to życie ci nie miłe? gonk
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:22 am

Wietrze

Ale przecież nie prosto z butelki, trzeba trochę dodać do wody.

Omega Sun
Captain

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 7:58 am

jutro sylwester... niby sie ciesze ale nie chce mi sie xp
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 11:25 am

ej dobry amol nie jest zły. taki z wodą.
ale!
najlepiej jest kilka kropli amolu nalać na łyżeczkę cukru, połknąć i popić wodą. z cukrem smakuje jak dobre mocne miętówki 3nodding

a co do sylwestra, to szampan kupiony, chrupki kupione, pół mieszkania wysprzątane. teraz tylko zastanawiam się, ile gości przyjdzie... rolleyes

green-tigergirl

4,600 Points
  • Heckler 50
  • Clambake 200
  • Forum Regular 100

Qatryk

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 11:44 am

Ja tam nigdy sylwestra nie świętowałem i raczej świętować nie będę... Czy ja wiem... Po prostu mi się nie chce i prawdę mówiąc nie mam z kim świętować.
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 1:07 pm

Wietrze
Omega Sun
Lethiel

ja nasączam amolem cukier, prawie jak miętówki

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 3:22 pm

ninja
PostPosted: Mon Dec 31, 2007 1:06 am

ok czas na sylwestra.
mój zaczyna sie o 13...

katemplujacy

Aged Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Dec 31, 2007 3:27 am

a ja tak lubie Sylwestra.. caly rok czekam..
bombastycznie o_O
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29149 29150 29151 29152 29153 29154 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games