|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:27 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai sie dziewczynki dotykaja ;> *smyru smyru* o! tak z nienacka? ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:34 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai sie dziewczynki dotykaja ;> *smyru smyru* o! tak z nienacka? ;p *przygniata go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:37 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai sie dziewczynki dotykaja ;> *smyru smyru* o! tak z nienacka? ;p *przygniata go* uhh, no za co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:05 pm
# Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:06 pm
Lethiel # Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja jam! (łasica) ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:32 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel # Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja jam! (łasica) ;] to kim ja mam byc ? pawianem ? gonk juz wole byc panem czerwonotylkim emo *lazi na posladkach* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:34 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel # Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja jam! (łasica) ;] to kim ja mam byc ? pawianem ? gonk juz wole byc panem czerwonotylkim emo *lazi na posladkach* mrgreen ty bezwstydnico! scream tylko wiesz- ten czerwony nic tam nie mial rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:42 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel # Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja jam! (łasica) ;] to kim ja mam byc ? pawianem ? gonk juz wole byc panem czerwonotylkim emo *lazi na posladkach* mrgreen ty bezwstydnico! scream tylko wiesz- ten czerwony nic tam nie mial rofl redface *owija sie* huhu cieplo whee
sprawdzales ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:45 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel # Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja jam! (łasica) ;] to kim ja mam byc ? pawianem ? gonk juz wole byc panem czerwonotylkim emo *lazi na posladkach* mrgreen ty mowic do pawian? ninja rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:45 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel # Red Hot Chili Peppers - [Stadium Arcadium #16] Tell Me Baby [4:08]
jest tu kto ? ninja jam! (łasica) ;] to kim ja mam byc ? pawianem ? gonk juz wole byc panem czerwonotylkim emo *lazi na posladkach* mrgreen ty bezwstydnico! scream tylko wiesz- ten czerwony nic tam nie mial rofl redface *owija sie* huhu cieplo whee
sprawdzales ? xD zobaczysz- przetrzepie ci tylek!!! xD nie musze sprawdzac- widac.. znaczy nie widac ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:48 pm
Rin_Youkai ty mowic do pawian? ninja rofl rofl rofl xDDD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:49 pm
Lavagetas_heqetai zobaczysz- przetrzepie ci tylek!!! xD nie musze sprawdzac- widac.. znaczy nie widac ;DD wolalabym nie >.< >.> *kradnie mu spodnie i lamie stope fantom* mwhahahahahah ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:07 pm
pije piwo pije piwo i mam wszystko w dupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|