|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:11 am
Baliaur EvilYuki Baliaur Niewiedziałam że konopia indyjska się tytoń nazywa XDDDDDDDDDDDD XD jabłko wiśnia, nie konopia ;P ale podobno, jak się zamiast wody wleje wódki, to... łohooo! Leth: wiem, że pyszności ;w; znalazłam na allegro taki fajny zestawik - sziszka i wszystko co potrzebne ^w^ jak tylko dojdzie, to zaraz sprawdzę, jak działa .w. ALE SZISZA SŁUŻY DO JARANIA ZIELSKA ! crying nooo... nie tylko... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:12 am
Baliaur EvilYuki Baliaur Niewiedziałam że konopia indyjska się tytoń nazywa XDDDDDDDDDDDD XD jabłko wiśnia, nie konopia ;P ale podobno, jak się zamiast wody wleje wódki, to... łohooo! Leth: wiem, że pyszności ;w; znalazłam na allegro taki fajny zestawik - sziszka i wszystko co potrzebne ^w^ jak tylko dojdzie, to zaraz sprawdzę, jak działa .w. ALE SZISZA SŁUŻY DO JARANIA ZIELSKA ! crying njeprawda >.< te owocowe maja malo z tytoniem i zielskiem wspolnego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:13 am
Lethiel njeprawda >.< te owocowe maja malo z tytoniem i zielskiem wspolnego wink dokladnie :3 tak BTW, czy szisza jest zdrowsza nizli normalne papierosy? oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:13 am
Delein the Wildest Czy tylko ja tu niczego nie kopce? ja tylko stalam kolo palacych, ale sie nawdychalam domokun A musialam pilnowac znajomej, bo flashbacka dostala stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:14 am
Oi Dana Dana Delein the Wildest Czy tylko ja tu niczego nie kopce? ja tylko stalam kolo palacych, ale sie nawdychalam domokun A musialam pilnowac znajomej, bo flashbacka dostala stare Ygh...nie ma to jak zatruwac sobie mozg i pluca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:14 am
Delein the Wildest Czy tylko ja tu niczego nie kopce? Ja nie kopce od roku, ale chyba koniec przerwy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:16 am
EvilYuki Lethiel njeprawda >.< te owocowe maja malo z tytoniem i zielskiem wspolnego wink dokladnie :3 tak BTW, czy szisza jest zdrowsza nizli normalne papierosy? oO' Chyba tak, lepsze filtrowanie i mniej zasyfiony tytoń 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:17 am
Baliaur Delein the Wildest Czy tylko ja tu niczego nie kopce? Ja nie kopce od roku, ale chyba koniec przerwy.ja też nie kopce. jou.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:18 am
Delein the Wildest Oi Dana Dana Delein the Wildest Czy tylko ja tu niczego nie kopce? ja tylko stalam kolo palacych, ale sie nawdychalam domokun A musialam pilnowac znajomej, bo flashbacka dostala stare Ygh...nie ma to jak zatruwac sobie mozg i pluca. alkohol tez zatruwa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:18 am
EvilYuki Lethiel njeprawda >.< te owocowe maja malo z tytoniem i zielskiem wspolnego wink dokladnie :3 tak BTW, czy szisza jest zdrowsza nizli normalne papierosy? oO' to owocowe ma baaardzo malo wspolnego z tytoniem wiec jest duzo duzo zdrowsze smile no i raczej sie nie uzaleznisz jak od papierosow ;P
dobra zmywam sie bo milosc mojego zycia juz tu jest ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:19 am
alkohol sie szybciej neutralizuje w organizmie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:20 am
Delein the Wildest Oi Dana Dana Delein the Wildest Czy tylko ja tu niczego nie kopce? ja tylko stalam kolo palacych, ale sie nawdychalam domokun A musialam pilnowac znajomej, bo flashbacka dostala stare Ygh...nie ma to jak zatruwac sobie mozg i pluca. chodze z glukoza w torbie dla niej. Adrenaline jeszcze powinnam miec. Kurde... Do zrodla dotrzec bede musiala chyba, zeby przestala brac to stare *robi swiateczne porzadki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:20 am
Baliaur EvilYuki Lethiel njeprawda >.< te owocowe maja malo z tytoniem i zielskiem wspolnego wink dokladnie :3 tak BTW, czy szisza jest zdrowsza nizli normalne papierosy? oO' Chyba tak, lepsze filtrowanie i mniej zasyfiony tytoń 3nodding no to rzucam fajki na rzecz sziszki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:21 am
Delein the Wildest alkohol sie szybciej neutralizuje w organizmie. Wszystko imho zależy od ilości spożywanej używki, ja zielska dużo nigdy nie paliłam, raz na m-c czy dwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:27 am
Baliaur Delein the Wildest alkohol sie szybciej neutralizuje w organizmie. Wszystko imho zależy od ilości spożywanej używki, ja zielska dużo nigdy nie paliłam, raz na m-c czy dwa. Tak, ale te szkodliwe zwiazki zostaja w organizmie na dlugo po "spozyciu". Nawet po paru latach da sie je wykryc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|