|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:28 am
właśnie dzwonił do mnie Urząd Pracy Hihi... lol Biją się skubańce o mnie....... hihi... Chcą mnie do roboty w Urzędzie Skarbowym Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa i gdzieś tam jeszcze... Pozabijają się biggrin Niedawno to ja błagałem o robote stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:29 am
Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:29 am
Cirilla ta słuchamy, słuchamy... *cąłuje Serafina delikatnie a potem przypatruje sie Muezzinowi* *od wajemnia pocałunek* no słucha,m
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:30 am
Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... ale chyba weźmiesz te robote co? stare rolnictwa? heh, mój stary ma plantacje borówki, to sie zalicza pod rolnictwo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:30 am
Ale motyw co ! Ja im k@#$@ pokaże. Hamom jednym twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:31 am
Nyu^ ^*Łapie kocyk i układa się na szafie*Mrrrr.....Zzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:32 am
Cirilla Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... ale chyba weźmiesz te robote co? stare rolnictwa? heh, mój stary ma plantacje borówki, to sie zalicza pod rolnictwo... blaugh wezme tą w Agencji RiMR tam mam kumpla, a Urzędasy ze skarbówki to są ch-$%## jedne. W końcu będe miał kase na bude... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:32 am
Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... fajnie masz ja do teraz roboty szukam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:34 am
SERAFIN-VAMPIRE Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... fajnie masz ja do teraz roboty szukam Widzisz opłacało się od Maja po dziś dzień od Poniedziałku do Piątku za robotą latać. Człowieku równik bym opszedł tyle kilosów zrobiłem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:34 am
SERAFIN-VAMPIRE Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... fajnie masz ja do teraz roboty szukam oh... ja tam robote zawsze na wakacje, dobrze płatna, u moich starych blaugh ludzi pilnuje i wywalam co zbieraja w czasie sezonu biggrin 3nodding *przytula sie do toperka mruczac cichutko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:35 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... fajnie masz ja do teraz roboty szukam oh... ja tam robote zawsze na wakacje, dobrze płatna, u moich starych blaugh ludzi pilnuje i wywalam co zbieraja w czasie sezonu biggrin 3nodding *przytula sie do toperka mruczac cichutko* *dalej tuli * wczesiniej miałem robote ale dziwna była a teraz do mc donaldu sie staram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:37 am
Sei chan Nyu^ ^*Łapie kocyk i układa się na szafie*Mrrrr.....Zzzzzzz Zzzzzzzz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:38 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... fajnie masz ja do teraz roboty szukam oh... ja tam robote zawsze na wakacje, dobrze płatna, u moich starych blaugh ludzi pilnuje i wywalam co zbieraja w czasie sezonu biggrin 3nodding *przytula sie do toperka mruczac cichutko* *dalej tuli * wczesiniej miałem robote ale dziwna była a teraz do mc donaldu sie staram To nic jak tylko powodzenia Ci życzyć mogę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:39 am
Sei chan Sei chan Nyu^ ^*Łapie kocyk i układa się na szafie*Mrrrr.....Zzzzzzz Zzzzzzzz whee A BU !!!!! NIEŚPIJ !!! *ucieka i wskakuje pod dywaniki* Hi hi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:41 am
Muezzin SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Muezzin Teraz to oni są na mojej łasce całer wakacje za robotą latałem.... fajnie masz ja do teraz roboty szukam oh... ja tam robote zawsze na wakacje, dobrze płatna, u moich starych blaugh ludzi pilnuje i wywalam co zbieraja w czasie sezonu biggrin 3nodding *przytula sie do toperka mruczac cichutko* *dalej tuli * wczesiniej miałem robote ale dziwna była a teraz do mc donaldu sie staram To nic jak tylko powodzenia Ci życzyć mogę. dzięki *tuli sie do ciri*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|