|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:46 am
widze, ze mamy podobny gust muzyczny :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:50 am
EvilYuki widze, ze mamy podobny gust muzyczny :> wiadomo cool w koncu razem mordowalysmy >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:51 am
ha.. sciagnal mi sie hangedup w koncu.. heart
Hangedup [Kicker In Tow #01] Kinetic Work [6:19]
Juko a my mamy podobny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:57 am
Rin_Youkai EvilYuki widze, ze mamy podobny gust muzyczny :> wiadomo cool w koncu razem mordowalysmy >w< łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taaaa... opczurze: jesli tylko lubisz czarnuchow spiewajacych "mamo, nalej mi mleka" to tak cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:10 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki widze, ze mamy podobny gust muzyczny :> wiadomo cool w koncu razem mordowalysmy >w< łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taaaa... opczurze: jesli tylko lubisz czarnuchow spiewajacych "mamo, nalej mi mleka" to tak cool no aktualnie slucham w petli muzyki z koncowych napisow z Portal'a mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:16 am
EvilYuki łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taaaa... łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taAaaaa XD * potrzasa dekoltem * dobrze czasem jest się odprężyć mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:17 am
opcy no aktualnie slucham w petli muzyki z koncowych napisow z Portal'a mrgreen a mi teraz leci szakira oO złym pomysłem jednak jest otwieranie wszystkiego, co mam na dysku i sluchanie losowych D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:18 am
Rin_Youkai EvilYuki łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taaaa... łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taAaaaa XD * potrzasa dekoltem * dobrze czasem jest się odprężyć mrgreen *trzęsie dupcią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:19 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taaaa... łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taAaaaa XD * potrzasa dekoltem * dobrze czasem jest się odprężyć mrgreen *trzęsie dupcią* Mozemy Juko dorabiac na tancach w teledyskach cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:23 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taaaa... łaga czigi łaga czigi, łaga czigi czigi czigi czigi taAaaaa XD * potrzasa dekoltem * dobrze czasem jest się odprężyć mrgreen *trzęsie dupcią* Mozemy Juko dorabiac na tancach w teledyskach cool zawsze jakis zarobek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:24 am
No i nowe doswiadczenia zyciowe... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:26 am
Rin_Youkai No i nowe doswiadczenia zyciowe... mrgreen sława, splendor, kasa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:31 am
EvilYuki Rin_Youkai No i nowe doswiadczenia zyciowe... mrgreen sława, splendor, kasa... Ohh...XD To ciekawe... nigdy nie przepadałam jakoś szczególnie za boysbandami, a im jestem starsza tym bardziej ich lubię i częściej słucham XDD Omg oO Ten slodki chlopczyk z Lexington bridge jest w moim wieku x_x''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:38 am
*siada w kaciku zawinieta w kocyk* ' 3 ' Chwile posiedziec, zeby sie obudzic. Kawa.... I zaczynamy nauke zlej chemi. Podejscie ostatnie >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:42 am
Oi Dana Dana *siada w kaciku zawinieta w kocyk* ' 3 ' Chwile posiedziec, zeby sie obudzic. Kawa.... I zaczynamy nauke zlej chemi. Podejscie ostatnie >.>' ~.~ Ja nie mogę -_- nie chce mi sie... =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|