|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 5:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 6:01 am
Do roboty przedświątecznej, a nie się obijasz! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 6:46 am
Jingle bombs, jingle bombs...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 6:58 am
Delein the Wildest Jingle bombs, jingle bombs... Sajlent .... Najt. pstryk w kuku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 7:07 am
BeeWolf Delein the Wildest Jingle bombs, jingle bombs... Sajlent .... Najt. pstryk w kuku. :] Jak tam Christmas spirit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 7:22 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Jingle bombs, jingle bombs... Sajlent .... Najt. pstryk w kuku. :] Jak tam Christmas spirit? Nie wiem jutro ci powiem jak się zaczną one ... na razie to siedzę w domu przed moim kompiutrem i klekam w klajte, chciałem w Wiedźmina pograć sobie ale mi ochota odeszła jakoś... szit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 7:27 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Jingle bombs, jingle bombs... Sajlent .... Najt. pstryk w kuku. :] Jak tam Christmas spirit? Nie wiem jutro ci powiem jak się zaczną one ... na razie to siedzę w domu przed moim kompiutrem i klekam w klajte, chciałem w Wiedźmina pograć sobie ale mi ochota odeszła jakoś... szit. Moj wspollokator w Lublinie sciaga Wiedzmaka, jak wroce to sobie pogram :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 7:53 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Jingle bombs, jingle bombs... Sajlent .... Najt. pstryk w kuku. :] Jak tam Christmas spirit? Nie wiem jutro ci powiem jak się zaczną one ... na razie to siedzę w domu przed moim kompiutrem i klekam w klajte, chciałem w Wiedźmina pograć sobie ale mi ochota odeszła jakoś... szit. Moj wspollokator w Lublinie sciaga Wiedzmaka, jak wroce to sobie pogram :] Doniosę na was, że używacie nielegalnego oprogramowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 7:55 am
BeeWolf Doniosę na was, że używacie nielegalnego oprogramowania. I co my teraz poczniemy, biedni studenci spod wschodniej granicy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 7:58 am
wszystkiego najlepszego z okazji Świąt wszystkim gajowiczom biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 8:15 am
Kopciuszek wszystkiego najlepszego z okazji Świąt wszystkim gajowiczom biggrin heart a i nawzajem rudolfie! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 8:29 am
Delein the Wildest BeeWolf Doniosę na was, że używacie nielegalnego oprogramowania. I co my teraz poczniemy, biedni studenci spod wschodniej granicy... ale przeciez Del i reszta usuwa po 24 godzinach z HDD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|