|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:36 am
dark wampirek Delein dark wampirek Delein Ha! a jednak już jestem ^^ Umyłam szybko włosy (długie to one nie sa, więc nie musze nad nimi ślęcześ pół godziny), a zjem cos przy kompie :] xDDD Nyo, ja tak właśnie jem ==" Wyciąganie kawałków fasolki z klawiatury nie jest zbyt ciekawym zajęciem ==" Hm...tia...tylko gdzie mama schowała zupę... Pewnie w lodówce biggrin Ty masz łeba! *biegnie do kochni, otwiera lodówkę, a tam w cholere granków* No dobra, zmieniam pytanie: która to zupa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:39 am
Delein dark wampirek Delein dark wampirek Delein Ha! a jednak już jestem ^^ Umyłam szybko włosy (długie to one nie sa, więc nie musze nad nimi ślęcześ pół godziny), a zjem cos przy kompie :] xDDD Nyo, ja tak właśnie jem ==" Wyciąganie kawałków fasolki z klawiatury nie jest zbyt ciekawym zajęciem ==" Hm...tia...tylko gdzie mama schowała zupę... Pewnie w lodówce biggrin Ty masz łeba! *biegnie do kochni, otwiera lodówkę, a tam w cholere granków* No dobra, zmieniam pytanie: która to zupa XD Ja Ci nie powiem, ale sprobuj po koleji kazdego dania to sie dowiesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:39 am
Delein dark wampirek Delein dark wampirek Delein Ha! a jednak już jestem ^^ Umyłam szybko włosy (długie to one nie sa, więc nie musze nad nimi ślęcześ pół godziny), a zjem cos przy kompie :] xDDD Nyo, ja tak właśnie jem ==" Wyciąganie kawałków fasolki z klawiatury nie jest zbyt ciekawym zajęciem ==" Hm...tia...tylko gdzie mama schowała zupę... Pewnie w lodówce biggrin Ty masz łeba! *biegnie do kochni, otwiera lodówkę, a tam w cholere granków* No dobra, zmieniam pytanie: która to zupa XD Odwracaj garnki do góry nogami. Ze wszystkich bedzie coś wypadało, a jak z jakiegoś coś się wyleje to to właśnie była zupa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:40 am
Kyoko Suomi Delein dark wampirek Delein dark wampirek Delein Ha! a jednak już jestem ^^ Umyłam szybko włosy (długie to one nie sa, więc nie musze nad nimi ślęcześ pół godziny), a zjem cos przy kompie :] xDDD Nyo, ja tak właśnie jem ==" Wyciąganie kawałków fasolki z klawiatury nie jest zbyt ciekawym zajęciem ==" Hm...tia...tylko gdzie mama schowała zupę... Pewnie w lodówce biggrin Ty masz łeba! *biegnie do kochni, otwiera lodówkę, a tam w cholere granków* No dobra, zmieniam pytanie: która to zupa XD Ja Ci nie powiem, ale sprobuj po koleji kazdego dania to sie dowiesz xp Albo weź po prostu to co ci najbardziej smakuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:41 am
dark wampirek Delein Ty masz łeba! *biegnie do kochni, otwiera lodówkę, a tam w cholere granków* No dobra, zmieniam pytanie: która to zupa XD Odwracaj garnki do góry nogami. Ze wszystkich bedzie coś wypadało, a jak z jakiegoś coś się wyleje to to właśnie była zupa razz XD czy ty przypadkiem nie jesteś córką McGuyvera?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:42 am
Delein dark wampirek Delein Ty masz łeba! *biegnie do kochni, otwiera lodówkę, a tam w cholere granków* No dobra, zmieniam pytanie: która to zupa XD Odwracaj garnki do góry nogami. Ze wszystkich bedzie coś wypadało, a jak z jakiegoś coś się wyleje to to właśnie była zupa razz XD czy ty przypadkiem nie jesteś córką McGuyvera? bo ja wiem razz Jak na razie to moi rodzice się do mnie przyznają biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:42 am
Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:44 am
Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:45 am
dark wampirek Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz skad ty tyle wiesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:47 am
*rozpala ognisko pośrodku kuchni, wbija w podłogę patyki, na nich ustwaia kociołek z gotująca się zupą* Mmmmm...zapachy. Dzisiaj rozów. Chce ktoś? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:47 am
Delisa dark wampirek Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz skad ty tyle wiesz wink Sama nie wiem xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:48 am
dark wampirek Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz A właśnie, że nie, bo w szufladzie był xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:49 am
Delein dark wampirek Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz A właśnie, że nie, bo w szufladzie był xd xD A u mnie na kuchence biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:50 am
Delein dark wampirek Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz A właśnie, że nie, bo w szufladzie był xd O nieeee.. Ale jaja xd xd xd Jak tak patrze co piszecie to mnie poprostu glupawka bierze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 5:51 am
Kyoko Suomi Delein dark wampirek Delein Okej, mam już zupę, teraz trza ją odgrzac... Gdzie ten zapalnik twisted xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na kuchence razz A właśnie, że nie, bo w szufladzie był xd O nieeee.. Ale jaja xd xd xd Jak tak patrze co piszecie to mnie poprostu glupawka bierze Dopiero teraz??? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|