|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:51 am
Nooooo toooooo cooooo poooooroooobimyyyyy ? *mowi leżąc plackiem na ziemii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:52 am
Muezzin Nooooo toooooo cooooo poooooroooobimyyyyy ? *mowi leżąc plackiem na ziemii* Mrau... Zzzz whee *Odwraca się na plecy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:53 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE McDonald? blee, wole KFC 3nodding 4laugh A a propo par to wiem ze 1. Natalii Z Muezzinem 2. Kage z Rynn (nie ejstem pewna) 3. Pisarz z Delein 4. HeeroX z (nie pameitaj jej imeinai) 5. BeeWolf z Omegą 6. Ozzy z Sei kto jeszcze? a my mrgreen nas nie liczyłam słoneczko 3nodding bo to przeca oczywiste nie ? 4laugh psieplasiam *daje cłąusa na przeprosiny* juz sie nie powtórzy ^^ no tak ale ktoś mugł by sie niedomysilec niemasz za co przepaszać ale uwiesz mi zdażają sie takie przypadki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:54 am
Sei chan Muezzin Nooooo toooooo cooooo poooooroooobimyyyyy ? *mowi leżąc plackiem na ziemii* Mrau... Zzzz whee *Odwraca się na plecy* mrau mrau xd *myśli nadal leżąc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:55 am
Muezzin Sei chan Muezzin Nooooo toooooo cooooo poooooroooobimyyyyy ? *mowi leżąc plackiem na ziemii* Mrau... Zzzz whee *Odwraca się na plecy* mrau mrau xd *myśli nadal leżąc* hm nie wiem co mozemy porobic, Sei... obudz sie na chwile *szturcha dziewczyne by ja obudzic* ziwedzalismy juz piwnice, przeglądalismy szafy, masz jakis inny pomysł? tylko nei testowanie mikstur... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:57 am
Cirilla Muezzin Sei chan Muezzin Nooooo toooooo cooooo poooooroooobimyyyyy ? *mowi leżąc plackiem na ziemii* Mrau... Zzzz whee *Odwraca się na plecy* mrau mrau xd *myśli nadal leżąc* hm nie wiem co mozemy porobic, Sei... obudz sie na chwile *szturcha dziewczyne by ja obudzic* ziwedzalismy juz piwnice, przeglądalismy szafy, masz jakis inny pomysł? tylko nei testowanie mikstur... xd Mrau.... Możemy zwiedźic dno jeziora...Zzzzzz*Śpi dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no dalej mó jaki masz pomysł terrorysto *cąłuje swojego toperka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wszystkim
mam pytanie ktohce pograc w RPG >????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobra ja ide jesc siniadanko jak cos to zgloscie sie do mnie albo do serafina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIe nie wiem stare neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:58 am
Cirilla no dalej mó jaki masz pomysł terrorysto *cąłuje swojego toperka* *odwzajemnia pocałunek* może zagrała byś z nami w system noxsa 123
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:59 am
Sei chan Cirilla Muezzin Sei chan Muezzin Nooooo toooooo cooooo poooooroooobimyyyyy ? *mowi leżąc plackiem na ziemii* Mrau... Zzzz whee *Odwraca się na plecy* mrau mrau xd *myśli nadal leżąc* hm nie wiem co mozemy porobic, Sei... obudz sie na chwile *szturcha dziewczyne by ja obudzic* ziwedzalismy juz piwnice, przeglądalismy szafy, masz jakis inny pomysł? tylko nei testowanie mikstur... xd Mrau.... Możemy zwiedźic dno jeziora...Zzzzzz*Śpi dalej* w sumie czemu nie ! smile Pływać umiem... o czym przekonałem się gdy swego czasu próbowałem się utopić ale się nie udało bo zadobrze pływam.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:00 am
poczekaj cie chwile komp mi sie wiesza musze go ratowac bo na czym będe grał crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 3:00 am
SERAFIN-VAMPIRE poczekaj cie chwile komp mi sie wiesza musze go ratowac bo na czym będe grał crying Kochany Windows xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|