|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:44 am
nie ma sprawy ;P a ktore kupujesz ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:47 am
Lethiel ale spojz jakie z nich slodziaki ;> wystarczy jedno oszukancze spojzenie niewinnosci i znowu wpadasz crying xD yep, that's right... są takie kochane i milusie, ale gdy zechcą... ooo, tragedia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:49 am
s**t... Bali of corz nie doczytała i kupiła jakiegos zasranego giftboxa................... Sprzedam to co mi z niego wyskoczylo i Ci kase oddam Kurdefak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:49 am
EvilYuki Lethiel ale spojz jakie z nich slodziaki ;> wystarczy jedno oszukancze spojzenie niewinnosci i znowu wpadasz crying xD yep, that's right... są takie kochane i milusie, ale gdy zechcą... ooo, tragedia. i za to je kocham ;] ze zacytuje naruto "he's the same as me o: ! " xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:50 am
Baliaur s**t... Bali of corz nie doczytała i kupiła jakiegos zasranego giftboxa................... Sprzedam to co mi z niego wyskoczylo i Ci kase oddam Kurdefak ej no moze Ci wyskoczy cos wartosciowego ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:53 am
oj... sweatdrop
a wlasnie.. musze cos zagaiagoldzic na swieta zebym nie musiala moich ukrytych funduszy rozmrazac ninja jak sie nie uda wszyscy dostaniecie gifty z dajli czanses 4laugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:55 am
Ja chce rosnące gówno lub chocobosa ^^ XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:56 am
hym.. *sprawdza daili czanses* jak na teraz moge ci zaproponowac ice cream albo 10 tokenow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:58 am
ja musze chyba uplynnic moje fundusze, tyle nowych itemow... i chce w tym miesiacu kupic ze collectibla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:59 am
EvilYuki ja musze chyba uplynnic moje fundusze, tyle nowych itemow... i chce w tym miesiacu kupic ze collectibla XD no ja wlasnie.. um zakupilam xD i silda wczoraj tez emo a teraz teraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:00 am
EvilYuki ja musze chyba uplynnic moje fundusze, tyle nowych itemow... i chce w tym miesiacu kupic ze collectibla XD Od kiedy prawie nie siedze na Gai mam nowe itemki gdzieś, chyba że to gówno rośnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:03 am
Nie zgadniecie jakie rosnące gówno jest drogie.... jedno 30k drugie 44k ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:10 am
Baliaur Nie zgadniecie jakie rosnące gówno jest drogie.... jedno 30k drugie 44k ;/ jak sie nazywa to Twoje rosnace gówno? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:10 am
Lethiel EvilYuki ja musze chyba uplynnic moje fundusze, tyle nowych itemow... i chce w tym miesiacu kupic ze collectibla XD no ja wlasnie.. um zakupilam xD i silda wczoraj tez emo a teraz teraz...
daj spokoj, mam tyle smieci D: wlasnie czyszcze inventory mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|