|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:45 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *kręgi dupcią* kto mi kupi OMGBox? mrgreen ... gdybym tylko nie byla splukana xd wpadlam w nalog, tylko kupuje i patrze, co jest w srodku, przez co trace ;_; *potrzasa nia* nieeeee ! opanuj sie ! o: tez tak robilam .. to to straszne kiedy ciagle MUSISZ je kupowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:45 am
Lethiel Rin_Youkai Lethiel to troszke dziwne.. ale nie widze/czuje zadnych ^^' surprised szczesciara! Przy jakiej muzyce balowalas? XD 70's - 80's cool przy innej nie bardzo umiem redface ale przy tym nie da sie nie tanczyc !
no i.. w ktoryms momencie przyszlo mi na mysl ze tylko Lavy tu brakuje lol
*kreci tylkiem obok Yuki* whee ja tez chce tanczyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:46 am
Lavagetas_heqetai oj tam marudzsz- byloby tak fajnie ;D poprosze o autograf mrgreen *podpisuje zamaszyscie powiewajac recznikiem i mokrymi wlosami* *chlapu chlap* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:46 am
Rin_Youkai EvilYuki *kręgi dupcią* kto mi kupi OMGBox? mrgreen ... gdybym tylko nie byla splukana xd Lav: zarobimy miliony! ;D wiedzialem ze chcesz mnie wykorzystac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:47 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Rin_Youkai Lethiel to troszke dziwne.. ale nie widze/czuje zadnych ^^' surprised szczesciara! Przy jakiej muzyce balowalas? XD 70's - 80's cool przy innej nie bardzo umiem redface ale przy tym nie da sie nie tanczyc !
*kreci tylkiem obok Yuki* whee ja tez chce tanczyc crying to tancz twisted *klaps w tylek i wywija bioderkami obok niego*
i samopoczucie odrazu mi sie polepszylo biggrin heart tylko teraz tak bardzo chce jeeeszczeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:48 am
Lethiel Lavagetas_heqetai oj tam marudzsz- byloby tak fajnie ;D poprosze o autograf mrgreen *podpisuje zamaszyscie powiewajac recznikiem i mokrymi wlosami* *chlapu chlap* xD uwazaj troche ;P razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:49 am
Lethiel EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *kręgi dupcią* kto mi kupi OMGBox? mrgreen ... gdybym tylko nie byla splukana xd wpadlam w nalog, tylko kupuje i patrze, co jest w srodku, przez co trace ;_; *potrzasa nia* nieeeee ! opanuj sie ! o: tez tak robilam .. to to straszne kiedy ciagle MUSISZ je kupowac crying no wlasnie ;_; po to zrobilam porzadki w inwentorni, abym wydala wszyćko na omg boxy ;_; i teraz, gdy tylko... gdy tylko mam ok. 8k na koncie, to chce kupic... ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:49 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai oj tam marudzsz- byloby tak fajnie ;D poprosze o autograf mrgreen *podpisuje zamaszyscie powiewajac recznikiem i mokrymi wlosami* *chlapu chlap* xD uwazaj troche ;P razz *znalazl pod spodem zelazna bielizne* redface
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:50 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Rin_Youkai Lethiel to troszke dziwne.. ale nie widze/czuje zadnych ^^' surprised szczesciara! Przy jakiej muzyce balowalas? XD 70's - 80's cool przy innej nie bardzo umiem redface ale przy tym nie da sie nie tanczyc !
*kreci tylkiem obok Yuki* whee ja tez chce tanczyc crying to tancz twisted *klaps w tylek i wywija bioderkami obok niego*
i samopoczucie odrazu mi sie polepszylo biggrin heart tylko teraz tak bardzo chce jeeeszczeeeee jes! szejkit szejkit bejb ;D
(ide sie w koncu umyc brb) ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:50 am
EvilYuki Lethiel EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *kręgi dupcią* kto mi kupi OMGBox? mrgreen ... gdybym tylko nie byla splukana xd wpadlam w nalog, tylko kupuje i patrze, co jest w srodku, przez co trace ;_; *potrzasa nia* nieeeee ! opanuj sie ! o: tez tak robilam .. to to straszne kiedy ciagle MUSISZ je kupowac crying no wlasnie ;_; po to zrobilam porzadki w inwentorni, abym wydala wszyćko na omg boxy ;_; i teraz, gdy tylko... gdy tylko mam ok. 8k na koncie, to chce kupic... ;_; wydalam na to ok 50k D: co innego ze czesc sie na szczescie zwrocila.. ale tylko czesc D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:51 am
Lavagetas_heqetai jes! szejkit szejkit bejb ;D
(ide sie w koncu umyc brb) ;p *szejkuje* wooohoooo whee
to ja tez razz zaraz wracam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:58 am
Lethiel wydalam na to ok 50k D: co innego ze czesc sie na szczescie zwrocila.. ale tylko czesc D: mi tez tylko czesc... kupie sobie... ostatni ;_; i zrelacjonuje przebieg... ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:05 am
EvilYuki Lethiel wydalam na to ok 50k D: co innego ze czesc sie na szczescie zwrocila.. ale tylko czesc D: mi tez tylko czesc... kupie sobie... ostatni ;_; i zrelacjonuje przebieg... ;_; uszy trola XD zycie jest okrutne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:06 am
Lethiel Lavagetas_heqetai jes! szejkit szejkit bejb ;D
(ide sie w koncu umyc brb) ;p *szejkuje* wooohoooo whee
to ja tez razz zaraz wracam mrgreen
ja musze do sylwka czekac na gorącą potańcówke- ale za to wymagane są przebrania i mam juz pomysł muahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:10 am
EvilYuki EvilYuki Lethiel wydalam na to ok 50k D: co innego ze czesc sie na szczescie zwrocila.. ale tylko czesc D: mi tez tylko czesc... kupie sobie... ostatni ;_; i zrelacjonuje przebieg... ;_; uszy trola XD zycie jest okrutne... rofl um.. to znaczy.. lacze sie w zalu wink
*wchodzi czysciutka pachnaca i jedwabista bo... zel pod prysznic Dove sklada sie w 1/3 z kremu nawilzajacego * xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|