|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 4:57 pm
Kukus Lethiel mi sie nie stawia warunkow moja panno mrgreen co innego się stawia, Joanno. na ten przykład włosy na cukier :> wygladalabym nieziemsko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 4:58 pm
slodkich snow Opc smile
*siada sobie w fotelu i kreci stopa dziore w dywanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:01 pm
Dobranoc Opcy
*patrzy na Kukusa*
nie no ja do nowego roku nie dam rady bez Ciebie wytrzymac scream
*siada na jakies kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:10 pm
i znow cisza..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:12 pm
Julka i znow cisza.............. ja gadam z kumplem o babilonie i córach koryntu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:14 pm
Julka i znow cisza.............. oh nie mozecie poprostu powiedziec otwarcie z emnie nienawidzicie i mam isc spac ? emo xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:14 pm
Kukus Julka i znow cisza.............. ja gadam z kumplem o babilonie i córach koryntu a ja chce Twoje gg........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:16 pm
Lethiel Julka i znow cisza.............. oh nie mozecie poprostu powiedziec otwarcie z emnie nienawidzicie i mam isc spac ? emo xP
jak jestes zmeczona to Cie nie trzymam, ale nawet mi przez mysl nie przeszlo by cos takiego o Tobie pomyslec sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:21 pm
Lethiel Julka i znow cisza.............. oh nie mozecie poprostu powiedziec otwarcie z emnie nienawidzicie i mam isc spac ? emo xP otwarcie mówię, że masz zostać i założyć majtki na głowę dla lepszego odbioru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:22 pm
Julka Kukus Julka i znow cisza.............. ja gadam z kumplem o babilonie i córach koryntu a ja chce Twoje gg........ po spełnieniu umowy przez obiestrony numer trafi do ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:22 pm
Julka Lethiel Julka i znow cisza.............. oh nie mozecie poprostu powiedziec otwarcie z emnie nienawidzicie i mam isc spac ? emo xP
jak jestes zmeczona to Cie nie trzymam, ale nawet mi przez mysl nie przeszlo by cos takiego o Tobie pomyslec sad jasne jasne juz ja znam takie jak ty razz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:25 pm
Lethiel jasne jasne juz ja znam takie jak ty razz xD
pfffffff........... nie obchodzi mnie co o mnie myslisz....... rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:27 pm
Julka Lethiel jasne jasne juz ja znam takie jak ty razz xD
pfffffff........... nie obchodzi mnie co o mnie myslisz....... rofl mrgreen heart emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 5:29 pm